Okná od firmy Robstan Žilina

Profilova fotka
Ahojte mate niekto skusenost s firmou Robstan Zilina. Mam od nich zaujimavu ponuku na okna s profilom Eforte. Nenasiel som vsak ziadne diskusie so spokojnostou s touto spolocnostou okrem jednej z pred 6 tich rokov, ktora nepatrila k najlepsej. Za akekolvek komenty dakujem.
Odpovedať
ahoj, my sme teraz rekonstruovali dom a potrebovali sme vymenit aj jedno okno. Na dome mame Incon a toto jedno sme si vybrali od Robstanu, poradil nam to stavbar, ktory s nimi dlhe roky spolupracuje a zatial sme s nim spokojni, ale osadzal nam to ten stavbar, takze k montazi sa neviem vyjadrit... Na firme sme chceli, aby vyzeralo ako tie ostatne z Inconu a povedali, ze oni maju profily z tej istej tovarne ako berie Incon.... Neviem, ci som poradila, ale toto je moja skusenost :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, dakujem za odozvu. Urcite kazda skusenost pomoze. Davnejsie robili Trocal 88, ale teraz robia Eforte.
Odpovedať
Profilova fotka
eforte je profil Deceuninck teraz sa ta firma vola Inautic. Je to Belgická spoločnosť vysokej kvality. Firma robstan je obchodné zastúpenie firmy HESTA - prešov. Čo sa týka kvality môžem len odporučiť!
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, chcem len upresniť, že firma Inoutic je členom belgickej skupiny Deceuninck. Hlavný výrobný závod, ktorý vyrába profily Eforte, je ale v Nemecku. Firma Hesta je významným obchodným partnerom spoločnosti Inoutic.
Odpovedať
@martins1 robstan trocal oficialne nikdy nerobili...
Odpovedať
Profilova fotka
Oficialne-neoficialne maju to stale este na stranke , ale stranku nemaju aktualnu pretoze uz s tymto profilom nerobia a este to nezmenili. Ano teraz robia okna od Hesta Presov. Bol som na stretnuti a dohodli sme sa. Uz len cakam na dodanie okien. Pristup a jednanie velmi seriozne. Mozem len odporucit. Verim ze aj dodanie a montaz sa bude niest v duchu takom ako sa nas obchod zacal. Neskor dam vediet. :-) Dakujem Vam.
Odpovedať
@martins1 drzim ti palce :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem sice ako to bolo myslene, ale dakujem. ;-)
Odpovedať
@martins1 ako som napisal.... :-D tak ako ti to dopadlo...?
Odpovedať
Profilova fotka
Mysel som si. Zatial cakam na dodanie. Preco mas nejake skusenosti? Rad sa necham poucit skusenym odbornikom. :-)
Odpovedať
ja mam skusenosti ohladne profilov Trocal...takze s Robstanom nemozem mat ziadne skusenosti .. ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@martins1 ahoj, ako si spokojný s oknami od robstanu? Montáž, prístup, nejaké problémy?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ahoj montaz dopadla OK. Zatial este nebyvame, ale okna este nevypadli. :-) :-D. Mal som aj reklamaciu. Prasklo asi cca po 2-3 tyzdnoch stredne sklo na balkonovych dverach. Objednali, prisli a vymenili. Z mojej strany spokojnost. Dohodil som ich aj jednej znamej a tiez bola spokojna.
Odpovedať
@martins1 vďaka za info.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?