Ake tepelne cerpadlo s dostupnym servisom v okoli BA?

Dobry den, do novostavby RD (podlah. kurenie, 121 m2 vykurovavia plocha, 5,99 teplot. strata) chceme instalovat TC vzduch-voda, ale nevieme sa rozhodnut pre konkretneho vyrobcu. Zvazujeme Vissmann, Daikin, resp. Nibe. Od Viessmannu ma odhovarali, ze nevie zabezpecit rychly servis - vraj je s tym problem. Dom bude v Kvetoslavove, co je kusok od BA. Dakujem za tipy.
Odpovedať
@andy_kvetoslavov myslím si že servis nezáleží od značky, ale od firmy, ktorú si vyberiete
Odpovedať
@ricir ano jasne, vraj ich je malo aj v tejto lokalite, resp. ze to nestihaju. Chcela som pocut priamo skusenosti inych ludi.
Odpovedať
@andy_kvetoslavov urcite si daj zalezat na vybere firmy podla referencii s tepelnymi cerpadlami.... Problem ale je ze skoro kazda klimatizerska firma ti bude ponukat uz aj TC (aj ked mozno maju namontovanych 1-2ks a aj tie zle...) a rovnako kazda kurenarska firma sa uz snazi predavat aj TC. Ja napr.mam dom v BA ale firmu (zhodou okolnosti) zo SA.
Odpovedať
A aj rovnaka firma v roznom meste nemusi znamenat rovnaku kvalitu.... Moja skusenost, rozne montazne tymy, ktore sa ani nepoznaju, a rozne skusenosti... ale navonok jedna firma, jeden majitel.
Odpovedať
Profilova fotka
ak staviaš v BA a okolí tak zn.Wolf tam má orig,zastúpenie aj so servisom
Odpovedať
Wolf si tu pravidelne robi reklamu a nahana zakaznikov, to bude ich clovek 😉
Odpovedať
@palo231 😄
Odpovedať
@andy_kvetoslavov moj nazor je taky, ze japonske znacky maju pomer cena/kvalita asi najlepsi... Skandinavske znacky, vyrobcovia mozno maju najvacsie skusenosti, ale pripadaju mi predrazene. Pociatocne naklady sa nemusia vratit pocas zivotnosti TC na usetrenej elektrike. Najdi dobru firmu, na znacke az tak nezalezi, ako na tom aby sa to dobre navrhlo, kurenarsky spravne predpripravilo a dobre zrealizovalo.
Odpovedať
...k tomu Wolfu...pracujem Bavorsku,a tu vedla nasho domu ho ma sused,ale daku kombinaciu s plynom,a musim povedať,ze je fakt tiche,sám som bol prekvapeny,a to je cca 10metrov od plota!! ...nechcem tu robiť nikomu reklamu! Ja mam v PB,IVT z NPE Malacky,ich prístup 1*!
Odpovedať
Profilova fotka
@andy_kvetoslavov Dobrý deň, ak by ste uvažovali aj nad našimi jednotkami, kľudne nás kontaktujte, radi Vám poradíme pri výbere. Pekný zvyšok dňa 🙂
Odpovedať
@ricir "myslím si že servis nezáleží od značky, ale od firmy, ktorú si vyberiete" nie vždy je to tak práve wiesman si drží servis pod svojou kontrolou, instal firma len inštaluje, ale neviem že by mali zlý servis, práve kvôli tomu, aby zabezpečili standardný rýchly servis to maju všetko pod palcom, a aby im firma z hornejDolnej nekazila meno.
Odpovedať
@fural tak dobre vedieť, lebo ja budem dávať Viessmann tak dúfam že všetko bude ok
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?