O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Hľadám živnostníka resp. partiu živnostníkov na dokončenie hrubej stavby v prihraničí v Rakúsku
Hľadám živnostníka/partiu živnostníkov najlepšie z okolia Ba, ktorí by pomohli dokočiť hrubú stavbu…
majma
Pred 10 rokmi
1
Rohova sedacia suprava bez opierky v rohu
ahojte. planujeme si dat urobit sedacku na miesru a nasla som aj takyto typ - kuk obraok. vyzera to…
lubiky
Pred 10 rokmi
11
Ma niekto postavený alebo stavia dom Next
Máme vybratý projekt rodinného domu Next viete mi poradit dispozicne zmeny ake ste robili pripadne …
monika2110
Pred 10 rokmi
1
Ako zariadiť ?
ahojte potrebujem veľmi súrne pomooooc.... :-| zariaďujeme si spálňu a neviem ako skombinovať nábyt…
terezinka555
Pred 10 rokmi
17
Hladam sikovneho majstra na oblozenie schodov
Hladam sikovneho majstra na oblozenie schodov v okrese BA, SC. Najde sa tu niekto taky?
rencucha1987
Pred 10 rokmi
4
Nova plechova garazova brana
Dobry den. Mal by som zaujem o novu branu na moju garaz, kedze stara uz na par miestach prehrdza…
picaxu
Pred 10 rokmi
1
Hruba stavba RD
Dobry den, hladame partiu zivnostnikov na stavbu RD kusok od Ziliny. Mate nejake skusenosti, budem …
janch
Pred 10 rokmi
4
Dubové okná
Ahojte. Potrebujem poradiť. Máme v pláne dať si na dom drevené okná. Problém je, že firmy čo sme po…
matorado
Pred 10 rokmi
22
sponzor fóra
Vstavané skrine vo vidieckom štýle
Ahojte, mozno je to hlupa otazka, ale je mozne vyrobit aj vstavane skrine vo vidieckom style? Mysl…
authorka
Pred 10 rokmi
14
Poraďte dobrého obkladača v okrese Prievidza
Poradíte prosím dobreho obkladača z okresu Prievidza? Potrebujeme niečo doobkladať.vdaka.
lubossss
Pred 10 rokmi
2
Hľadanie príbuzných v zahraničí kvôli vysporiadaniu pozemku
ahojte prosim vas kam sa mam obratit (na aky urad ) ked potrebujem najst pribuznych v USA a Rakusku…
larosa
Pred 10 rokmi
11
Veniec 20 cm ...x.....
Má niekto veniec o šírke iba 20 cm ? Respektíve ako ho riešiť - pri 25 cm hrúbke múru ...Môj skromn…
blackomt
Pred 10 rokmi
4
Čerpadlo sa nespustí - elektromotor iba bzučí
Zdravím. Napúšťal som si vaňu a nepočul som že by zoplo čerpadlo. Tak som zastavil napúšťanie va…
stastnyjim
Pred 10 rokmi
1
2
40
Ako dlho trvá, kým cítite teplo pri podlahovom kúrení?
Ako dlho vam trva kym citete teplo na nohach pri podlahovom kureni ked zapnete kurenie v dome.aku …
matko291
Pred 10 rokmi
1
2
33
Bungalow 1082
Ahojte. Rozhodol som sa pre projekt Bungalow 1082. http://www.eurolineslovakia.sk/sk/projekty/ro…
architekt_mikulec
Pred 10 rokmi
14
Sokel
Dobry den , Potreboval by som poradit ako spravne zateplit sokel.Dom mam postaveny z ytongu 44cm …
sako1400
Pred 10 rokmi
3
Interiérové horizontálne žalúzie ovládané tyčkou a šnúrkou
Ahojte. Mám už pár rokov Interiérové horizontálne žalúzie ovládané tyčkou a šnúrkou a tie plastové …
mirko007
Pred 10 rokmi
1
Slovenská stavebná inšpekcia Zilina
Zdravím. Bola u niekoho na stavbe kontrola z Slovenskej stavebnej inšpekcie zo Žiliny? Máte skúseno…
jan45
Pred 10 rokmi
2
Bungalov 1471 - dreveny tramovy strop
z viacerych dovodov chceme na nasom domceku (obr.1)strop. prisiel projekt, spravili sme si predstav…
bodecka321
Pred 10 rokmi
6
Voda na pozemku
Ahojte! Prosím Vás o radu. Páči sa nám jeden pozemok, na kraji dediny, tichá lokalita, slušná ulic…
snehulienka122
Pred 10 rokmi
25
Ustredne plynove kurenie a kachle,pripadne krb?
Ahojte,potrebujem radu. Kupili sme starsi konkretne 108 rocny domcek. Dom je odizolovany,nova strec…
illyria
Pred 10 rokmi
13
Zateplenie presahu strechy?
Zdravím. Zostala mi vata ktorú som dával medzi krokvy. Myslite ze ma nejaký zmysel ju natlačiť medz…
antonmesaros
Pred 10 rokmi
5
Kosice**** Kupelna, Obkladacky
Ahojte Prosim pomozte. Prerabame kupelnu a potrebovali by sme niekoho kto nam urobi obklad aj d…
flu5ky
Pred 10 rokmi
4
Orientačné LED so stmievaním
Ahojte. Momentálne riešim nasledovný rébus. Do chodby by som chcel použiť tieto orientačné LED svi…
nataly4324
Pred 10 rokmi
11
Hladam partiu na stavanie hrubej stavby
Chceme s muzom stavat.No kedze pracuje v zahranici a nemame v rodine niekoho,kto by nam pomohol,pot…
janch
Pred 10 rokmi
17
Predávajúci chce na zmluvu nižšiu cenu
Pozdravujem Vás, máme vyhliadnutý jeden domček. Predávajúci však chcú, aby na zmluve bola takmer o …
blackomt
Pred 10 rokmi
1
2
39
Hladam stavebny dozor v Senci
Zdravim,vie mi prosim niekto doporucit,cenovo priatelsky, stavebny dozor v Senci? vdaka
branko222
Pred 10 rokmi
1
Bramac Renova
Zdravim. Ma prosim vas niekto skusenost s krytinou Bramac Renova? Aky je rozdiel medzi Renovou a Kl…
tarbavalaba
Pred 10 rokmi
4
Anhydridove podlahy
Ahojte strecháči, chcem sa spytať na anhydridové podlahy, viete mi odporučiť človeka so 100%-nou pr…
nanika84
Pred 10 rokmi
6
Kupa jednoizboveho bytu v Bratislave
Ahojte, chcela by som si v Bratislave konecne kupit vlastny byt - kedze momentalne nikoho nemam a n…
menoniejepodstatne
Pred 10 rokmi
18
1
2
…
2467
2468
2469
2470
2471
…