O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Dotácia na úpravu kúpelne (BA)
Ahojte, máte niekto priamu skúsenosť s dotáciou na úpravu kúpeľne pre ZTP?Dali sme si žiadosť, len…
marcos33
Pred 4 rokmi
2
Projektant ZH
Ahojte, keďže čoskoro budeme vlastniť pozemok a chceme stavať domček, viete mi prosím poradiť dobré…
kissiska
Pred 4 rokmi
5
Fasada k talianskej skridle
Ahojte. Riesime farbu fasady. Ak mate niekto taliansku skridlu Winter TeSi Francia aku farbu fasady…
bruncak
Pred 4 rokmi
2
Rada na fasadu
Dobrý deň poraďte fasádnu omietku farbu chcel by som asi niaku bledunko hnedú mam tmavohnedé škridl…
bruncak
Pred 4 rokmi
18
Fasada domu
Dobry den, planujeme na jar zacat stavat dom, fotky prilozim. A otazka je: fasada je s kombinaciou …
bruncak
Pred 4 rokmi
9
Akú farbu/odtieň fasády by ste dali?
Nechali by ste bielu fasádu? Ak áno aký odtieň bielej by ste zvolili? Hodila by sa na tento domček …
bruncak
Pred 4 rokmi
1
2
33
Lokalna Rekuperacia Melten WRG II
Zdravim vas. Mate skusenosti s "lokalnou" rekuperaciiu Melten WRG II, vraj, ze je to do 50m2, a ze…
dayko
Pred 4 rokmi
2
Bleskozvod na bungalov - áno či nie?
Zdravim, ako zistim ci dat na dom belskozvod alebo nie ? Vraj ked je je vyssia sanca ze ho pritiahn…
vrajmantak
Pred 4 rokmi
1
2
50
sponzor fóra
Rosenie kombi wc
Čaute riešil tu niekto rosenie kombi wc. Mám ho v technickej a dosť sa rosí až teraz som zistil že …
vrajmantak
Pred 4 rokmi
8
Vonkajsie zaluzie....
Mam antracit okna,tak rozmyslam i nad antrac.vonk.zaluziami. Len zvazujem ci by nebola vhodnejsia …
bederko
Pred 4 rokmi
11
Rehau Geneo a neuznaná reklamácia - skúsenosti
Ahojte, idem sa s vami podeliť o moje skúsenosti s Rehau Geno oknami a dverami. Toto je kval…
csikike
Pred 4 rokmi
1
2
48
Hľadáme rodinný dom
Ahojte, som tu nová a chcela by som sa poradiť ohľadom kúpy rod domu v okolí Bratislavy. Je tu neja…
chrobak7
Pred 4 rokmi
4
Navrh poschodoveho domu
Zdravim, prosim o postrehy na vlastný návrh poschodového domu. Aktuálne riešim prízemnu časť. Mam d…
jk78
Pred 4 rokmi
10
Rúra Gorenje
Nemáte skúsenosti s týmto typom rúry myslím tým že dotykové ovládanie je lepšie gombík alebo takýto
cina1
Pred 4 rokmi
3
Dodatatocna montaz exterierovych zaluzii - privod elektriky
Ahojte, Potrebujem dodatocne instalovat exterierove zaluzie, ku ktorym nemam pripraveny privod ele…
neutrino
Pred 4 rokmi
18
Rekonštrukcia domu - cena
Dobrý deň. Chcem sa ako úplný laik opýtať, koľko vás cca vyšla rekonštrukcia starého domu. Dom je 2…
simonko712
Pred 4 rokmi
19
Den&noc žalúzie
Poraďte, v Leviciach firmu ktorá zrealizuje a zabezpečí žalúzie deň a noc 😇
ivanasaidbagarova
Pred 4 rokmi
1
Podlahové kúrenie dom
Dobrý deň Jedná sa o novú podlahovku. Pred týždnom sme dokončili a natlakovaly s vodou na 3.4 bar.…
igor256
Pred 4 rokmi
10
Prístup na pozemok
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať ako máme postupovať. Kúpili sme starý dom, ktorý je v prednej ča…
jojka83
Pred 4 rokmi
17
Obyvačka dub tabakovy ?
máte niekto ?
tino2
Pred 4 rokmi
1
Priestor pre lego modely
Ahojte. Potrebujem vyriešiť v synovej izbe nejakú vitrínu alebo nieco na lego modely. Dotez to mal …
ivan2020
Pred 4 rokmi
7
Celá zostava do detskej izby
Prosim vas kupovali ste niekde komplet celu detsku izbu? Uz ked zariadujem nechcem ziadna poschodov…
ivan2020
Pred 4 rokmi
2
Od koho vstavanú skriňu?
Ahojte, chcem dat robit do chodby vstavanu skrinu a botnik, poradte..mate skusenosti s Hilkovicom?
ivan2020
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
84
Kuchynská linka
Viete mi poradiť firmu (stolára) na kuchynskú linku a pod. v štýle provance, vintage. Ďakujem :slig…
ivan2020
Pred 4 rokmi
3
Antracit umývadlo
Ahojte môžte mi hodiť foto antracitoveho umývadlá blanko kúpila som batériu Franke grafit a neviem …
ivan2020
Pred 4 rokmi
12
OSB na starú drevenú podlahu, alebo...?
Zdravím všetkých! Potreboval by som vašu radu. Ako vidíte na fotkách sme ponechali starú podlahu (j…
jan45
Pred 4 rokmi
4
Ktorý pozemok by ste vybrali?
Ahojte, chcel by som poprosiť o názory ktorý z pozemkov na obrázku by ste si vybrali alebo či by st…
marselino7
Pred 4 rokmi
16
Zateplenie strechy
Dobrý deň, mám pre vás pár otázok, bývame v staršom dvojposchodovom dome na ktorom je strešná kryti…
muska414
Pred 4 rokmi
3
Preklasifikovanie parcely, ako na to?
Ahojte. Akym sposobom je mozne poziadat o preklasifikovanie parcely na stavebny pozemok a sucasne z…
evita68
Pred 4 rokmi
6
Siete
Ahojte. Mam pozemok vo výmere 10 árov, na ktorom plánujem stavať. Pozemok je vedeny ako záhrada, ve…
daralbajda
Pred 4 rokmi
3
1
2
…
953
954
955
956
957
…