O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Projekty archon
Ahojte. Mà niekto reálnu skúsenosť s firmou archon a ich projektami? Veľmi sa mi páčia, len sa bo…
juggernaut
Pred 4 rokmi
11
Polyuretanove podlahy
Chcem sa spýtať či sa môže dať polyuretanový nater na Anhydridovy poter
profistavbari
Pred 4 rokmi
3
Umiestnenie pieskovej filtracie
Ahojte, planujem oddychovy nadzemny bazen 12m3 s pieskovou filtraciou. Pri umiestneni filtracie vyr…
pluvko
Pred 4 rokmi
4
Betónovanie terasy
Dobrý deň potrebujem poradiť.. Kúpili sme si dom. Dom sa skladá zo starej stavby a jednej novej pr…
jan45
Pred 4 rokmi
10
Plastová nádrž na dažďovú vodu. Ako vyriešiť prístup?
Caute, chcel by som nechat zakopat na pozemku 1000 l plastovu nadrz na dazdovu vodu. Prebytocna vo…
jan45
Pred 4 rokmi
1
2
36
Daň zo zisku z predaja nehnuteľnosti
Zdravím, zaujímalo by ma, od kedy rátať 5 rokov od kúpy nehnuteľnosti, aby sa nemusela platiť daň z…
chrobak7
Pred 4 rokmi
13
Má zmysel vymeniť nekondenzačný kotol za kondenzačný?
Ahojte, v starsom rodicovskom dome mame cca 15 rokov stary Protherm 30 KLZ - nekondenzacny kotol so…
matejoldrich
Pred 4 rokmi
1
2
44
Kupa kotla
Ahojte mám otázku je dobre kupovať kotol ces internet?Ako by to bolo so servisom?A s reklamaciov ?P…
matejoldrich
Pred 4 rokmi
2
sponzor fóra
Základy garaže cez odpadovú rúru
Zdravím Vás, mám v plane stavať pravdepodobne murovanú garáž, ale v jednej časti v hlbke cca 1 m, m…
wolodymyr
Pred 4 rokmi
9
Rychle zatvorenie baterie a zivotnost potrubia
Dobry den, Ako to je v pripade tlaku vo vodovodnom potrubi pri rychlom uzavreti kohutika/ventila. …
spic30
Pred 4 rokmi
5
Poraďte majstrov na hrubú stavbu z Trnavy a okolia
Ahojte vie niekto poradiť šikovných majstrov z Trnavy alebo okolia na hrubú stavbu? Ďakujem
pavol_varinsky
Pred 4 rokmi
1
2
53
Aká je kvalita nábytku Ikea, Decodom, Asko a podobné?
Kvalita nábytku Ikea, Decodom, Asko, Sconto, Geko a podobné Aké máte skúsenosti? Čo odporúčate a čo…
michal_aklokim
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
3
4
107
Tepelné čerpadlo voda-vzduch
Prosim vas akp ste riesili cerpadlo? Cez dotaciu? Alebo ste bez dotacie riesili? Odkial mate a ako …
wolf_slovenska_republika
Pred 4 rokmi
6
Rada- Aký dymovod kúpiť ku krbu?
Ahojte, chceme si kúpiť krbové kachle FLAMA MELITA II, ale neviem aký dymovod by som k nim mala zak…
cicaaurora
Pred 4 rokmi
13
Bungalov pod urovnou cesty na svahu bez podpivnicenia
Dobrý deň mate niekto bungalov pod urovnou cesty alebo vo svahu bez podpivnicenia chcel by som vidi…
7pietro12
Pred 4 rokmi
1
Kaslik na zaluzie
Dobry den, nerobil niekto externe zaluzie ze uz nemohol dodatocne schovat cely kaslik ale mu trcal…
cukrik25
Pred 4 rokmi
6
Stavebný dozor ku stavbe
Ahojky, hľadáme niekoho, kto pracuje ako stavebný dozor v okolí Žiliny. Viete mi poradiť? Ďakujem 😉
leatea
Pred 4 rokmi
6
Problem s bojlerom
Zdravím vás , prosim keby niekto vedel poradiť. Neviem ci je problem v bojleri alebo len v batérii.…
mirecek146
Pred 4 rokmi
4
Priznaný betónový strop - čo ďalej po odšalovaní?
Dobrý deň, chceme priznaný betónový strop. Ideme omietať steny. Ako treba ošetriť do finálnej podob…
petokozma
Pred 4 rokmi
1
Aku povrchovú na balkón
Dobrý deň, prosím Vás, čo ste dávali na balkón vytrcajuci? Dlažbu, epoxidovy koberec? Ďakujem
tino2
Pred 4 rokmi
7
Spoľahlivá firma na stavbu domu v okolí Martina
Dobry deň, hľadam stavebnú firmu pre výstavbu murovaného RD-lokalita Martin. Týmto by som Vás chcel…
713
Pred 4 rokmi
2
Kurenie/chladenie platne a hliny pod podlahovym polystyrenom
Ahoj, chcel by som pod podlahovy polystyren ulozit trubky/hadicu. Cez leto by som tento chlad s po…
jordyl
Pred 4 rokmi
6
Vzlinajuca vlhkosť
Dobrý deň prajem. Mám rodinný dom starý cca 60 rokov a viac! Dom je dlhý 15 metrov. Obdĺžnik. Polov…
janka2501
Pred 4 rokmi
7
Podlahové kúrenie 60 ročný byt
Dobrý deň prajem Prešiel som si asi 50 stránok tohto fóra ale podobnú tému som nenašiel ak sa tu t…
mgx
Pred 4 rokmi
21
Suterén (podpivnicenie domu) rady tipy triky problizny rozpočet
Dobrý deň riešim dilemu chceme stavat dom bungalov. Pozemok je pod urovnov cesty 1.8m a na 15m na p…
roman558
Pred 4 rokmi
9
Earthbag miestnosť
Zdravím. Mám v pláne postaviť z tzv. Earthbagov PP vriec naplnených hlinou, strkom miestnosť 4x4m n…
clovekov
Pred 4 rokmi
1
Ako najlepšie zakomponovať ostrovček
Ahojte! Poprosím Vás o fotky vašich ostrovčekov v kuchyni, ale bez spotrebičov...chcela by som to v…
katarina111
Pred 4 rokmi
19
Vlhke rohy a pasy + popraskane sadrokartonove spoje
Dobry den, Nastahovali sme sa do noveho domu, byvame tu uz 4 mesiac do teraz bolo vsetko v poriadk…
lukas1115i
Pred 4 rokmi
11
Tieniaca plachta - skusenosti & odporucania pred kupou
Ahojte, chcem sa spytat na vase skusenosti ohladom tieniacej plachty na terasu. Ak ju mate, je to n…
durino
Pred 4 rokmi
5
Zmena dispozicie bytu
Poradite mi niekoho sikovneho kto vie poradit s dispoziciou bytu - hlavne s jeho zmenou? Ide konkre…
danielitika
Pred 4 rokmi
11
1
2
…
958
959
960
961
962
…