O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Marhulke sčeeneli konariky
Čo s tým? V jeseni vysadená marhula a chcem spraviť výchovný rez. Zistili sme že kostrové konariky …
stefanby
Pred 4 rokmi
20
Prípojka indukčnej dosky a vypínač č. 6
Ahojte, chcel by som vás poprosiť o 2 rady. 1. Trčí mi zo steny kábel na indukčnú dosku (obrázok 1 …
vrajmantak
Pred 4 rokmi
14
Ahojte, má niekto strechu z plechu a čo ho to sálo a aký plech je dobrý. My by sme chceli vymeniť st
Ahojte, má niekto strechu z plechu a čo ho to sálo a aký plech je dobrý. My by sme chceli vymeniť s…
muska414
Pred 4 rokmi
1
2
36
Strojové omietky
Zdravím hľadám partiu na vápeno- cementové omietky. Stavba je v okrese Žarnovica. Viete mi poradiť …
bull261
Pred 4 rokmi
1
Benab, Drevočal matrace
Ahojte! Má niekto doma matrace od výrobcov Benab alebo Dŕevočal? Aké máte skúsenosti? Dakujem pekne!
jozkoj16
Pred 4 rokmi
2
Rekuperačna jednotka PRANA-150 Standart
Ahojte, premýšlame nad rekuperačnou jednotkou PRANA 150 Standard do novostavby. Umiestnenie v kúp…
dayko
Pred 4 rokmi
2
Vnútorné parapety
ahojte objednávali sme okná dnes nám akurát prišli. Z vonku bahenný dub a z vnútra biele. Vybrala s…
majca1995
Pred 4 rokmi
10
Projekt s veľkou kuchyňou
Ahojte, máte prosím niekto naprojektovaný dom s veľkou kuchyňou spojenou s obývačkou a zároveň sit…
bellatrix27
Pred 4 rokmi
16
sponzor fóra
Dlažba
Zdravim,ma niekto dlazbu od SEMMELROCK BRADSTONE Travero béžová melírovaná je kvalitna?Poprosim info
rosio
Pred 4 rokmi
6
Uchytenie profilu na nerovne tvarnice
zdravim, potrebujem upevnit profil pre ramy zasklenia terasy na stlp vymurovany z tvarnic (vid fot…
muska414
Pred 4 rokmi
5
Akú lokálnu rekuperáciu a skúsenosti po rokoch
Doma mám 2 typy rekuperácie. Mitsubishi lossnay - vysoko ucinna, su potrebne dva otvory, je pomerne…
dayko
Pred 4 rokmi
2
Aká sa hodí farba žalúzií k antracitovým oknám?
Chcela by som vedieť Váš názor, resp. potrebovala by som radu...akej farby žalúzie k antracitovým o…
mimms
Pred 4 rokmi
13
Nepekne sfarbené fľaky na tehlách - čo to je?
Neviem či som v správnej kategórii, ale potrebujem zistiť čo je príčinou špatne vyzerajúcich tehál …
ala_nova
Pred 4 rokmi
18
Akej farby zaluzie interiérove horizontálne?
Ahojte, Chcel by som sa spýtať, ohľadne farby horizontálnych interiéroch zaulúži. Plánujem plastove…
chrobak7
Pred 4 rokmi
2
Slnečný termický kolektor na bojler
Jedná sa o kombinovaný bojler Tatramat OVK 120 ktorý cez vykurovacie obdobie ohrievam kotlom na pev…
tibor_bodi
Pred 4 rokmi
9
Piano na betonovy poter
Ahojte Mozno smiesna otazka, ale chceme synovi kupit piano a jeho vaha je 200kg.. je ho mozne norma…
vlado0991
Pred 4 rokmi
10
Hlbšie umývadlo
Ahojte Chcela by som sa opýtať viete mi poradiť kde by som mohla kúpiť umývadlo ktoré je hlbšie ak…
iwka2208
Pred 4 rokmi
4
Môžem založiť pozemok, aby som dostal hypo plus iný dom ?
Dobrý deň Vám všetkým. Mám takú otázku. Máme domček v obci a z jeho hodnoty nám maximálne banka dá …
petra7825
Pred 4 rokmi
16
Akym smerom klast podlahy
Zdravim, dneska mam temu na odlahcenie. Idem klast laminatove a vinylove podlahy a rozmyslam akym …
matej_chrenko
Pred 4 rokmi
3
Sprchová podomietková batéria - kde kúpiť
Ahojte, vedeli by ste nám z vlastnej skúsenosti poradiť či ísť do podomietkovej batérie? Ak už pod …
circa126
Pred 4 rokmi
6
Morenie reziva - aké množstvo Borowoodu potrebujem?
Idem robiť krov. Potrebujem vedieť približne potrebné množstvo prípravku Borowood. Výrobca udáva 60…
jan45
Pred 4 rokmi
7
Prerabka komina
Zdravím Vsetkych.Prosim Vás o radu všetky odborníky i neodborníky.Potrebujem prerobit komín nad str…
kominarbb
Pred 4 rokmi
3
Cim zakryt terasu
Caute vsetci. Viete mi poradit s akym materialom ste spokojni, ktory ste pouzili pri zastreseni t…
chrobak7
Pred 4 rokmi
14
Redukcia brany
Dobry den, prosim vefel by niekto poradit? Poduvna Brana je vysoko/byvame v kopci... /dalo by sa to…
stano999b
Pred 4 rokmi
26
Vinič do polotieňa
Ahojte, máte tip na nejakú nenáročnú odrodu viniča,ktorá urodí aj v polotieni? Slnko do miesta,kam …
atack
Pred 4 rokmi
3
Vnútorný bazén
Zdravím, má tu niekto doma vnútorný bazén? Nemáte problémy s vlhkosťou a plesňami? Ďakujem
daralbajda
Pred 4 rokmi
3
Pomôžete identifikovať kvetinku ?
Dobrý deň všetkým, viete niekto, aký druh kvietku je na fotke ? Ospravedlňujem sa za nie najlepšiu …
karyan
Pred 4 rokmi
11
Kotvenie hrazdy do steny z dutej tehly
Zdravím, na stenu z dutej tehly potrebujem namontovať hrazdu na cvičenie. Hrazda má 2×4 otvory v 2…
bpe
Pred 4 rokmi
12
Vyska kominu s ohladom na susediacu budovu
Ahojte Chcem sa spytat aka ma byt vyska kominu od krbu s ohladom na susediacu budovu. My mame to…
schiedel_maros_plsko
Pred 4 rokmi
13
Materiál na podlahové kúrenie - výhodnejšie
Ahojte, prosím Vás, kde ste kúpili za výhodnejšie ceny (po dohode) materiál na podlahové kúrenie? …
el12345
Pred 4 rokmi
1
1
2
…
955
956
957
958
959
…