O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Plynovy kotol aj na poschodi?
Ahojte. Je lepsie mat plynovy kotol v pivnici a tlacit teplo aj na poschodie alebo na poschodie dat…
andyfr
Pred 10 rokmi
16
Park Anicka Kosice
Ahojte, Hladal som, ci uz na tomto fore existuje tema k projektu "Park Anicka", no nenasiel som.…
radog
Pred 10 rokmi
11
Digestor lampový
Ahojte potrebujem poradiť rozmýšľame nad digestorom našli sme dva typy prikladám fotky. Jeden je o…
brculka30
Pred 10 rokmi
14
Hľadám murára z okolia Piešťan na základy RD
Hľadám murára z okolia Piešťan na základy RD
daniel14
Pred 10 rokmi
4
Kuchyňa na mieru pred postavením domu
Ahojte, veľmi rada by som sa poradila ohľadne zhotovenia kuchyne na mieru pred stavbou domu :-) Mož…
nabytok_betak
Pred 10 rokmi
27
Porezový plán
Viete mi niekto poradiť ako sa volá nejaký software, ktorý po zadaní rozmerov vytvorí porezový plán…
ree3
Pred 10 rokmi
3
Ako sa zapaja?
kupil som vypinac ale to je nejaky cudny ako sa zapaja? strci sa kabel do tej zltej diery a zatlaci…
santos950
Pred 10 rokmi
12
Zateplenie+podhlady
Potreboval by som kontakt a partiu na zateplenie a podhlady podkrovného domu.Veľlké Kostoľany okres…
mato666222
Pred 10 rokmi
4
sponzor fóra
Kominár a vyhoretie komína
Ahojte, potrebujem radu. Pred mesiacom sme mali doma kominárov, lebo sa nám zdalo, že komín má zlý …
zuzkmetova
Pred 10 rokmi
14
Plynové grily
Dobrý deň, rozmýšľam nad tým, že kúpim manželovi k jubileu plynový gril. Máte nejaké skúsenosti? Už…
siska_ben
Pred 10 rokmi
1
Ako riesit pretlak
Modro-strechaci. Konecne kupeny pozemok. Riesim pripojenie IS /elektrina/. Na fotke je situac…
fuso
Pred 10 rokmi
22
Kotol straca tlak
mam problem s kotlom Gruppo Imar - Bimetal condens Teka, pri tlaku 0,7 sa zapina. rano mal tlak 0,…
duzu
Pred 10 rokmi
5
Poraďte prosím s vizualizáciami obklad ambia alebo dopia
Zdravím, chcela by som Vás poprosiť o názor na jednu alebo druhú vizualizáciu (robila nám ich pani …
zlatusik74
Pred 10 rokmi
7
Zabudovatelne svetla do podhladov
ahojte strechaci...viete mi poradit, ake svetla pouzit do podhladov + terasa + vstup do domu, nevie…
islniecko1
Pred 10 rokmi
3
Pozemok V extraviláne mimo územného plánu obce
Dobrý deň. Viem už tu bolo popísané Veľa, ale moju odpoveď som nenašiel. Tak skusim ešte raz. Chc…
atlaska
Pred 10 rokmi
6
Máte skúsenosť so stolárskou firmou Hrkota z Považskej Bystrice?
Ako dodrzuje dodacie terminy?
sisa15
Pred 10 rokmi
10
Pôdorys štvorizbového bungalovu s garážou
Ahojte, rozmyslam nad dispoziciou nasho buduceho domu a chcel by som vam ukazat moj vytvor a bol by…
mitar
Pred 10 rokmi
31
Aké matrace mám kúpiť?
Ahojte potrebovala by som kupit matrace za dobru cenu rozmer 195x80 co musim dat asi vyrobit, len s…
sararr
Pred 10 rokmi
1
2
51
Kovové profily alebo drevené hranoly
Sú výhodnejšie kovové profily alebo drevené hranoly. Cenovo myslím že výjde drevo lacnejšie.
piliere
Pred 10 rokmi
10
Farba ktorá neplesnivie a neotiera sa
Dobrý deň. Existuje interiérová farba s vápnom na steny ktorá neplesnivie a je odolná voči oteru?
rimor
Pred 10 rokmi
10
Ktory komin vybrat
Ahojte, potrebujem poradit s vyberom komina. Na vyber mame z tychto moznosti: Schiedel Absolut 200…
dominik_boksansky
Pred 10 rokmi
7
Je možné postaviť dom z EURO - Paliet ?
Dobrý deň . Chcem sa opýtať na Váš názor . Myslíte si že je možné postaviť dom z drevených EURO PA…
bozsky_kaja
Pred 10 rokmi
16
Hladam serioznu stavebnu firmu na stavbu montovaneho alebo murovaneho domu.
Dobry den Prosim o vypracovanie cenovej ponuky na montovany alebo murovany dom. Plany projektu s…
jankazb
Pred 10 rokmi
19
Interný telefon
Priatelia, existuje niečo ako interný telefon do domácnosti? Ani neviem pod akým presným názvom to …
qwerty81
Pred 10 rokmi
12
Úzky pozemok
Zdravím mam možnosť kúpiť pozemok ktorý je v prednej časti široký cca 11m a vzadu je to takmer 20m …
martuska
Pred 10 rokmi
6
Rovná strecha vs.škridla
Dobrý deň, poradte čo je lepšie rovná strecha alebo krov so škridlou? aké sú výhody. nezateká rovn…
matorado
Pred 10 rokmi
27
Sú lepšie hrnce značky Tescoma alebo Fagor?
Ahojte baby, prosím poraďte mi, ktorú značku hrncov si mám vybrať? Tescoma alebo Fagor?
keira
Pred 10 rokmi
1
2
45
Sedačka Fines verzus GKT
prepáčte, ale chystali sme sa v sobotu do Nitry a ako to tu tak čítam, asi to ani nemá význam : ( …
mapeba
Pred 10 rokmi
1
2
34
Drevo na krov a celkovo strechu musi byt natrete na zeleno?
Chcem sa opytat, akej farby su natrete dreva pouzite na strechu, vacsinou vidim zelene, pouziva sa …
duzu
Pred 10 rokmi
20
Máte niekto kontakt na dobrého stolára, ktorý vyrobí samonosné schody z dreva v tvare "L"
Hľadám kontakt na stolára, ktorý je šikovný a z okolia Košíc. Ak máte nejakú pozitívnu referenciu…
misulinko
Pred 10 rokmi
1
1
2
…
2464
2465
2466
2467
2468
…