Poraďte prosím s vizualizáciami obklad ambia alebo dopia

Zdravím, chcela by som Vás poprosiť o názor na jednu alebo druhú vizualizáciu (robila nám ich pani z firmy, ktorá to bude dodávať), niečo mi na nich vadí a neviem to nejako určiť. Obklad je štandard z ktorého si máme vybrať (bottova, tt), len doriešiť že ktorý by bol lepší - po prípade zmena uloženia. Dopia je lesklá a Ambia matná. Pri Dopii neviem či by bolo veľmi vhodné a hlavne vkusné použiť tie kvety, alebo dať len kombináciu tmavej a svetlej. Pri Ambii mi možno vadí ten tm. hnedý pás po obvode ...možno keby to bolo inak uložené... Plánujeme doplniť i rebríkový radiátor, ale to len na presušenie mokrých uterákov, inak je v celom byte podlahové kúrenie. Prikladám i reál fotky obkladov na predstavu. Nemáte niečo podobné?? Ďakujem za každú odpoveď a názor. :)
Odpovedať
@zlatusik74 Ahoj, ja by som to zmenila asi takto: Nechala by som to tak ako na poslednom obrázku, ale tie kvety by som tam nedávala. Nad vaňu by som zasekala niku, a do nej by som dala tie kvety ak ich chceš alebo len tú svetlo hnedú. Tá skrinka a práčka so sušičkou sa mi takto nepáči. Ja by som to skryla do vstavanej skrine. Nebude to vidno a budeš mať aj viac úložného priestoru na prášky, čistiace prostriedky a aj uteráky. Ja mám tiež malú kúpeľňu a idem to takto riešiť. ;-)
Odpovedať
A ešte aj tú skrinku pod umývadlom by som zmenila, tam by som dala skrinku rovnako širokú ako by bola vstavaná skriňa, na vrch pracovnú dosku ako bývajú v kuchyni a na to by som položila nejaké pekné umývadlo, napr. takéto http://kupelnegs.sk/sk/ideal-standard... :-) A získať zas viac miesta :-)
Odpovedať
@zlatusik74 Do tak malej kupelne by som vanu ani nedaval. Ak sa kupes každý den tak je pre teba vana ako stvorená ale to pochybujem. Takze daj tam sprchový kut moze byt aj taký veľký namiesto vane a to urcite ocenis. Neskôr ocenis aj svetlu farbu obkladu pretoze ti opticky zväčší kúpeľňu. Dvere urcite otvaranie von do priestoru .
Odpovedať
@zlatusik74 Ahoj no trosku som sa pohral s tvojou kúpeľňou a mne to vychádza ak sa ti to bude zdať len takto. Už ako som spomenul na tam malú miestnosť by som dal sprchovací kút a obklad iba tej svetlej farby a ten kvetovaný vzor keď sa ti tak páči tak do sprchového kúta. Ten tmavý obklad som dal za radiátor. Inak treba si pozrieť ceny aj na nete ,majú tento obklad aj v Merkury skladom ceny do 10€m2 a kvetovaný vzor to je cena za 1ks. Do kúpeľne som ti dal postavy so skutočnými rozmermi aby si si to vedela predstaviť. Nábytok som dal len tak lebo sa mi nedá všetko importovať do programu a obklad a dlažba je taká aká si chcela čiže aj rozmery sedia. Miestnosť som dal približne podľa tvojho plánu čiže tých 140x260cm ak som dobre počítal. Ak nie tak o trošku menej . Inak ak by sa ti dalo tak prosím kupujte do bytu slim práčku a sušičku / hĺbka cca. 45 cm šírka zostáva cca.60cm. Tá doska pod umývadlo by mala byť taká široká ako je sušička a práčka takže cca. tých 50-55cm pretože za práčku treba dať aj ventil na napúšťanie a odpad .
Odpovedať
@zlatusik74 Inak ten sprchový kút som ti dal 70x100cm ale ak nepotrebuješ zbytočné poličky a čačky mačky tak ho dal na celú šírku steny ,uvidíš neskôr oceníš priestor v sprche. A ak to takto dáš tak sa ti pod umývadlovu dosku zmestí pračka umývadlo aj sušička.
Odpovedať
ďakujem pekne za Vaše názory a blackomt aj cenné rady a za vizošku, stále ešte nie sme rozhodnutí, no dali ste nám chrobáka do hlavy ohľadom toho sprcháča... ešte raz vďaka.. ak to doriešime nafotím...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?