O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Ma niekto skusenost s firmou Profilnet?
Ahojte montovala niekomu tato firma okna? Rozmyslame nad salamander bluevolution 82. Spokojnost nes…
vader100
Pred 10 rokmi
6
Rozdelenie pozemku - Kataster.
Prosím o radu, vlastníme pozemok o výmere cca 4900 m2, chceme ho rozdeliť na dva menšie, s tým, že …
ovaha
Pred 10 rokmi
10
Tondach Samba a Sulm
Ahojte, mozete mi prilozit foto vasej strechy uz aj s komplet fasadou, rozhodujeme sa aktualne nad …
medynka82
Pred 10 rokmi
1
Vynatie z ornej pody na stavebny pozemok
Ahojte strechaci Viem ze je tu uz vela tychto diskusii ale spytam sa radsej takto.. mam vo vlastni…
markul1988
Pred 10 rokmi
11
Sadrove omietky a mraz v dome
Zdravim, aky ma vplyv teplota pod nulou v interieri domu kde su uz hotove sadrove omietky (rucne kn…
banjo1
Pred 10 rokmi
10
Ženy, poraďte mi so žehlením....
Ahojte žienky domáce, šikovné... poraďte mi prosím Vás so žehlením. Opral som asi 10 starých poctiv…
katrin21
Pred 10 rokmi
1
2
...
3
64
Statický posudok
Prosím vás o názory na pozitívny statický posudok (pre dodatočné stavebné povolenie) na strechu pos…
peto99
Pred 10 rokmi
10
Zaklady zacat/nezacat?
Zdravim, oplati sa teraz zacat robit zaklady? Vzhladom na pocasie/teplotu. Urobit len pasy ale…
piti255
Pred 10 rokmi
23
sponzor fóra
Zloženie obvodovej steny
Rozmýšľam nad zložením obvodovej steny sadrokarton,parozabrana,izolácia s hranolmi alebo kovovou ko…
clt
Pred 10 rokmi
11
Exterierove rolety - maximalny rozmer
Pozdravujem, v projekte mi vychadzaju tri take vacsie okna: 1x 2500mmx2400mm - fixne/neotvarave o…
kenny123
Pred 10 rokmi
1
Bungalov 1073 z euroline?
stavia alebo ma ho uz niekto postaveny?
lubkaprievidza
Pred 10 rokmi
1
Sikadur 42
Ahojte, chcel by som použiť sikadur 42 na ukotvenie zavitoviek na pomurnice, používal to niekto? M…
sidewinder
Pred 10 rokmi
4
Pivnica svojpocne ako na to :
Ahojte Chcel by som si vyhotoviť pivnicu mimo domu o rozmere 3x3m2 s tým že na jej vrch pôjde e…
euro_
Pred 10 rokmi
8
Mozem aj pri terajsich teplotach robit liat podlahu v garazi ak nie je uzavreta?
Potrebujem spravit v garazi poter liatu podlahu, je to problem? Nie je tam brana,vdaka za kaDe info
vrajmantak
Pred 10 rokmi
2
Interierove dvere novostavba
kde sa daju zohnat dobre interierove dvere okres zilina
marek_k
Pred 10 rokmi
9
Ktorú indukciu?
Zdravím :-) Poprosila by som Vás o pomoc pri výbere indukčnej varnej dosky. Celkový príkon dosk…
duzu
Pred 10 rokmi
17
Gabionovy plot Kosice
Dobry vecer prajem,prosim Vas poradte mi firmu co mi spravi krasny gabionovy plot asi cca30m dlhy a…
mojamica
Pred 10 rokmi
3
Kde kúpim biele vysoké podlahové lišty?
Poradí mi niekto, kde na Slovensku sa dajú kúpiť vysoké podlahové lišty v bielej farbe? A z čoho by…
david54
Pred 10 rokmi
21
Vypinac do domu
aky je kvalitny vypinac ktore vas doslova dostali na dalsi rok budem riesit vypinace do celeho dom…
frenke
Pred 10 rokmi
9
Z Nemecka na Slovensko
Mala sanca, ale skusim. Ide niekto z Nemecka na Slovensko do vianoc? Potrebovala by som kupeny tova…
fuso
Pred 10 rokmi
3
Obklad na super-isolovu konstrukciu krbu
Zdravim Uz raz som naletel tak tento krat to skusim dat do diskusie kedze to potrebujem opravit.…
duzu
Pred 10 rokmi
1
2
...
3
61
Hypoteka, kupa, buranie stareho domu a stavba noveho
Zdravim Vas, Mam viacero moznosti, ale tato sa mi zda ako pre mna najlepsia, hoci si nemyslim ze…
pl31
Pred 10 rokmi
6
Elektroinstalacne krabickyndo Eps
Ahojte strechaci. Ake krabicky na vypinace a zasuvkynste pouzili do eps?klasika alebo neake special…
pksoo
Pred 10 rokmi
7
Vyhlasenie o spoločnej prípojke
Ahojte, potrebujem napísať nejaké prehlásenie, že sme plynovú prípojku vybudovali so susedom spoloč…
tino2
Pred 10 rokmi
4
Co moze realitkavvymahat
Ahoj, potrebobal by som poradit. Majitelka bytu o ktory mame zaujem nepodpisala ziadnu zmluvu o …
miro116
Pred 10 rokmi
5
Odstupenie od kupno predajnej zmluvy
Pekny den.Chcela by som sa opytat pred rokom sme kupili dom no chceli by sme ho vratit naspat.Nevie…
josefpihrt
Pred 10 rokmi
8
Cena hrubej stavby...?
Staviame tento domcek laguna22 http://www.promiprojekt.sk/projekty/laguna/laguna-22/#.VlBGCXYvfIU …
mariasola
Pred 10 rokmi
10
Dane a poplatky pri zmene byvania
Zdedil som cast nehnutelnosti po osobe, v priamom pribuzenskom pomere, ktora vlastnila nehnutelnost…
deadman
Pred 10 rokmi
9
Klima v podkrovi - prieduchy?
Ahojte chcem sa spytat ci existuje takato klima:. ( namontovana 1 masina ktora fuka chladnejsi vzdu…
peto99
Pred 10 rokmi
3
Pristupova cesta-zjazd
Zdravi..Ku kolaudacii potrebujeme mat aj pristupovu cestu,ktoru by sme riesili zjazdom z hlavnej ce…
poliacik321
Pred 10 rokmi
12
1
2
…
2465
2466
2467
2468
2469
…