O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Dá sa postaviť 3 izbový bungalov do 70 000??
Dobrý deň, chcem sa spýtať či mi vie niekto poradiť či sa dá postaviť 3izbový bungalov do 70000. …
sorca24
Pred 10 rokmi
1
2
43
Co pouzit na parkovacie miesta pred pozemkom?
Chcem sa spytat, co je najvhodnejsie na parkovacie statie? Zamkova dlazba? Aku firmu odporucate s d…
atothova
Pred 10 rokmi
13
Seriozny a nepredrazeny znalec v Bratislave
Ahojte, potrebujeme si dat vypracovat znalecky posudok na byt v Bratislave pre ucely prelozenia zal…
jovka
Pred 10 rokmi
4
Preklébrovanie XPS vo venci
Ahojte. Do venca prekladov a na zateplenie suterénu som dával XPS polystyrén. Všimol som si po let…
pysnyp
Pred 10 rokmi
8
Kto má skúsenosti s oškrabávaním starých parkiet lepených na smolu?
Dá sa s niečím takýmto dať tú potvoru dolu? http://www.naradie-profesional.sk/18884-dewalt-dwe315kt…
tata35
Pred 10 rokmi
3
Videovratnik - montaz na okrasne tvarnice plotove
akého videovratnika ste montovali na okrasne plotove tvarnice - tvarnice ktore nie su hladke?
catscan
Pred 10 rokmi
2
Ako postupovat pri kupe casti zahrady
Zdravim. Nasli sme v obci pekny rovinaty pozemok /zahrada s domom o celkovej rozlohe 2000m2/. M…
megdesign
Pred 10 rokmi
19
EHB - Primarna energia
Ahojte, viem ze je tu par tem na tuto temu, ale pride mi to ako dost komplexny problem ktory by som…
luck4
Pred 10 rokmi
1
sponzor fóra
Ake su pre a proti drevodomu?
prosim vas potrebovala by som vediet vsetky pre a proti co sa tyka drevodomu ti ktori ho mate? stal…
psk
Pred 10 rokmi
11
Dotacia na obehove tepelne cerpadlo
dobry den, zacali sme stavat rodinny dom a stavitel nam spomenul, ze je mozne dostat dotaciu na tep…
bambulka101
Pred 10 rokmi
19
Kúpa nehnuteľnosti ak je majiteľ maloletý
Kočky ideme kúpiť dom kde je jeden majiteľ plnoletý a jeden maloletý , na čo si dať pozor? A v júli…
mikys1
Pred 10 rokmi
14
Hľadáme menši pozemok v okolí Bratislavy
Ahojte, hľadáme s partnerom nejaký menší pozemok, niečo medzi 300-1000m2 v okolí Bratislavy do m…
markus89
Pred 10 rokmi
1
2
...
...
4
5
141
Aké záležitosti splniť po kúpe starého domu?
Ahojte. chcela by som poradit ohladne zalezitosti co nasleduju po kupe stareho domu. dom je poschod…
daniel0007
Pred 10 rokmi
19
Otvor v priecke
Ahojte, ideme prerabat byt a chcem sa spytat co potrebujem k zacatiu prace. Chceme urobit novy otvo…
sidewinder
Pred 10 rokmi
2
Čo by ste zmenili na tomto návrhu
Zaujíma ma hlavne tá stena za krbom, kt. oddeľuje kuchyňu. Nechať tam odskok alebo potiahnuť krb až…
karol300
Pred 10 rokmi
6
Skusenosti so susedmi
Ahojte. Je tu niekto kto robil otvor v nosnej stene ? Ak ano, zaujimali by ma skusenosti so susedmi…
karol300
Pred 10 rokmi
25
7cm hrubka poteru je vela na podlahove kurenie?
Ak sa tam da este obklad nebude to uz vela prilis hrube?
rokos97
Pred 10 rokmi
5
Žltnutie mladého trávnika
ahojte, máme mladý asi mesačný trávnik, má už nejaké 4-5cm a začínajú mu žltnúť konce, nehnojili sm…
rokos97
Pred 10 rokmi
5
Nábytok z Poľska
Ahojte, chcem sa spýtať, objednávali ste niekto nábytok z poľskejstránky www.twojewmeble.pl ? Zapá…
timik15
Pred 10 rokmi
1
Granitová verzus chrómová batéria
Prosím o radu- máte niekto skúsneosti s batériou s granitovým povrchom vo farbe drezu?Nie je to nep…
sono2
Pred 10 rokmi
19
Sedačka - s ktorou firmou máte dobré skúsenosti?
Priznám sa, prečítala som si všetky príspevky na tému sedačky tu na fóre MS. Avšak, nenašla som nič…
clive25
Pred 10 rokmi
11
Dva projekty
Ahojte máme kúpený pozemok a teraz sme vo fáze, keď hľadáme vhodný domček. Podmienkou je 5 izieb. …
chrobak7
Pred 10 rokmi
8
Posunutý plot a vo výhľade
Ahojte. Prosim vas o radu ako by ste riešili tento problém. Sused na začiatku ulice si postavil bet…
topvideo
Pred 10 rokmi
8
Oplatí sa stavať na čierno
Je rozšírená taká prax, že stavebník, ktorý má obavy, žeby sused oprávnene nesúhlasil so stavebným …
sissik
Pred 10 rokmi
2
Chceme zrušiť predprípravu na krb
Ahojte, kúpili sme domček v radovke s predprípravou na krb, ale krb určite nechceme, bol by to len …
gkrivanek
Pred 10 rokmi
6
Kvalitná sedačka
chcela by som od vás rady na kvalitnú sedačku... bolo by super keby bola rozkladacia....dakujem
fredx
Pred 10 rokmi
3
Podklady pri odovzdávaní domu
Dobrý deň, viete mi prosím poradiť, čo všetko mi musí predajca/developer odovzdať pri preberaní dom…
frederika446
Pred 10 rokmi
1
Prečo je slabý prúd vody?
Dobrý deň. Prosím Vás, viete mi poradiť, kde môže byť chyba? Máme novostavbu, vlastnu vodu zo studn…
matus158
Pred 10 rokmi
10
Kuchynska pracovna doska na mieru
Ahojte, potrebovali by sme na ostrovcek dosku hlboku 100cm, akurat ze sme si vybrali dekor (bude po…
2monicka22
Pred 10 rokmi
6
Realitné kancelárie v Trnave
Zdravim Chceme si kupit byt v Trnave a uz pol roka si robim prehlad po portaloch o bytoch a ich ce…
lubiqe112
Pred 10 rokmi
3
1
2
…
2471
2472
2473
2474
2475
…