O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Gel na drevo z lidlu
Ma niekto skusenosti?Ja som pocul od znameho ze je s tym spokojny a odporuca.Ma ale niekto skusenos…
paulus33
Pred 4 rokmi
5
Ake tepelne cerpadlo s dostupnym servisom v okoli BA?
Dobry den, do novostavby RD (podlah. kurenie, 121 m2 vykurovavia plocha, 5,99 teplot. strata) chcem…
ricir
Pred 4 rokmi
13
Externe zaluzie
ahojte vedeli by ste mi poradit dobru firmu na externe zaluzie ? vychodne sk dakujem
happy9911
Pred 4 rokmi
1
Ekonomicke Stavby Nitra - skusenosti pri vlastnom financovani
Dobry den. Ma niekto skusenosti s firmou ekonomicke stavby Nitra co sa tyka postavenia domu na kluc…
dudkav
Pred 4 rokmi
5
Koľko stojí kopanie studne?
Dobrý deň. Prosím Vás, koľko ste zaplatili za kopanú studňu ? Cena za meter? Robila Vám to firma al…
milos35
Pred 4 rokmi
6
Skrinky do kúpeľne na mieru - doporučenie na dobrého stolára
Dobrý deň, potrebovala by som vyhotoviť skrinky do kúpeľne na mieru, konkrétne skrinku pod umývadlo…
cicuska1403
Pred 4 rokmi
1
Kolaudácia TT okres
Ahojte, riešil niekto v posledných troch mesiacoch kolaudáciu v tt okrese? Nám sa už tretí mesiac o…
janetbla
Pred 4 rokmi
4
Zdrazovanie stavebnych materialov o 30% ?
Zdravim. Chystali sme sa tohto roku rekonstruovat dom. Znamy, co ma stavebnu firmu povedal, ze ceny…
kaktusik007
Pred 4 rokmi
16
sponzor fóra
A0 od roku 2021 - je to povinné alebo odporúčané?
Ahojte, chcem sa spýtať je A0 od 2021 záväzné alebo "len" odporúčané pri stavbe rodinneho domu? Náz…
profistavbari
Pred 4 rokmi
1
2
48
Namietky pri dodatocnom stavebnom konani
Dobry den, sused u babky pristaval k domu v radovej zastavbe "terasu" (vid prilozena foto). Stav…
janetbla
Pred 4 rokmi
5
Projekt prístavby RD (13X5) - nejaké nápady na zlepšenie ?
Projekt prístavby ku RD Pristavovať sa bude obývacia miestnosť + kuchyňa + Kúpeľňa + Malé WC kde b…
lenkito10
Pred 4 rokmi
10
Infarkt u psa
Zdravim, vcera nam odisiel do psieho neba nas pes krizenec zlateho retrivera a slov.cuvaca. V lete …
duzu
Pred 4 rokmi
15
Úprava svahovitého pozemku
čaute, chcel by som Vás požiadať o radu ako upraviť svahovitý pozemok? Pri bazéne som zabetonoval o…
kradino
Pred 4 rokmi
1
Búranie plota svojpomocne
Ahojte strecháči, potrebujeme sa zbaviť betónových základov plota na záhrade. Je to hlboke asi 40 c…
ondro_26
Pred 4 rokmi
6
Ako zmeniť záhradu na stavebný pozemok?
Ahojte, vedeli by ste mi poradit? Kupili sme pozemok ktory bol povodne zahradou. Co je potrebne obe…
moratibru
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
3
4
117
Zvysena dan z nehnutelnosti
Zdravím :wink:. Čo hovoríte na navrh Hegerovho zakona o zvyseni dani z nehnutelnosti o 1,6 % z trh…
rapidek
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
5
6
179
Skúsenosti s rekuperáciou - kde kupujete filtre?
Mám rekuperáciu od NIBE ERS 20 250 - má niekto túto jednotku ? - mám problém zohnať filtre do …
treborztv
Pred 4 rokmi
2
Jemná hlinená omietka na hrubú vápenno-cementovú? (dom z nepálenej tehly)
Zdravím, riešim dilemu s omietkami na dom z nepálenej tehly. Pre spevnenie múrov mi môj majster …
teta_z_lesa
Pred 4 rokmi
9
Kalendár prác okolo domu
Zdravím, Máte niekto sparovaný kalendár udržiavacích prác okolo domu a dvora? Viem že každý dom je…
melanie9
Pred 4 rokmi
6
Čistenie grilu
Ahojte, prosím vás, máte je nejaký tip na dobrý čistič vonkajšieho grilu? Ďakujem
technik007
Pred 4 rokmi
14
Hlucna strecha
Dobry den prajem, mam problem s hlucnou strechou uz pri stredne silnom vetre, Strecha je klasick…
barby_17
Pred 4 rokmi
1
2
33
Momstera alba variegata
Kupim monsteru albu variegatu rastlinu alebo list... ponuknite:wink: pripadne ak vuete odporucit kd…
bejka_petrikova
Pred 4 rokmi
1
Garniže - kúpiť z Merkury a aká farba? Prosím poraďte mi
Ahojte, mám na vás pár otázočiek ohľadne garníž. Nie je to malá položka z hľadiska ceny tak nechcem…
bubbo
Pred 4 rokmi
7
Akú farbu zámkovej dlažby k šedej fasáde?
Poraďte akú farbu zámkovej dlažby dať k fasáde domu,ktorý je do šeda a vchodové dvere a obe brány b…
l.c.
Pred 4 rokmi
20
Retango kombi & city top grande
Pekný deň prajem, má tu niekto dlažbu od výrobcu semmerlock, konkrétne Rettango kombi mušľová melír…
kradino
Pred 4 rokmi
3
Komín k plynovemu kotlu
Riešime situáciu v byte. Štyri byty nad sebou majú spoločný dymovod. Prvé a druhé poschodie ma nek…
dedo758
Pred 4 rokmi
15
Poradte farbu fasády
Ahojte všetci... 😊 Akú farbu fasády by ste odporučili k oknám zlatý dub. Strecha je tmavohnedá škr…
hroma
Pred 4 rokmi
27
Osvetlenie kúpeľne
Riešim, aké svietidlá do rekonštruovanej kúpelne. Máte niekto aj iné, ako bodovky? Kúpeľňa je pomer…
durim
Pred 4 rokmi
7
Tehlový byt - podlaha a podlahové kúrenie
Ahojte, ideme kompletne prerabat prizemny tehlovy byt, kde na podlahe su parkety a pod nimi skvara…
mirka_gabriova
Pred 4 rokmi
1
2
41
Kombinácia minimalistického nábytku s rustikálnou kuchyňou
Dobrý deň. Pohrávam sa s myšlienkou vymeniť kuchynskú linku. Mám minimalisticky riešený nábytok, al…
durim
Pred 4 rokmi
6
1
2
…
949
950
951
952
953
…