O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Zmena dispozicie bytu
Poradite mi niekoho sikovneho kto vie poradit s dispoziciou bytu - hlavne s jeho zmenou? Ide konkre…
danielitika
Pred 4 rokmi
11
Tónovanie bielej Dulux Super Matt Plus
Pred vianocami hrozili lockdownom a kupili sme dulux farbu na cele prizemie, kedze sme netušili ako…
paulus33
Pred 4 rokmi
1
Otázky ohľadom izolácie fasády.
Zdravím, mal by som zopár otázok ohľadom izolácie fasády. 1. Ako by Ste zapracovali, vyrovnal…
jjaannoo
Pred 4 rokmi
4
Izolacia stropu terasy pri stavbe bungalovu
Dobry den, mame klasicky bungalov kde sucastou prestresenia je aj terasa. Ma nejaky vyznam dat min…
jumt
Pred 4 rokmi
6
Zvacsenie pivnice
Mam v plane burat stary RD (1/2 podpivnicena), dom sa nachadza vo svahu a na jeho mieste by mal sta…
yno
Pred 4 rokmi
1
Samonosné schody - Košice okolie
Ahojte, zháňame firmu, alebo živnostníka - niekoho, kto by nám vedel urobiť kovovú konštrukciu na s…
smolo56
Pred 4 rokmi
2
Tlaková kanalizácia alebo ČOV
Dobrý deň, potreboval by som poradiť. V našej obci je verejná kanalizácia, ale je cca 150 m od nášh…
jan45
Pred 4 rokmi
2
Základová doska, základové pásy. - firma, partia zivnostnikov
Dobrý deň. Prosím poraďte partiu živnostníkov alebo firmu na stavbu základových pásov a základovej…
moneyy
Pred 4 rokmi
1
sponzor fóra
Upevnenie starého radiátora v byte
Zdravím, nevedeli by ste prosím, ako zrenovovať uchytenie strého radiátora v byte? Dole drží výborn…
miselito
Pred 4 rokmi
3
Zateplenie ,vlhkost
Zdravím firma mi na jesen realizovala zateplenie no pre nepriaznivé počasie sa fasáda bude dávať až…
lukino77
Pred 4 rokmi
14
Walk in stena v kúpeľni.
Ahojte .Chcem nainstalovať do sprch .kúta Walk in stenu .Neviem sa rozhodnúť 6mm alebo 8mm hrúbku.Z…
zoe19
Pred 4 rokmi
16
Ako urobiť plochú strechu s lemom na záhradný domček.
Chcem Vás požiadať o radu ako najlepšie a najjednoduchšie urobiť plochú strechu s vystúpeným lemom …
milanchvilaza
Pred 4 rokmi
2
Stálozelená popínavá rastlina. Akú zasadiť k plotu?
Plot bude asi metrovy murik, a nad tym zahradne pletivo asi 1.20. Poda je tam velmi vlhka, podmocen…
priadka
Pred 4 rokmi
1
2
52
Bungalov 12x16m
Dobry den chcem sa spytat, staval niekto bungalov o rozmere 12x16.5m ? Ak ano prosim o dispozicne …
44olina
Pred 4 rokmi
2
Ako vyriesit mur ?
Zdravím, chcel by som Vás poprosiť o rady , potreboval by som zrovnat pozemok, aby som mal "rovinu"…
kosto13
Pred 4 rokmi
15
Zvukova izolacia vnutornych priecok - ano/nie?
Zdravim vospolok, na dome mame vnutorne nenosne priecky zo Silky, 100mm. Tato je tak aj na 2 vnutor…
wishmaster
Pred 4 rokmi
5
Preložka plynu (HUP)
Dobry den, v priebehu roka planujeme prelozku HUP, nakolko jeho sucasna poloha na nasej parcele na …
qwerty777
Pred 4 rokmi
7
Vsakovacia jama z debniacich tvárnic
Ahojte, zacal som ukladat DT do vsakovacej jamy. Pod DT je strkove lozko. Na vrch pojde betonova dl…
profistavbari
Pred 4 rokmi
28
Zakladanie štítov
Dobrý večer, moja otázka staviam malú chatku strecha "A" idem murovat štíty treba pri základní prve…
wolodymyr
Pred 4 rokmi
2
Led Had - poradit
Ahojte,kupil som LED had (obrazok) na podsvietenie exterieru. Bol tam kratky privodny kabel tak som…
technik007
Pred 4 rokmi
4
Overeny kontakt v okoli senec na kupelne
Dobry den, viete doporucit overeny kontakt na ludi co Vam robili kupelnu ( obklady / dlazba sanita)…
obklady_dlazby_mtj
Pred 4 rokmi
2
Umývadlo na dosku vs klasické
Pozdravujem 🤗 Veľmi sa mi páči umývadlo na doske. Avšak máme malé deti, tak rozmýšľam či to je veľm…
xvalikax
Pred 4 rokmi
23
Prerobiť / zbúrať / pristavať do L-ka
Zdravím, Som pred dilemou. Darovali mi vidiecky domček s pekným pozemkom (šírka kolem 18-20m - a o…
tibo84
Pred 4 rokmi
1
Rozvod plynu - bungalov
Dobrý deň strechári, Riešim projekt bungalovu a chcem sa spýtať na Vašu radu ohľadne plynových ro…
fero789
Pred 4 rokmi
20
Dĺžka svetlovodu
Plánujem do kúpeľne v podkroví svetlovod Velux TLR 0K14 (350 mm). V montážnom manuáli to síce nie j…
rhod
Pred 4 rokmi
1
Ako vyriešiť vývod od digestora, aby fasáda bola čistá?
Ahojte, mam dilemu. Digestor (podskrinkovy) sa nam nachadza na obvodovej stene domu. Chceli by sme …
z_turista
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
67
Materina dúška ´ALBIFLORUS´
Materina dúška ´ALBIFLORUS´ zháňam semena tejto rastliny, neponukate niekto. chcem ako nahradu trav…
ninig
Pred 4 rokmi
1
Ihrisko polsko
Zdravím. Chcel by som kupit dcere ihrisko na zahradu. Smykala hojdacka klasika. Normalne by som is…
lukas2589
Pred 4 rokmi
1
Poraďte kvalitnú trvácnu farbu na pozinkované odkvapy
Ahojte. Už dlhší čas pátram na nete po najvhodnejšej farbe na pozinkované odkvapy. Zatiaľ som dospe…
jenny318
Pred 4 rokmi
6
Domček na strome - aké povolenia z úradov treba?
Zdravím všetkých dobrých ľudí z fóra . Má niekto skúsenosti prípadne vie poradiť aké povolenia z úr…
lucinddas
Pred 4 rokmi
22
1
2
…
959
960
961
962
963
…