O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Zateplenie strechy
Dobrý deň, mám pre vás pár otázok, bývame v staršom dvojposchodovom dome na ktorom je strešná kryti…
muska414
Pred 4 rokmi
3
Preklasifikovanie parcely, ako na to?
Ahojte. Akym sposobom je mozne poziadat o preklasifikovanie parcely na stavebny pozemok a sucasne z…
evita68
Pred 4 rokmi
6
Siete
Ahojte. Mam pozemok vo výmere 10 árov, na ktorom plánujem stavať. Pozemok je vedeny ako záhrada, ve…
daralbajda
Pred 4 rokmi
3
Upráva plotu
Ahojte strecháči, chcel by som Vás poprosiť o radu ako upraviť plot, nakoľko sa jedná plot suseda a…
robo91
Pred 4 rokmi
14
Hustá tieniaca sieť
Dobrý deň, kúpili sme tieniacu sieť výška 1,5m Gramáž fólie: 230g/m2, chceme ju dať na plot cca 20m…
matka_bob
Pred 4 rokmi
3
Omietkári profíci prosím o radu
Ahojte, vymyslel som si dizajn fingovanej trhliny v omietke, kombinacia s klinkerom. Prikladam fotk…
m1lan0
Pred 4 rokmi
1
Zateplenie fasady
Dobrý deň , poprosím vás približnú cenu na zateplenie fasády 300 M2, Polystyrén EPS 100S , cenu mat…
sousedekovci89
Pred 4 rokmi
31
Zachovať, alebo zbúrať pivnice.
Dobrý deň. Chcel by som sa poradiť ohľadom rekonštrukcie starého rodinného domu. Vopred sa ospraved…
jan45
Pred 4 rokmi
3
sponzor fóra
Zimna zahrada poradte firmu
Caute. Prosim poradte firmu na zimnu zahradu okolie nitry. Dakujem
matus122
Pred 4 rokmi
1
Webcentrum VSE
Zdravím.Chcem sa vás opýtať ide vám načítať stránku od VSE pre kontrolu spotreby? Mne píše že použí…
matelko78
Pred 4 rokmi
2
Elektricky stĺp na našom pozemku
Ahojte skúsení, skúsenejší. Prosim vás vlastním pozemok v obci v zastavanom území . Okres Martin. P…
kendzi
Pred 4 rokmi
7
Cena na dvojzavesy na VN 22kv
Dobrý deň prosím vas vedel by mi dakto poradiť a povedať aka je orientačná cena na dvojzavesy na VN…
kendzi
Pred 4 rokmi
9
Zmena projektanta
Ahojte chcem sa spytať na vec ohľadom projektanta-dokumentacie. Dali sme vyhotoviť projekty k už st…
juristbo
Pred 4 rokmi
3
Diego vinyl
Ahojte, nema niekto skusenosti s vinylom z Diega?
dominik_galaba
Pred 4 rokmi
7
Kuchyne od Čvirika
Dobrý deň, máte prosím nejaké aktuálne skúsenosti s firmou Kuchyne od Čvirika. Našla som rôzne rec…
adamletko12
Pred 4 rokmi
8
Máte skúsenosti s kuchyňami od firmy Čvirik?
Dobry den, chcem sa spytat, mate niekto skusenost s touto firmou? Videli sme ich na vystave a cenov…
adamletko12
Pred 4 rokmi
29
Výbuch zásobníka na vodu ELÍZ - ohrievače vody s.r.o. a následné vytopenie domu
Dobrý deň, Prosím Vás, vlastním novostavbu RD (montovaný drevodom, kolaudácia leto 2020), v ktorom…
dent
Pred 4 rokmi
28
Drevené nohy na starožitnú truhlicu.
Ahojte, idem k Vám s prosbou. Hľadám dobrovoľníka stolára, alebo hobbistu, ktorý by mi vyrezal nohy…
wolodymyr
Pred 4 rokmi
2
Elektrikári nám robia problémy
Ahojte, máme taký menší či vačší problém. Kúpili sme starý dom, ktorý ideme búrať a stavať nový. Vš…
lukino55555
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
3
4
102
Skúsenosti s firmou branyplotyonline.sk
Ahojte prosím má niekto skúsenosti s touto firmou?Riešili ste prosím cez nich nikto bránu?Ak áno bo…
smolo56
Pred 4 rokmi
2
Prefukovanie cez vchodové dvere
Ahojte. Bývam v novostavbe a takto mi spravili dvere. Ako by som to prosím vedel svojpomocne opravi…
palo231
Pred 4 rokmi
21
Plotové polia-firma
Dobrý deň, poradíte dobré stránky/výrobcov plotových polí a brán? Hladáme moderný, jednoduchý dizaj…
smolo56
Pred 4 rokmi
7
Okrúhle svietidlo na SDK strop
Ahojte strecháci. Objednala som okrúhle svietidlo (parametre v prílohe), akurát som si neuvedomila,…
peter2728
Pred 4 rokmi
17
Priemerná denná spotreba elektriny - tepelné čerpadlo
ahojte, je tu nejaky majitel TC,ktory ma prehlad o tom, aku ma priemernu dennu spotrebu elektriny p…
mischo1990
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
5
6
178
Rekonstrukcia bez papierov?
Zdravím, rozhodol som sa zrekonštruovať staršiu nehnuteľnosť ktorú vlastní rodina no zistil som že …
kaktusik007
Pred 4 rokmi
3
Umelý trávnik - aké máte skúsenosti?
Ahojte, má niekto skúsenosti s umelým trávnikom? V priestore pred domom zakladáme záhradk a máme t…
janka279
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
79
Spp.
Dobry den chcem sa spytat potrebujem od SPP vyjadrenie k neplynarenskej stavbe (rodinny dom) a nevi…
halnas
Pred 4 rokmi
2
Susedove poziarne ochranne pasmo
Dobrý deň, susede zasahuje požiarne ochranné pásmo domu na moju parcelu, stavebné konanie prebehlo …
babi32
Pred 4 rokmi
1
2
37
Prízemný vs. poschodový dom - plusy a mínusy
Ahojte..ideme stavat..pozemok 7,5a. Cca 5izieb+satnik..obyvacka spojena s kuchynou. Sme 2dospeli a …
bellatrix27
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
8
9
254
Marhulke sčeeneli konariky
Čo s tým? V jeseni vysadená marhula a chcem spraviť výchovný rez. Zistili sme že kostrové konariky …
stefanby
Pred 4 rokmi
20
1
2
…
954
955
956
957
958
…