O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Projektant BB
Dobrý deň prosim Vas nejaky typ na projektanta (stavebneho inziniera) z BB alebo okolia, ktory by i…
mirka_fodorova
Pred 4 rokmi
1
Výmena úchytiek na kuchynskej linke
Ahojte, nakoniec sa nám už podarilo vybrať aj objednať kuchynskú linku. Chcem sa však opýtať na s…
kralic
Pred 4 rokmi
4
Základy pod záhradný domček
Ahojte, rozmýšľam akej hrúbky mám dať DT-čka na základové pásy. Záhradný domček bude mať 5x3 m sten…
technik007
Pred 4 rokmi
15
Ako najlepšie od izolovať základy staršieho domu.
Dobrý večer. Chcel by som vedieť aj váš názor. Máme starší dom zo 70 roku, klasická kocka. Základy …
daralbajda
Pred 4 rokmi
8
Rozbor vody v studni
Zdravím, je tu niekto taky, komu z rozboru vody v studni vyšli kultivovatelne mikroorganizmy pri te…
lenteraz111
Pred 4 rokmi
1
Identifikácia plotovej tvárnice
Ahojte Viete mi prosím poradiť o akú plotovú tvárnicu sa jedná? Ďakujem
agatka44
Pred 4 rokmi
2
Veniec cela dlzka domu
Ahojte, vopred sa ospravedlnujem za mozno hlupu otazku. Jedna sa o ciastocne dvojpodlazny dom. Pos…
jan45
Pred 4 rokmi
2
Kotol BLAZE HARMONY
caute. mate niekto doma kotol na drevo BLAZE HARMONY?? skusenosti, rezenzie atd.
mpichanda
Pred 4 rokmi
1
sponzor fóra
Parozábrana na alebo pod omietky
Ahojte. Chcem sa spýtať, či je lepšie dať parozábranu pod omietky alebo nad omietky. Budú omietky d…
vlado1992
Pred 4 rokmi
2
Aké tesnenie dať medzi sifon a odkvapovu rúru na vani?
Ahojte prerabam komplet jadro . Prosím vás ako to utesniť vid foto, sifon na vani a sivá odkvapova …
marek_matej
Pred 4 rokmi
13
Predsieň
Prosím vás inspirujte ma vašimi predsienami 🥰
20nikuska2
Pred 4 rokmi
1
Rekonštrukcia komína
Zdravím vás, chcem sa opýtať ohľadom komína, mám ponuku na prevložkovanie komina 140 mm za 1000 eur…
jano16
Pred 4 rokmi
3
Stabilný bazén v záhrade - áno či nie?
Riešim dilemu - nemáme v záhrade naplánovaný bazén, taký klasika, vyhĺbený do zeme. Ale nejako ma t…
matoztt
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
4
5
122
Bojler John Wood prestal fungovat
Caute, mam 16 rocny bojler john wood plynovy nikdy necisteny, prestala tiect tepla voda tak som sa …
melouch
Pred 4 rokmi
3
Navrh zamkovej dlazby
Vie mi prosim niekto poradit program, aplikaciu, firmu... ktora sa zaobera grafickym navrhom zamkov…
smolkosk
Pred 4 rokmi
5
Batéria blanco - rozmer imbusu
Ahojte mám drezovú batériu Blanco, treba vymeniť kartušu. Na páčke je imbus. Skúšal som 4, 4.5 i in…
dedo758
Pred 4 rokmi
2
Dom na kľúč na južnom Slovensku
Hľadám overenú stavebnú firmu pre stavbu rodinného domu na kľúč na južnom Slovensku.
johnathan
Pred 4 rokmi
3
Aký smetný kôš
Idem prihlásiť dom na odvoz smetí a dostali sme na výber plastový alebo kovový kôš. Ja som za kov a…
darinna1
Pred 4 rokmi
29
Hlučná chladnička
Ahojte. Začali mi nejako vadiť chladnička. Neviem ci doteraz som to nevnímal alebo je hlucnejsia a…
truly
Pred 4 rokmi
16
Koberec farba
Krásny dobrý večer prajem, potrebovala by som poradiť, ako sa Vám pozdáva tento koberec? Pravdupove…
lenkito10
Pred 4 rokmi
18
Rekonstrukcia elektroinstalacie - ake kable natahat?
Dobry den, planujem vymienat staru elektroinstalaciu v panelakovom byte. Ked uz budu steny otvoren…
marlo
Pred 4 rokmi
13
Loft/gáléria len obývačka
Ahojte, nemá prosím niekto loft, resp. galériu len v jednej časti domu? Povedzme, že budem mať Lko,…
robbs
Pred 4 rokmi
10
Aký máte názor na komín Schiedel Permeter?
Ahojte zvažujem komín do NED, permeter, alebo absolut, skôr sa prikláňam k prvému. Výhodu vidím hl…
jnvrg
Pred 4 rokmi
5
Sú jamy a stĺpiky pre domom na optické káble?
Po ulici kopú jamy pred domom tam kde sú káble. Osadili tam stĺpik asi 120cm vysoký. Zo zeme na to…
jean2
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
4
5
134
Cierna posteľ
Ahoj.v byte mame ciernu postel-ekokoza.nechcem sa jej vzdat.poradte k nej ladiaci nabytok-nie ciern…
maja1271
Pred 4 rokmi
10
Betónovy bazen
Dobrý deň. Chcem sa opýtať či má niekto skúsenosti s betónovým bazénom. Idem stavať betónový bazén …
dodo0602
Pred 4 rokmi
7
Aký musí byť odstup domu od druhého pozemku?
dobry den prajem, vie nam niekto poradit, ake maju byt odstupy domu od druheho pozemku, ma niekto p…
dana90
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
3
4
116
Skusenosti so skladacimi dverami
Dobry den, mate prosim skusenosti so skladacimi dverami ako na obrazku? Mame malu kupelnu a dvere …
02lenka02
Pred 4 rokmi
8
Ryhy v stierke - nova stierka
Dobry den, poprosila by som skusenejsich o radu. Mam v izbe sadrove stierky v celkom dobrom stave, …
lienocka_a
Pred 4 rokmi
2
Strecha .......
Pekný večer . Chcem sa opýtať , ak vo štvrtok ráno nám zaliali veniec , týče tam už dali strechari …
jean2
Pred 4 rokmi
8
1
2
…
952
953
954
955
956
…