O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Dotácia na tepelné čerpadlo
Potrebujem poradiť ohľadom dotácie na tepelné čerpadlo. Keďže sú už dotácie na tento rok vyčerpané,…
wolf_slovenska_republika
Pred 4 rokmi
4
Plastový HST
Ahojte ...v obývačke mame otvor v rozmeroch 4250x2300 na terasové okno. Dali sme si naceniť okná u …
silvia_peterr
Pred 4 rokmi
6
Otázka ohľadom Čov
Zdravim. Tý čo máte čističku odpadových vôd. Ako ju máte nastavenú?Z časovačom alebo bez.Ide vám no…
majkoj
Pred 4 rokmi
12
Prístupová cesta do kopca
Dobrý deň, prosím Vás máme prísupovú cestu do kopca. Podľa meraní je prevýšenie 14m od hlavnej cest…
akvi
Pred 4 rokmi
10
Omietky
Zdravím, chcem sa poradiť,stačí obuchat zo steny to čo ide len zľahka,či až do jadra? A ešte jedna …
vidano
Pred 4 rokmi
2
🔥BATERIOVO, MOZA, NEDA
Dobrý deň, našiel som pekné čierne batérie za prijateľnú cenu sú od BATERIOVO. Chcel by som sa spýt…
keslak
Pred 4 rokmi
4
Zle nastriekana izolacia
Dobry den.Chcel by som sa opytat ako zachranit krov pred hnilobou. Jedna sa o klasicky bungalov s v…
keslak
Pred 4 rokmi
2
Prízemný bungalov Style 229 - prosím o vaše názory a postrehy
Ahojte, hľadáme projekt 5 izbového prízemného bungalovu so šírkou domu do 13m a veľmi nás zaujal bu…
stanii75
Pred 4 rokmi
3
sponzor fóra
Elektrická prípojka - cudzi pozemok - vecné bremeno - oznámenie o stavbe -prekládka
Dobrý deň, chcem sa spýtať ako postupovať. Je toho trošku viac, ale sme zúfalý. Máme nehnuteľnosť,…
ktrink
Pred 4 rokmi
1
Čo vás najviac trápi na tom, že máte tvrdú vodu?
Dobry den vsetkym. Bol by som rad, ak by ste sa so mnou podelili o to, co vam sposobuje najviac sta…
kata698
Pred 4 rokmi
16
Podlahové teplovodivé kúrenie svojpomocne
Rad by som si podlahove kurenie urobil sam. Zaujima ma co odporucate, co nie... Dat na podlahovy…
decembrovka77
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
4
5
137
Kto je povinný postaviť plot
Dobrý deň, je nejako zo zákona dané, ktorý sused, z ktorej strany by mal postaviť plot? Vďaka.
doritt
Pred 4 rokmi
15
Klucka na balkonove dvere - KE
neviete kde by som v KE v tejto dobe nasiel taku klucku? objednavat sa mi to nechce cez web, bo do…
atak77
Pred 4 rokmi
4
Preco sa mi vydula podlaha?
Na starsom dome(30r) sa nam vydula dlazba resp. rano sme to takto nasli..dlazba ani predtym neprask…
majkoj
Pred 4 rokmi
17
Komoda pod umyvadlo
Prosím vás komody pod umyvadlo v kupelni ste si dali vyrobit u stolara alebo kupili? Pretoze chcem …
20nikuska2
Pred 4 rokmi
11
Prosím o postrechy a dotazy na pôdorys bungalov s prístavbou.
Prosím o postrehy a dotazy na pôdorys bungalovu s prístavbou. Ďakujem
dana_belejova
Pred 4 rokmi
14
Termoborovica na terasu.
Mate niekto skusenosti s termoborovicou na terasu? Rozhodujeme sa medzi cervenym smrekom (netermizo…
adam_sedlak
Pred 4 rokmi
13
Čo by bolo vhodne na severnú stranu?
ahojte, mam taký problém, sused má starú hosp. budovu, nechová nič, ale je hrozna, my sme si ju chc…
sidvis
Pred 4 rokmi
15
El. prípojka vzduch vs. zem
Dobrý deň prosím vás o radu. Podľa určitého stavebného zákona keď chcete viesť el. prípojku cez su…
lukino55555
Pred 4 rokmi
7
Ostrovček v kuchyni s dĺžkou 1,2 metra
Prosím Vás, vychádza mi napokon ostrovček v kuchyni o dĺžke max 1.2m. Nemá niekto náhodou? Strašne …
janahu7
Pred 4 rokmi
1
2
34
Nemáte niekto interiérové dvere od firmy Atvyn?
Zaujímajú ma ich rámové dvere v platinovej bielej- potrebovala by som nejakú fotku- spoje hrán, det…
tina_cernochova
Pred 4 rokmi
4
Príjazd do domu
Zdravím vás chcel by som sa opýtať ako najjednoduchšie spraviť prejazd cez tú priekopu alebo ako sa…
janetbla
Pred 4 rokmi
7
Quick step dub prírodný popraskaný SIG 4767
Dobry den , budeme zariadovat novy byt a planujeme kupit podlahu SIG 4767. chcela by som sa opytat …
manilla
Pred 4 rokmi
2
Projekty archon
Ahojte. Mà niekto reálnu skúsenosť s firmou archon a ich projektami? Veľmi sa mi páčia, len sa bo…
juggernaut
Pred 4 rokmi
11
Polyuretanove podlahy
Chcem sa spýtať či sa môže dať polyuretanový nater na Anhydridovy poter
profistavbari
Pred 4 rokmi
3
Umiestnenie pieskovej filtracie
Ahojte, planujem oddychovy nadzemny bazen 12m3 s pieskovou filtraciou. Pri umiestneni filtracie vyr…
pluvko
Pred 4 rokmi
4
Betónovanie terasy
Dobrý deň potrebujem poradiť.. Kúpili sme si dom. Dom sa skladá zo starej stavby a jednej novej pr…
jan45
Pred 4 rokmi
10
Plastová nádrž na dažďovú vodu. Ako vyriešiť prístup?
Caute, chcel by som nechat zakopat na pozemku 1000 l plastovu nadrz na dazdovu vodu. Prebytocna vo…
jan45
Pred 4 rokmi
1
2
36
Daň zo zisku z predaja nehnuteľnosti
Zdravím, zaujímalo by ma, od kedy rátať 5 rokov od kúpy nehnuteľnosti, aby sa nemusela platiť daň z…
chrobak7
Pred 4 rokmi
13
Má zmysel vymeniť nekondenzačný kotol za kondenzačný?
Ahojte, v starsom rodicovskom dome mame cca 15 rokov stary Protherm 30 KLZ - nekondenzacny kotol so…
matejoldrich
Pred 4 rokmi
1
2
44
1
2
…
956
957
958
959