O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Problem s bojlerom
Zdravím vás , prosim keby niekto vedel poradiť. Neviem ci je problem v bojleri alebo len v batérii.…
mirecek146
Pred 4 rokmi
4
Priznaný betónový strop - čo ďalej po odšalovaní?
Dobrý deň, chceme priznaný betónový strop. Ideme omietať steny. Ako treba ošetriť do finálnej podob…
petokozma
Pred 4 rokmi
1
Aku povrchovú na balkón
Dobrý deň, prosím Vás, čo ste dávali na balkón vytrcajuci? Dlažbu, epoxidovy koberec? Ďakujem
tino2
Pred 4 rokmi
7
Spoľahlivá firma na stavbu domu v okolí Martina
Dobry deň, hľadam stavebnú firmu pre výstavbu murovaného RD-lokalita Martin. Týmto by som Vás chcel…
713
Pred 4 rokmi
2
Kurenie/chladenie platne a hliny pod podlahovym polystyrenom
Ahoj, chcel by som pod podlahovy polystyren ulozit trubky/hadicu. Cez leto by som tento chlad s po…
jordyl
Pred 4 rokmi
6
Vzlinajuca vlhkosť
Dobrý deň prajem. Mám rodinný dom starý cca 60 rokov a viac! Dom je dlhý 15 metrov. Obdĺžnik. Polov…
janka2501
Pred 4 rokmi
7
Podlahové kúrenie 60 ročný byt
Dobrý deň prajem Prešiel som si asi 50 stránok tohto fóra ale podobnú tému som nenašiel ak sa tu t…
mgx
Pred 4 rokmi
21
Suterén (podpivnicenie domu) rady tipy triky problizny rozpočet
Dobrý deň riešim dilemu chceme stavat dom bungalov. Pozemok je pod urovnov cesty 1.8m a na 15m na p…
roman558
Pred 4 rokmi
9
sponzor fóra
Earthbag miestnosť
Zdravím. Mám v pláne postaviť z tzv. Earthbagov PP vriec naplnených hlinou, strkom miestnosť 4x4m n…
clovekov
Pred 4 rokmi
1
Ako najlepšie zakomponovať ostrovček
Ahojte! Poprosím Vás o fotky vašich ostrovčekov v kuchyni, ale bez spotrebičov...chcela by som to v…
katarina111
Pred 4 rokmi
19
Vlhke rohy a pasy + popraskane sadrokartonove spoje
Dobry den, Nastahovali sme sa do noveho domu, byvame tu uz 4 mesiac do teraz bolo vsetko v poriadk…
lukas1115i
Pred 4 rokmi
11
Tieniaca plachta - skusenosti & odporucania pred kupou
Ahojte, chcem sa spytat na vase skusenosti ohladom tieniacej plachty na terasu. Ak ju mate, je to n…
durino
Pred 4 rokmi
5
Zmena dispozicie bytu
Poradite mi niekoho sikovneho kto vie poradit s dispoziciou bytu - hlavne s jeho zmenou? Ide konkre…
danielitika
Pred 4 rokmi
11
Tónovanie bielej Dulux Super Matt Plus
Pred vianocami hrozili lockdownom a kupili sme dulux farbu na cele prizemie, kedze sme netušili ako…
paulus33
Pred 4 rokmi
1
Otázky ohľadom izolácie fasády.
Zdravím, mal by som zopár otázok ohľadom izolácie fasády. 1. Ako by Ste zapracovali, vyrovnal…
jjaannoo
Pred 4 rokmi
4
Izolacia stropu terasy pri stavbe bungalovu
Dobry den, mame klasicky bungalov kde sucastou prestresenia je aj terasa. Ma nejaky vyznam dat min…
jumt
Pred 4 rokmi
6
Zvacsenie pivnice
Mam v plane burat stary RD (1/2 podpivnicena), dom sa nachadza vo svahu a na jeho mieste by mal sta…
yno
Pred 4 rokmi
1
Samonosné schody - Košice okolie
Ahojte, zháňame firmu, alebo živnostníka - niekoho, kto by nám vedel urobiť kovovú konštrukciu na s…
smolo56
Pred 4 rokmi
2
Tlaková kanalizácia alebo ČOV
Dobrý deň, potreboval by som poradiť. V našej obci je verejná kanalizácia, ale je cca 150 m od nášh…
jan45
Pred 4 rokmi
2
Základová doska, základové pásy. - firma, partia zivnostnikov
Dobrý deň. Prosím poraďte partiu živnostníkov alebo firmu na stavbu základových pásov a základovej…
moneyy
Pred 4 rokmi
1
Upevnenie starého radiátora v byte
Zdravím, nevedeli by ste prosím, ako zrenovovať uchytenie strého radiátora v byte? Dole drží výborn…
miselito
Pred 4 rokmi
3
Zateplenie ,vlhkost
Zdravím firma mi na jesen realizovala zateplenie no pre nepriaznivé počasie sa fasáda bude dávať až…
lukino77
Pred 4 rokmi
14
Walk in stena v kúpeľni.
Ahojte .Chcem nainstalovať do sprch .kúta Walk in stenu .Neviem sa rozhodnúť 6mm alebo 8mm hrúbku.Z…
zoe19
Pred 4 rokmi
16
Ako urobiť plochú strechu s lemom na záhradný domček.
Chcem Vás požiadať o radu ako najlepšie a najjednoduchšie urobiť plochú strechu s vystúpeným lemom …
milanchvilaza
Pred 4 rokmi
2
Stálozelená popínavá rastlina. Akú zasadiť k plotu?
Plot bude asi metrovy murik, a nad tym zahradne pletivo asi 1.20. Poda je tam velmi vlhka, podmocen…
priadka
Pred 4 rokmi
1
2
52
Bungalov 12x16m
Dobry den chcem sa spytat, staval niekto bungalov o rozmere 12x16.5m ? Ak ano prosim o dispozicne …
44olina
Pred 4 rokmi
2
Ako vyriesit mur ?
Zdravím, chcel by som Vás poprosiť o rady , potreboval by som zrovnat pozemok, aby som mal "rovinu"…
kosto13
Pred 4 rokmi
15
Zvukova izolacia vnutornych priecok - ano/nie?
Zdravim vospolok, na dome mame vnutorne nenosne priecky zo Silky, 100mm. Tato je tak aj na 2 vnutor…
wishmaster
Pred 4 rokmi
5
Preložka plynu (HUP)
Dobry den, v priebehu roka planujeme prelozku HUP, nakolko jeho sucasna poloha na nasej parcele na …
qwerty777
Pred 4 rokmi
7
Vsakovacia jama z debniacich tvárnic
Ahojte, zacal som ukladat DT do vsakovacej jamy. Pod DT je strkove lozko. Na vrch pojde betonova dl…
profistavbari
Pred 4 rokmi
28
1
2
…
958
959
960
961
962
…