Návrh exteriéru rodinného domu Prešov

Dobrý deň hľadám niekoho kto by vedel vypracovať komplexná návrh exteriéru okolo novostavby RD pri Prešove. Návrh terasy, chodníkov , zatrávnenie, plotov a fasády. Chcel by som to riešiť teraz v zime aby sa to dalo v priebehu tohto roka realizovať. Za odpoveď resp. kontakt vopred ďakujem .
Odpovedať
Dobry den ja som od Kosic. Tiez poprosim kontakt Dakujem
Odpovedať
skuste Lolium, sami ma oslovili len my este nie sme v tejto faze :)
Odpovedať
Odporucam Krasgarden, robili nam vsetky exteriery, max. spokojnist.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ak existuje niekto, kto by sa bez naroku na odmenu podujal na navrh nasej zahrady, budeme neskutocne stastni, lebo uz byvame 4.rok a na zahrade hlina a prievan v penazenke neuticha. dodam fotodokumentaciu, podorys aj vsetko potrebne . vrela vdaka :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zvonilka2 uplne zadarmo neviem či niekto, tiež navrhujem záhrady ale zadarmo sa to nedá, je to príliš veľa času :-) skúste osloviť študentov záhr.arch, ktorí v rámci nejakej práce môžu pracovať aj na takomto projekte, tiež som tak začínala :-)
Odpovedať
dakujem , tak nejako som to aj myslela, ze by im nas pozemok bol k dispozicii k nejakej obhajobe, lebo je to tu od podlahy, ako nepopisany papier.ja viem, ze je to opovazlive ziadat nieco zadarmo, ale bohuzial , nemam na vyber, este mozno bartrom, za nejaku protisluzbu, preklad do ANJ -bez peciatky....pleeeeeeeeeeeeeeease someone, anyway thanx :-) ozi, a kde by som takychto zlatych mladych ludi nasla, nejaku web mi mozes odporucit?dˇ
Odpovedať
Odporucam Zahradnictvo Sadex ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
@kolczik Odporúčam Sadex, Krasnogarden a Parkona.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?