O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Tehlový byt - podlaha a podlahové kúrenie
Ahojte, ideme kompletne prerabat prizemny tehlovy byt, kde na podlahe su parkety a pod nimi skvara…
mirka_gabriova
Pred 4 rokmi
1
2
41
Kombinácia minimalistického nábytku s rustikálnou kuchyňou
Dobrý deň. Pohrávam sa s myšlienkou vymeniť kuchynskú linku. Mám minimalisticky riešený nábytok, al…
durim
Pred 4 rokmi
6
Poprosím o pripomienky k návrhu
Ahojte, plánujeme prerobiť kuchyňu. Digestor a varnú dosku som dala na vonkajšiu stenu, nechcem len…
durim
Pred 4 rokmi
17
Chvostovka na rezanie
Zdravim. Ma niekto skúsenosti s rezanim Ytongu s chvostovou pílou a plátkom na porobeton ? Alebo ra…
stano17o
Pred 4 rokmi
6
Nákup za najlepsie ceny
dobry den, uvazujem nad rekonstrukciom a chcel by som rovno inteligentne vypinace, zaluzia,ziarovky…
roman_hirko
Pred 4 rokmi
10
Hydroizolácia proti vzlínaniu vlhkosti
Chcel by som izolovať obvodové murivo hrúbky cca 50 cm z pálenej tehly proti vzlínajúcej vlhkosti i…
robak
Pred 4 rokmi
11
Stena HABITO-praktické skúsenosti
Má niekto praktické skúsenosti so stenou HABITO? Zamýšľam použiť Habito na vnútorné steny v novom d…
robak
Pred 4 rokmi
14
Optika kde je VDSL s FTP
Zdravim, rycha otazka: Aktualny stav: od Telekomu je na roh domu privedeny ich stary telekomunikac…
marlo
Pred 4 rokmi
20
sponzor fóra
Základy pod terasu- vyberte variantu
Vážení, potrebujem poradit k základom terasy. Príspevky/temy som preluskal, mam vsak dilemu. Teras…
jblaze
Pred 4 rokmi
23
Vnútorné parapety - rada
Zdravím všetkých stavebníkov. Rád by som sa informoval, aké vnútorné parapety ste volili k oknám, n…
stanislavpetras
Pred 4 rokmi
13
Kanadské krbové kachle áno / nie
Ahojte chceme si do obyvacky kupit krbove kachle. Na chalupe sme mali Jotul F3 CB, velka spokojnost…
squishy
Pred 4 rokmi
1
Zváranie konštrukcie interiérového schodiska - Trenčín, okolie ?
Viete mi prosím odporučiť niekoho/firmu, ktorá zvára konštrukciu na interiérové schodisko v pomere …
matilda123
Pred 4 rokmi
1
Mala hlbka na zumpu
Zdravim robili sme vykop na zumpu a hlbka je mala niekde je presne 2 m a inde zas len 1.80m musime …
jean2
Pred 4 rokmi
3
Voda zo studňe na splachovanie WC
Dobrý deň, využíva tu niekto vodu zo studne na splachovanie WC v dome? Ak áno, ako na to? Vďaka
jean2
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
84
Dom s velkou garazou
Dobry den Konecne sa nam s priatelkou podarilo zohnat pozemok a chystame sa vrhnut do planovania a …
tom329
Pred 4 rokmi
12
Podlaha Quick Step a vaše skúsenosti
Mate skusenosti s laminatovou podlahou Quick step?
tinns
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
3
4
119
Tapetovanie Nitra skuseny majster odporucte
Ahojte... Inzerátov na tapetovanie je v Nitre veľa... Rada by som vás preto poprosila o odporučenie…
duzu
Pred 4 rokmi
4
Tehlovy dom a drevodom
Ahojte, najde sa tu niekto, kto vie porovnat ako sa byva v murovanom dome a drevodome? Vnimate neja…
eagleowl
Pred 4 rokmi
10
Wc s bidetovou tryskou
Dobrý deň prosím poraďte aké máte a do akej značka ss oplatí ísť.. ďakujem 🙏
20nikuska2
Pred 4 rokmi
1
Potravinova skrina
Prosim Vas mame potravinovu skrinu s klasickymi polickami. Chcela by som sa opytat niekoho kto aa v…
minkoo
Pred 4 rokmi
20
Obrubník zo železnej pásoviny
Zdravím chcem sa spýtať či niekto riešil obrubníky pomocou oceľovej pásoviny. Zaujímalo by ma aký r…
zita19
Pred 4 rokmi
2
Biele dvere
Ahojte prosim vas ak mate vybraté alebo kúpené biele dveree prosim inšpirujte ma, odfoťte mi a pošl…
zuzy17
Pred 4 rokmi
5
Heroal W77Hi Vs. Schuco AWS 75Si+
Mam nacenene dve ponuky na hlinikove okna a dvere. Jedny su z profilu HEROAL W 77Hi (oznacovane aj …
jnvrg
Pred 4 rokmi
3
Podlahy
Ahojte viem ze tu je toho veľa ale chcela by som ti co uz mate vybrané podlahy napísať aku máte a p…
20nikuska2
Pred 4 rokmi
1
Vodiaca lišta klinker
Zdravím neviem ako mam riešiť vodiace listy na zaluziach Z90 pred lepením klinkera okolo okien ci n…
loksiklubos
Pred 4 rokmi
1
Ako vypočítať m2 na vnútorné omietky?
ako vyratat kolko m2 vnutornych omietok budem potrebovat? Mam odpocitat okna aj dvere? Alebo sa to …
valhala90
Pred 4 rokmi
8
Nivelačný poter
Zdravím . Chcem sa opýtať aká nivelačná hmota je vhodná na zálievku systémovej dosky podlahového kú…
mgx
Pred 4 rokmi
4
Puklina v zaklade- foto
Čo s takouto puklinou? Obkopavame 35 ročný dom kvoly HI a zatepleniu.Bola veľmi mokrá zemina tak sm…
martinko78
Pred 4 rokmi
7
ZAMKOVA DLAŽBA NA Betón ???
Zdravim spravil som si ciastocne prestresenu terasu k domu klasika ZAKLAD DT TVARNICE A NATO DEKA h…
t0ny08
Pred 4 rokmi
19
Svahove tvárnice postup
Zdravim, potrebujeme na pozemku vytvorit predel medzi hornou časťou pri garáži kde bude parkovisko …
vebi34
Pred 4 rokmi
5
1
2
…
950
951
952
953
954
…