O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Hladam Architekta
Ahojte...Vedeli by ste my poradit nejakeho architekta na nas zrub. Zrub mame v Bytci, tak niekoho …
mepmch
Pred 10 rokmi
1
Je kanalizácia problém?
Chceme si dať postaviť dom, našli sme si pozemok, ktorý by nám aj vyhovoval, len v obci zatiaľ nie …
miggo
Pred 10 rokmi
16
Mate skusenost s dverami Sapeli? Alebo rozdiel medzi Sapeli a Invado?
rozhodujeme sa, ktore dvere a recenzie su rozne na kazdu znacku...mate priamo nejake skusenosti?
jankazb
Pred 10 rokmi
4
Zmena dispozicie bytu - riesenie kupelne
Ahojte, chcem vas poprosit o vase postrehy a napady pri rieseni kupelne v novovzniknutom priestore…
nataly4324
Pred 10 rokmi
19
Tramy pomoc
ahojte potrebujeme niekoho kto uz robil na stavbe a vie ako sa davaju tramy ,ako sa maju spracovat …
morandia
Pred 10 rokmi
21
Aký sporák kúpiť, akú značku?
Babule, idem sem po radu. Rozhodujem sa kúpiť nový sporák, chcem s plynovou varnou doskou a multifu…
vivusika
Pred 10 rokmi
1
Seriozna firma na montaz podlahoveho kurenia systemom DEVI kablov?
Vie niekto doporucit na zaklade vlastnej skusenosti serioznu firmu? Dakujem :-)
poliacik321
Pred 10 rokmi
3
Sietka lepidlom omietka na sdk
Zdravim... Viem že sa omietanie sdk už rozoberalo v niekoľkých témach.. Mňa by zaujímalo koľko vyjd…
palito123
Pred 10 rokmi
15
sponzor fóra
Ako vyzijete v dome s hypo?
Ludia kto chce nech odpovie ako mozete vyžit dvaja v dome s hypotekou. Kolko platite mesacne hypo? …
janamartish
Pred 10 rokmi
1
2
...
...
3
4
94
Anhydrid poter 200 m2 + cementový poter 40 m2 - Hľadám
Prosím poraďte firmu ,ktorá vie urobiť spolu Anhydrid poter 200 m2 + cementový poter 40 m2 . Alebo …
opall
Pred 10 rokmi
4
Galéria Hájik
Ahojte, máte niekto skúsenosti s projektom radových domov Galéria Hájik v Žiline? Ďakujem.
ivina77
Pred 10 rokmi
1
Zasadanie OZ (obecné zastupiteľstvo)
Ahojte sveta znal strecháčií. Neviem sa dopátrať k zákonu, ktorý určuje povinnosť starostu obce vyh…
jamk1
Pred 10 rokmi
15
Ako sa dostať k najvýhodnejšim hypotékam?
Dobrý Den, Zajíma Vás ako sa dostať k najvýhodnejšim hypotékam bez toho aby ste ich niekoľkonásobn…
lanbertb
Pred 10 rokmi
7
APBsro skusenosti -striekana pur izolacia
Zdravim vsetkych.Chcem sa opytat ci ma niekto skusenosti z firmov http://www.apbsro.sk ktora je z C…
tsarine
Pred 10 rokmi
1
Mala kuchyna. Vyhoda alebo hendikep?
Ahojte. Potrebovala by som poradit.kupujeme byt a po dlhej dobe sme konecne našli nieco, co nam rel…
sissik
Pred 10 rokmi
1
2
33
Poter pod balkónové dvere
Zdravím. Riešim poter a izoláciu pod balkónové dvere na foto. Ako ste riešili tento detail? Podlaha…
paloop
Pred 10 rokmi
1
Z akého materiálu máte pracovnú dosku?
Ahojte, z akeho materialu mate pracovnu dosku v kuchyni? a ste spokojni prave s tou svojou? alebo …
lussii19
Pred 10 rokmi
1
2
...
3
73
Nevratná záloha pri kúpu bytu ak nedostanem hypo.
Dobrý deň, chceli by sme si s priateľom kúpiť byt na hypotéku, nemáme vlastné prostriedky, takže p…
kucharic
Pred 10 rokmi
4
Most pri Bratislave - bytovky na Bratislavskej
Ahojte, planujem kupu bytu v Moste pri BA, konkretne Bratislavska ulica. Odradza ma ten smrad z dru…
drobik
Pred 10 rokmi
2
Máte skúsenosť s kuchynským štúdiom Lifa Poprad?
Prosím o skúsenosti, názory alebo foto kuchyn od kuchynskeho studia Lifa Poprad alebo Rožňava, plá…
0milan0
Pred 10 rokmi
3
Klapka na dymovod
Ahojte strecháči.CHcel by som sa opýtať na skusenosti.Je nutná klapka na dymovod od krbovej vložky?…
duzu
Pred 10 rokmi
13
Poplatok mestkej casti v Bratislave na ziskanie stavebneho povolenia.
Chcela by som sa spytat tych, co si uz vybavovali stavebne povolenie, ci sa im stalo, ze starosta z…
gashtaan
Pred 10 rokmi
9
Čo potrebujem k dostavbe /rekonštrukcii/ 20ročného rozostavaného bytového komplexu s platným SP?
Ide o rozostavaný bytový komplex,ktorý chátral cca 20rokov.Statika je vyhovujúca.Chcem tam dostavať…
tomashr
Pred 10 rokmi
4
Cerpadlo Buderus
Ahojte, mam kotol Buderus Logamax Plus GB172-20 a podlahove kurenie v celom dome. Dom je poschodo…
bmmedia
Pred 10 rokmi
4
Kovaná brána a možnosti zásteny
Dobrý deň, chcela by som sa poradiť a vypočuť si vaše názory a skúsenosti. Kúpili sme dom, s krásno…
robobi
Pred 10 rokmi
19
Kde zoženiem revízne dvierka do bytového jadra?
Kde zoženiem revízne dvierka do bytového jadra? Také za WC, prístup k meračom v stupačke, rozmer as…
pipok
Pred 10 rokmi
8
Projekt radovych domov s orientaciou vstupu z juhu
Zdravim, potrebovala by som poradit, ci existuje niekde hotovy projekt radovej vystavby domov s or…
xr22
Pred 10 rokmi
4
Máte skúsenosti s kachlovou pecou?
drahy chce kachlovu pec, mne sa to moc nepaci, mate nejake skusenosti?
jdom
Pred 10 rokmi
1
2
59
Kde v Bratislave kúpim obliečky na posteľné prádlo?
Ahojte, potrebovala by som poradiť, kde by som mohla zohnať (najlepšie v BA) obliečky na posteľné p…
danielka16
Pred 10 rokmi
1
2
60
_Individuálny projekt_
Dobrý deň, chcem vás poprosiť o rady, názory na náš projekt. Čo tam podľa vás chýba, alebo nao…
majkoj
Pred 10 rokmi
11
1
2
…
2468
2469
2470
2471
2472
…