O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Výkopové práce kvôli elektrickej prípojke
Ahojte, prosím Vás, kto schvaľuje výkopové práce kvôli elektrickej prípojke, starosta alebo stavebn…
vebi34
Pred 4 rokmi
6
Zahladenie drážky s káblami pred omietkami?
Zdravím, chcem sa len spýtať či je potrebné zahladiť drážky s el. káblami klébrom pred vápenno-cem…
palo18
Pred 4 rokmi
6
Sadanie /dotvarovanie/ monolitického železobetónováho stropu
Dobry den, pred 2r som realizoval nadstavbu a volil som monoliticky betonovy strop. Statik mi napro…
jan45
Pred 4 rokmi
2
KDI Prešov - povolenie vjazdu na cestu 1 triedy
Dobrý deň, máte niekto skúsenosti s KDI Prešov? Konkrétne pri povolení vjazdu na cestu 1. Triedy? …
andrew26
Pred 4 rokmi
1
Rozdelenie pozemku/vklad na kataster
Zdravím, Prosím Vás chcela by som sa informovať či sa niekto stretol s takýmto niečím podobným. So…
draik
Pred 4 rokmi
2
Vymena zamkovej dlazbu za keramicku
Ahojte, planujeme tento rok prerobit terasu pri dome, vybetonovat a polozit keramicku dlazbu. Aktua…
zuzcek1988
Pred 4 rokmi
10
Plot z dreva - akú životnosť má kôl v zemi?
Ahoj.Prosím Vás ma niekto skusenosť s plotom z dreva ktorého kôl je v zemi chcem vedieť s akou živo…
fero_skorvanek
Pred 4 rokmi
1
2
35
Parozábrana alebo parobrzda
Ahojte stavbári 💪 potrebujeme radu skúsených 🙏 staviame si svojpomocne murovaným dom s ytongu, krov…
palo18
Pred 4 rokmi
3
sponzor fóra
Koľko kilogramov cementu na kubík betónu?
Ideme robiť nový poter do izby. Poprosím o odpoved kolko dať kg cementu na kubík betonu ? Dakujem z…
igor_talaba
Pred 4 rokmi
14
Rustikalny styl
Prosim mate niekto zariadene byvanie v style rustikal ? Mame prepojenu kuchynu s jedalnou a obyvac…
katrinka8
Pred 4 rokmi
4
Hĺbka základov pod pivnicu - nie je 1 meter veľa?
Chceme na rovinatom pozemku stavať dom s pivnicou. Projektant tvrdí, že pod múrmi v pivnici musí by…
milan_vt
Pred 4 rokmi
18
Navrh exterieru KE
Ahojte, neviete o niekom kto sa venuje detailnemu navrhu exterieru s presnymi rozmermi atd. Kupili …
sofkabarbie
Pred 4 rokmi
1
Ceny skusenosti neaka partia?
Dobrý vecer, chystáme sa zatepliť novostavbu material tehla mali by sme mat 150mm polystyrén. Prosí…
ivanahb
Pred 4 rokmi
1
Staré zarubne a nové biele.dvere
Dobrý deň.Chcem sa poradiť.Ideme davat nové interierove biele dvere ale mam stare zarubne ktore len…
zita19
Pred 4 rokmi
7
Ako vymôcť peniaze od podvodníka ?
Ahojte, viackrat som sa stretla s prispevkom o podvodoch, naleteli sme aj my zial ... co sa da robi…
jurkoboss
Pred 4 rokmi
25
Odpojenie elektriny
Nemate skusenost za kolko dni ZSE distribucia odpoja elektrinu, pripadne zoberu hodiny? Povodny maj…
duzu
Pred 4 rokmi
12
Pozemkové fondy
Zdravím vás. Mám otázku. Chceli by sme stavať domček na pozemku ktorý máme od rodičov. Ale prístupo…
chrobak7
Pred 4 rokmi
4
Utesnenie sprchovej vaničky
Ahojte, ako ste utesňovali sprchovú vaničku k stene ? Len silikónovým tmelom alebo aj lištami ? Níz…
technik007
Pred 4 rokmi
5
Tahany beton
Dobry den. Viete co je to za beton a ako sa to robi aby to malo take jemne drazky? Nemozem najst t…
zuzcek1988
Pred 4 rokmi
9
Elektricke rolety
Prosim poradte s kym ste boli spokojny co sa tyka elektrickych roliet vonkajsich? Dakujem
neutrino
Pred 4 rokmi
4
Mala kupelňa
Ma niekto z vas malu kupelňu?Moja ma rozmery š 1,8 a d 3,15,Čo myslite bude to moc male ak do nej c…
maminka2013
Pred 4 rokmi
10
Montovany dom v Čunove na Cezminovej ulici
Ahojte, uvazujeme s muzom nad kupou domu v Mladom Cunove. Jedna sa o dom v ramci radovky, co ma sty…
maggdalena
Pred 4 rokmi
16
Prebytocne kliestiny ?
Ahoj, chystam sa zobytnit podkrovie, ale kliestiny su moc nizko. Uz pri stavbe sa strechari cudoval…
andrej_majstinik
Pred 4 rokmi
20
Rekonštrukcia kupelne 1,1 x 1,8 m - cena
Prosim Vas aka je primerana cena za rekonštrukciu kupelne t.j. vyburanie povodnej a osadenie novej …
jaroe
Pred 4 rokmi
1
Priprava podlahy na položenie linolea
Ahojte. Potrebovala by som pomoc s pripravou podlahy na položenie nového linolea. Bolo tam predtym …
jalajala
Pred 4 rokmi
1
Terasa okolo bazenu... DT ci salung ?
Zdravicko, viete mi prosim poradit ? Chcel som robit povodne salung okolo bazenu s tym ze to vylej…
peetko
Pred 4 rokmi
1
Zateplenie strechy...
Zdravím. , aký máte názor na zateplenie strechy , ísť do vaty 18+16 alebo dať tu striekanu izoláciu…
chrobak7
Pred 4 rokmi
4
Murovanie Košice
Dobrý deň,viete mi povedať cenu za murovanie jadra v kúpeľni s Ytong za M2? Máme nacenene bez mate…
lu17
Pred 4 rokmi
1
Úzky prechod okolo domu
Dobrý deň, okolo domu som si nechal priestor na príležitostný prejazd auta/vozíku cca 2,5m dlážka j…
kreola
Pred 4 rokmi
13
Hrnce na Indukciu
Prosím vás rozmyslam aké hrnce na indukciu rozmýšľam nad smaltovanymi...mate skúsenosť? Poprípade d…
kralic
Pred 4 rokmi
17
1
2
…
951
952
953
954
955
…