O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Kúpa družstevného bytu
Dobrý deň prajem, mám otázku :) Urobili ste už niekto tak pri kúpe bytu, že ste dali majiteľom druž…
chrobak7
Pred 10 rokmi
16
Sused a jeho zverina
Dobrý deň Bývam na pozemku kt. je dlhý 150m a široký len 15m v strede pozemku je vybudovaná studňa…
btus
Pred 10 rokmi
12
Nepáči sa mi ziadna sedacka
Ja uz som z toho zúfalá;( prešla som cele mesto a nenašla som ani jeden model sedacky, ktorý by mi …
januska11
Pred 10 rokmi
1
2
...
...
3
4
99
🌳Ake STROMY do velkej zahrady?🌳
🌳🌲Ake stromy /Okrasné,ovocne,plodne,velke,male/ nesmu chybat vo velkej teplej zahrade u nas??? 🌹To…
rastlinky_sk
Pred 10 rokmi
5
Dá sa opraviť marmolit na sokli domu ?
Dá sa opraviť slabo nanesený marmolit na sokli domu? Pod marmolitom presvitá podklad a na sokli sú…
richard71
Pred 10 rokmi
4
Kolto duox 25
Ahojte, mate niekto skúsenosť s kolton duox 25kw? chcel by som kúriť peletami - nebude problém so …
matorado
Pred 10 rokmi
3
98rocny domčúrik
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa som strasne stastna nas milovany domcek ma hot…
tinkybinky
Pred 10 rokmi
3
Rodinný dom OPTIM 105
Ahojte, nemáte nahodou niekto postavený takýto domček? My sa ho chystáme stavať a rada by som vedel…
makiska17
Pred 10 rokmi
8
sponzor fóra
Partia spoľahlivých murárov na stavbu domu.Púchov a okolie.
Rozhodol som sa stavať dom a premýšľam či stavať cez firmu alebo nejakých šikovných murárov.
miko29
Pred 10 rokmi
2
Čistička odpadových vôd do vsaku
Dobrý deň, chcem sa poradiť, kto z Vás má ČOV do vsaku a má ju aj legálne osadenú a skolaudovanú.…
nobody128
Pred 10 rokmi
9
Svetla vyska bytoveho domu
Zdravim chcel by som sa spytat aka je min. svetla vyska v bytovom dome.
gashtaan
Pred 10 rokmi
2
Temperovanie neobývaného domu - konvektor vs olejový radiátor
Budúci rok ideme prerábať dom, ktorý bol doteraz obývaný, ale cez túto zimu už nebude. Jednu polovi…
maria123
Pred 10 rokmi
9
Žalúzie - náhr. diely
Dobrý deň. Daruje prosím niekto náhradné diely na žalúzie na plastové okná? Nejedná sa mi o samotné…
miskoajanka
Pred 10 rokmi
4
Poraďte mi hotový projekt.
Dobrý deň, neviete mi poradiť nejaký hotový projekt poschodového rod. domu?? Prízemie by malo m…
miro2111
Pred 10 rokmi
1
2
32
Prekladka vodomeru
prosím Vás máte niekto skúsenosť s prekládkou vodomeru (Západoslovenská vodárenská spoločnosť ) ? …
armi24
Pred 10 rokmi
6
Bodové svetlá do kúpelne a WC
Ahojte ,prosím poraďte koľko bodových svetiel by sme mali dať do kúpelne a WC, poprípade poraďte ak…
iukas
Pred 10 rokmi
8
Mam dobru vodu?
Dobry den, mame studnovu vodu pri novostavbe, ktoru sme este nedali na rozbor, pretoze zatial nat…
vrajmantak
Pred 10 rokmi
16
Drevené a bambusové žalúzie
Má prosím niekto skúsenosti s drevenými a bambusovými žalúziami ? Vie mi niekto odporučiť firmu, s …
lamabs
Pred 10 rokmi
6
Hľadám modernú sedačku na nožičkách
Hladam modernu sedacku, v primeranej cene na nohach, aby nebola taka pricapnuta k zemi. Uz som pres…
kikuleenka
Pred 10 rokmi
10
Fasáda rod. domu
Dobrý deň. Máme starší rod. dom s brizolit. omietkou. Poradíte firmu, partiu, ktorá by natiahla str…
nufata
Pred 10 rokmi
5
Baumit VivaExterior resp. VivaInterior
Ake mate skusenosti s tymito omietkami? Ktoru pouzivate v interieri? Ako sa s nimi pracuje? Resp. a…
johnyfly1
Pred 10 rokmi
11
Samostatne vankuse na sedacku
Vie niekto poradit kde by som kupila dekoracne vankuse na sedacku vo velkosti najmenej 60x80 ? Klas…
elis1985
Pred 10 rokmi
3
Spevnenie starej omietky penetraciou
Zdravim vsetych ..zaujimal by ma vas nazor ci pouzitim nejakeho penetracneho pripravku dosiahnem sp…
elis1985
Pred 10 rokmi
12
Schodiskove zabradlie
Dobry den.straasne tuzim po tomto zabradli na schodisko.Poradite mi prosim kto sa takemuto niecomu …
sysell
Pred 10 rokmi
6
Rozloženie kuchyne
Ahojte, chcem vas poprosiť o názor ako usporiadať kuchyňu, čo by ste zmenili, prehodili, atď. Dom e…
elis1985
Pred 10 rokmi
3
Predaj bytu - dan z predaja
Vedel by mi niekto dat blizsie info ohladom dane z predaja nehnutelnosti? Byt kupeny 04/2011. Preda…
manilla
Pred 10 rokmi
10
Fotovoltaika
Dobry den, mame plne elektricku domacnost,sme 3-clenna domacnost.V dome mame podlahove kurenei.O ba…
poliacik321
Pred 10 rokmi
6
Odstup od suseda
Chcem sa spýtať chcem postaviť dom na parcelu 623 viď foto mám problém že musím dodržať odstup 10m …
mesarosanton
Pred 10 rokmi
4
Nemrznúca prísada do malty
Je možné pridať nemrznúcu zmes určenú pre betóny do vápennocementovej murovacej malty? Pri akom pok…
mesarosanton
Pred 10 rokmi
7
Montovanie zaluzii vo vlastnej reezii..
Chcem sa spytat, montovanie zaluzii sami, je to dobry napad, alebo treba odbornika ? :-) Podla vi…
simciatko1
Pred 10 rokmi
5
1
2
…
2469
2470
2471
2472
2473
…