O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Slnečný termický kolektor na bojler
Jedná sa o kombinovaný bojler Tatramat OVK 120 ktorý cez vykurovacie obdobie ohrievam kotlom na pev…
tibor_bodi
Pred 4 rokmi
9
Piano na betonovy poter
Ahojte Mozno smiesna otazka, ale chceme synovi kupit piano a jeho vaha je 200kg.. je ho mozne norma…
vlado0991
Pred 4 rokmi
10
Hlbšie umývadlo
Ahojte Chcela by som sa opýtať viete mi poradiť kde by som mohla kúpiť umývadlo ktoré je hlbšie ak…
iwka2208
Pred 4 rokmi
4
Môžem založiť pozemok, aby som dostal hypo plus iný dom ?
Dobrý deň Vám všetkým. Mám takú otázku. Máme domček v obci a z jeho hodnoty nám maximálne banka dá …
petra7825
Pred 4 rokmi
16
Akym smerom klast podlahy
Zdravim, dneska mam temu na odlahcenie. Idem klast laminatove a vinylove podlahy a rozmyslam akym …
matej_chrenko
Pred 4 rokmi
3
Sprchová podomietková batéria - kde kúpiť
Ahojte, vedeli by ste nám z vlastnej skúsenosti poradiť či ísť do podomietkovej batérie? Ak už pod …
circa126
Pred 4 rokmi
6
Morenie reziva - aké množstvo Borowoodu potrebujem?
Idem robiť krov. Potrebujem vedieť približne potrebné množstvo prípravku Borowood. Výrobca udáva 60…
jan45
Pred 4 rokmi
7
Prerabka komina
Zdravím Vsetkych.Prosim Vás o radu všetky odborníky i neodborníky.Potrebujem prerobit komín nad str…
kominarbb
Pred 4 rokmi
3
sponzor fóra
Cim zakryt terasu
Caute vsetci. Viete mi poradit s akym materialom ste spokojni, ktory ste pouzili pri zastreseni t…
chrobak7
Pred 4 rokmi
14
Redukcia brany
Dobry den, prosim vefel by niekto poradit? Poduvna Brana je vysoko/byvame v kopci... /dalo by sa to…
stano999b
Pred 4 rokmi
26
Vinič do polotieňa
Ahojte, máte tip na nejakú nenáročnú odrodu viniča,ktorá urodí aj v polotieni? Slnko do miesta,kam …
atack
Pred 4 rokmi
3
Vnútorný bazén
Zdravím, má tu niekto doma vnútorný bazén? Nemáte problémy s vlhkosťou a plesňami? Ďakujem
daralbajda
Pred 4 rokmi
3
Pomôžete identifikovať kvetinku ?
Dobrý deň všetkým, viete niekto, aký druh kvietku je na fotke ? Ospravedlňujem sa za nie najlepšiu …
karyan
Pred 4 rokmi
11
Kotvenie hrazdy do steny z dutej tehly
Zdravím, na stenu z dutej tehly potrebujem namontovať hrazdu na cvičenie. Hrazda má 2×4 otvory v 2…
bpe
Pred 4 rokmi
12
Vyska kominu s ohladom na susediacu budovu
Ahojte Chcem sa spytat aka ma byt vyska kominu od krbu s ohladom na susediacu budovu. My mame to…
schiedel_maros_plsko
Pred 4 rokmi
13
Materiál na podlahové kúrenie - výhodnejšie
Ahojte, prosím Vás, kde ste kúpili za výhodnejšie ceny (po dohode) materiál na podlahové kúrenie? …
el12345
Pred 4 rokmi
1
Dotácia na tepelné čerpadlo
Potrebujem poradiť ohľadom dotácie na tepelné čerpadlo. Keďže sú už dotácie na tento rok vyčerpané,…
wolf_slovenska_republika
Pred 4 rokmi
4
Plastový HST
Ahojte ...v obývačke mame otvor v rozmeroch 4250x2300 na terasové okno. Dali sme si naceniť okná u …
silvia_peterr
Pred 4 rokmi
6
Otázka ohľadom Čov
Zdravim. Tý čo máte čističku odpadových vôd. Ako ju máte nastavenú?Z časovačom alebo bez.Ide vám no…
majkoj
Pred 4 rokmi
12
Prístupová cesta do kopca
Dobrý deň, prosím Vás máme prísupovú cestu do kopca. Podľa meraní je prevýšenie 14m od hlavnej cest…
akvi
Pred 4 rokmi
10
Omietky
Zdravím, chcem sa poradiť,stačí obuchat zo steny to čo ide len zľahka,či až do jadra? A ešte jedna …
vidano
Pred 4 rokmi
2
🔥BATERIOVO, MOZA, NEDA
Dobrý deň, našiel som pekné čierne batérie za prijateľnú cenu sú od BATERIOVO. Chcel by som sa spýt…
keslak
Pred 4 rokmi
4
Zle nastriekana izolacia
Dobry den.Chcel by som sa opytat ako zachranit krov pred hnilobou. Jedna sa o klasicky bungalov s v…
keslak
Pred 4 rokmi
2
Prízemný bungalov Style 229 - prosím o vaše názory a postrehy
Ahojte, hľadáme projekt 5 izbového prízemného bungalovu so šírkou domu do 13m a veľmi nás zaujal bu…
stanii75
Pred 4 rokmi
3
Elektrická prípojka - cudzi pozemok - vecné bremeno - oznámenie o stavbe -prekládka
Dobrý deň, chcem sa spýtať ako postupovať. Je toho trošku viac, ale sme zúfalý. Máme nehnuteľnosť,…
ktrink
Pred 4 rokmi
1
Čo vás najviac trápi na tom, že máte tvrdú vodu?
Dobry den vsetkym. Bol by som rad, ak by ste sa so mnou podelili o to, co vam sposobuje najviac sta…
kata698
Pred 4 rokmi
16
Podlahové teplovodivé kúrenie svojpomocne
Rad by som si podlahove kurenie urobil sam. Zaujima ma co odporucate, co nie... Dat na podlahovy…
decembrovka77
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
4
5
137
Kto je povinný postaviť plot
Dobrý deň, je nejako zo zákona dané, ktorý sused, z ktorej strany by mal postaviť plot? Vďaka.
doritt
Pred 4 rokmi
15
Klucka na balkonove dvere - KE
neviete kde by som v KE v tejto dobe nasiel taku klucku? objednavat sa mi to nechce cez web, bo do…
atak77
Pred 4 rokmi
4
Preco sa mi vydula podlaha?
Na starsom dome(30r) sa nam vydula dlazba resp. rano sme to takto nasli..dlazba ani predtym neprask…
majkoj
Pred 4 rokmi
17
1
2
…
957
958
959
960
961
…