O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Starý sporák - náhrada azbestového tesnenia v dvierkach
Ahojte, Mame starý sporák a dvierka kde sa predkladá drevo majú azbestové tesnenie. To už je v zl…
flamaecol
Pred 10 rokmi
2
Akita Inu
Ahojte, chova niekto psika Akita Inu alebo pripadne Americku Akitu ? Viem aku maju povahu atd. ale …
janka279
Pred 10 rokmi
2
Som laik do elektriky a potrebujem poradiť pri zapojení lustra
Idem vymeniť luster (starý sa narodil ešte v komunizme). V stene mám tri drôty - čierny, hnedý a žl…
vrajmantak
Pred 10 rokmi
5
Hľadám stavebný dozor poradíte?
Hľadám stavebný dozor pre stavbu rodinného domu,zatiaľ potrebujem len potvrdiť žiadosť pre stavebn…
rasto464
Pred 10 rokmi
3
Hľadáme stavebnú firmu (Trnavský kraj)
Hľadáme stavebnú firmu na dokončenie rodinného domu s garážou, komplet, na kľúč. Máte nejaké tipy n…
matewe
Pred 10 rokmi
3
Prepis alebo predaj bytu
Ahojte, vedel by mi niekto seriozne poradit ako postupovat pri prepise bytu z babicky na vnuka, aby…
lumakla
Pred 10 rokmi
13
Predlzenie zaruky KK
Zdravicko, mame novy kotol a bolo nam ponuknute predlzenie zaruky na 5 rokov. Tak sa chcem spytat v…
majkoj
Pred 10 rokmi
1
2
37
Odlepena folia na linke
Zdravím svojou chybou som poškodil fóliu na linke. Dal som do umivacky voňavku a ta spravila to že …
marek06
Pred 10 rokmi
5
sponzor fóra
Satvia niekto linear 326 od Promiprojektu?
Chcem sa spýtať či niekto stavia dom Linear 326 od promiprojektu. Chceme stavať tento domček a rad …
mailoss
Pred 10 rokmi
4
Ako zatepliť?
Potrebujem zatepliť kanceláriu nachádzajúcu sa v nevykurovanej hale. Kancelária je v jednom kúte ha…
praoteccech
Pred 10 rokmi
12
Správny výber vykurovania
Ahojte, chystáme sa kompletne rekonštruovať starší rodinný dom. Je postavený z pálenej tehly, hr…
mareknovotny
Pred 10 rokmi
11
Krbová vložka BeF trend8
Ahojte, mate niekto krbovú vložku Bef Trend 8 ?. ak hej, ako ste spokojní s výkonom, hĺbkou ohnisk…
adrian978
Pred 10 rokmi
1
Zbúranie poschodia v starom dome
Ahojte, kúpili sme starý dom, ktorý má poschodie, ale veľmi zle riešené. Chceli by sme poschodie zb…
philos
Pred 10 rokmi
2
Pristup k prenajimanej nehnutelnosti/bytu
Pekny vecer. Je prenajimatel podla nejakeho zakona povinny zabezpecit pristupovu cestu/chodnik k…
megdesign
Pred 10 rokmi
1
Penove puzzle alebo koberec do detskej??
ahojte, co myslite co je lepsie? mame penove puzzle, su vcelku fajn, mala sa na nich hra.... netaha…
zuzka_puska
Pred 10 rokmi
17
S akym ponornym cerpadlo vytahovat COV
Ahojte.CHcem sa opytat akym cerpadlom vytahovat obsah COV .Staci nejake obycajne ponorne alebo je t…
trustrk
Pred 10 rokmi
17
Instalacia a servis tepelneho cerpadla p.Petrom Horvathom.
Mate niekto skusenosti so servisakom p.Horvathom Petrom a instalaciou teleplnych cerpadiel MasterTh…
gkrivanek
Pred 10 rokmi
2
Poradte - poistná hydroizolačná fólia pod škridlu
Ahojte, staviame zahradny domcek o rozmere 2x6m... Potrebujeme davat poistnu hydroizolacnu foliu na…
andymc
Pred 10 rokmi
3
Využívate barový pult v kuchyni?
Uvažujeme nad nárhom kuchyne a zaujímalo by ma, či sa u Vás barový pult v kuchyni využíva?
pikitia
Pred 10 rokmi
20
Kde zohnať tento obklad od kúpeľne?
Ahojte, neviete mi prosím poradiť, kde zohnať tento obklad do kúpeľne (na fotke)? Paradoxne, úplne …
megdesign
Pred 10 rokmi
2
Plastové okná
Chcela by som vedieť vaše názory na tieto plastové okná: - plastové okná nemeckého profilu TROCAL…
janamartish
Pred 10 rokmi
27
Tepelné čerpadlo voda-voda
Kupili sme starsi dom pri Vahu v Piestanoch a zvazujeme kurenie systemom voda-voda. Mate s tym jiek…
sonda2
Pred 10 rokmi
7
Daikin altherma LT monoblok- áno či nie?
Ahojte, plánujem kúrenie prostredníctvom tepelného čerpadla. Zaujímali by ma skúsenosti, či dať ra…
kajo873
Pred 10 rokmi
4
Spôsob platieb pre firmu- dom na kľúč
Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať tých vás,ktorým stávala dom firma minimálne do štádia holodom. A…
mabliss
Pred 10 rokmi
3
Skladacie presklené drevené dvere - má niekto znalosť o výrobcovi ?
Potrebujem predeliť schodište - je tam obmedzený priestor. /Šírka 80-90cm, výška 210cm
begby
Pred 10 rokmi
5
Poradíte stránku na kvalitné a moderné postele?
hladam modernu postel najlepsie tmave drevo, poradte... dakujem.
nabytok_betak
Pred 10 rokmi
1
2
43
Prenájom miešačky
Dobrý deň, prosím Vás, nemáte niekto náhodou miešačku na prenájom alebo doporučiť niekoho, kto by j…
beatka25
Pred 10 rokmi
5
Vianočné dekoračné vankúše
Ahojte, poradte mi prosím link alebo web, kde sa dá kupiť vianočný dekoračný vankúšik ....biely so …
terezinka555
Pred 10 rokmi
3
Vonkajšia fasáda
Prerábame chalupu-rodinný dom z r. 1936, vonkajšia fasáda je brizolit. Obvodové múry sú z pálenej t…
ivankk
Pred 10 rokmi
5
Okná od firmy Robstan Žilina
Ahojte mate niekto skusenost s firmou Robstan Zilina. Mam od nich zaujimavu ponuku na okna s profil…
standhal
Pred 10 rokmi
15
1
2
…
2470
2471
2472
2473
2474
…