Využívate barový pult v kuchyni?

Profilova fotka
Uvažujeme nad nárhom kuchyne a zaujímalo by ma, či sa u Vás barový pult v kuchyni využíva?
Odpovedať
vyuziva..vodorovna plocha skvela vec na odkladanie cohokolvek kedykolvek v dobrej vyske...dokonca j akava sa tam da pit na stojaka bez stolicky alebo len opretie a pozretie sa co sa deje v kuchyni a pripadnu degustaz vareneho jedla...na jedenie moc nie na to je jedalensky stol.
Odpovedať
u nas ano. pouzivame ho ako ranajkovy kutik a vsetky navstevy tam sedia, keby som to vedela skor, tak ho navrhnem aspon pre 4 stolicky a nie len pre dve.
Odpovedať
Profilova fotka
u nas tiez :) mozes kuk v mojom fotoblogu. Uz tam moc nesedievame odkedy mame jedálenský stôl ale v kuchyni moc dobra vec :) - hlavne ked peciem a potrebujem odlozit niekam nejake veci :).
Odpovedať
Júj, využívam viac ako často, v podstate stále ... Ranajky iba tam, kávičky, čajíky, notebook, proste paráda ... Segra ma velky dom, barovy pult pre 4 stoličky, a velky jedalensky stôl pre 8 stolíc. Za tým jedalenskym stolom sedia snad len v nedelu, vsetci su za barovym :)
Odpovedať
U nás sa využíva len barový pult. Stol v jedálni mám totálne nevyužitý,jeme tam akurát na Vianoce :-D a keď prídu svokrovci na návštevu.Inak za pultom raňajkujeme,obedujeme aj večeriame a vačšina mladších návštev chce sedieť len tam.Máme stoličky pre 4 osoby.
Odpovedať
ano pouzivam na krmenie maleho syna. :) Detska stolicka na krmenie sa tam akurat zasunie a ja ho z druhej strany baroveho pultu krmim. Ak by mal polievku prilis blizko seba tak ju povylieva a takto nie. Dalej je to naozaj skvely odkladaci priestor. Mame tam radio, ktore nám v kuchyni hra, obcas tam dam kluce... jaaj a este jedna super vyhoda je ze sa okolo neho deti dobre zahraju. :)))
Odpovedať
tiez vyuzivame najviac. jedalensky stol vobec.
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem vam vsetkym za odpovede. Ja som si myslela ze barovy pult je skor zbytocnost ;-)
Odpovedať
zalezi od rozlozenia kuchane,ak mmas mat za bar.pultom hned jedalensky stol, je to uplna zbytocnost, za cenu bar.stoliciek das servodrive aspon na smetnom kosi a dokupis este daco navyse a nemusi pri vysavani a umyvani odsuvat stolicky navyse.
Odpovedať
mali sme a vobec sme nepouzivali. do novej kuchyne sme ho ani nedavali a nechyba.
Odpovedať
Článok sa načítava...
vsetko zalezi od celkovej dispozicie... My sme si najprv nechali miesto na pult, ale kedze mame jedalensky stol veliky a "po ruke", tak kazdy mieri k stolu..Dokonca navstevy si radsej sadaju k stolu, ako na gauc.. je proste dobre umiestneny.. Kamarati maju zase jedalensky stol vo vyklenku dalej od kuchyne a takmer vobec ho nepouzivaju a vyuzivaju prave barovy pult, ktory je medzi linkou a gaucom, v podstate oni maju ten bar priblizne tam, kde my stol.
Odpovedať
barovy pult a jedalensky stol vyuzivame tak 50 na 50 :-D urcite nie je len na 'okrasu' ako som si myslela, podobne ako ostatni, pri vareni/peceni je tam vela priestoru; ked varim a mame hosti, sedia za barom a kecame; ranajky pri bare su bezne (hoci vecere skor za jedalnym stolom); dobre sa tam sedi aj pri rannej kave a novinach :-)
Odpovedať
Profilova fotka
využívame a dosť často :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@idom aku mate detsku stolicku a aky vysoky je vas barovy pult, prosim? my mame stol vo vyske 100cm a neviem zohnat detsku stolicku, ktora by bola dstatocne vysoka. okrem trj za 500€ :-) dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som skor povedal, ze jedalensky stol vyuzivame len v nedelu na obed :) a barovy pult stale
Odpovedať
@pikitia fuha to bol pred dvoma rokmi. :) Tu stolicku uz doma nemame. :)
Odpovedať
@idom ja viem, ze to bolo davejsie, ale nepamatate sa? :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?