Od koho vstavanú skriňu?

Ahojte, chcem dat robit do chodby vstavanu skrinu a botnik, poradte..mate skusenosti s Hilkovicom?
Odpovedať
Profilova fotka
pozri aj v tejto teme ;-) hilkovica tam spominaju :-) http://www.modrastrecha.sk/forum/tema...
Odpovedať
Ja mám s Hilkovičom len jednu skúsenosť - bol som si tam dávať robiť cenovú ponuku. Vnútro som rozčleňoval trošku neštandardne, ale pani radila, ako povedala "ja som profesionálka". Potom som išiel inde (athroll.sk). Pozreli sa na to (cenu nevideli), naťukal chlap do PC, návrh skorigoval, lebo "takto vám to za pol roka padne". Výsledná cena bola o 40% lacnejšia ako u Hilkoviča a to budem mať tie isté hlinníkové profily a na 6 šuflíkov plnovýsuv s dojazdom, kde v hilkovičovi mi v brutálnej cene boli schopný dať len ten starý koliečkový systém.
Odpovedať
@adrive napíš potom, ako ste so skriňou spokojní.
Odpovedať
Moji rodicia si nedavno davali robit vstavanu skrinu prave u Hilkovica a su velmi spokojni. S navrhom aj vyberom materialov som im pomahala - maju velmi siroku materialov, bolo naozaj problemom si vybrat, niekolkokrat sme to menili. Zaujimave, ze my mame celkom opacnu skusenost ako pise adrive. Navrhla som najskor take riesenie, ktore nam v inych firmach bez problemov nacenili a az pani u Hilkovica nas uporoznila na to, ze z technickeho hladiska to nie je vhodne a dopoucila nam ovela lepsie riesenie - samozrejme spravila vizualizaciu navrhu na PC. Cenovo vychadzali priblizne rovnako ako Komandor, Indeco a Divendor. Mensim firmam, ktore vedia urobit vsetko lacnejsie sa rodicia po zlej skusenosti s dodavkou kuchyne chceli radsej vyhnut a povedali si, ze tuto skrinu budu mat uz dozivotne, tak nech to stoji za to. Aj zasuvky si dali take lepsie, do ktorych staci jemne zatlacit a same sa vysunu. A skrina stoji, pasuje na milimeter presne (aj ked steny v starsom dome boli krive a podlaha "padala" jednym smerom) a vsetko funguje perfektne. Co sme velmi ocenili, bola rychla a perfektne odvedena montaz - maju vlastnych monterov, ktori si po sebe aj vsetko upratali. S "majstrami", ktori rodicom robili kuchynu sa to neda vobec porovnat.
Odpovedať
my mame uz druhu skrinu od Komandor a sme spokojni. Aj cenovo aj prevedenim. Avsak niesme nejak prehnane narocni klienti. Skrina bola vzdy na chodbe takze mozno aj preto na nu nekladieme az take naroky.
Odpovedať
Profilova fotka
Podľa mňa veľmi záleží na predajcovi. Je dobré, ak predávajúci-slečna alebo chlap je zároveň aj dobrým dizajnérom a vie navrhnúť skriňu na 100 % k spokojnosti zákazníka. Mal by vedieť dobre poradiť . Cena sa určuje podľa materiálu. Ak si dáš hliníkové profily, tak je určite väčšia ako s kovovými. Ideálne je, ak predajca urobí cenovú ponuku v lacnejšom prevedení a aj drahšom a ak vie zdôvodniť prečo to tak je. Pekný a rozumný návrh nie je na zahodenie. V poslednej dobe som dávala robiť skrine, knižnice a dokonca aj celé podkrovie do Komandor-Rača. Bola som spokojná. Zabudla som dodať , že veľa záleží aj na montážnikoch. Skriňa môže byť perfektne narezaná, ale ak nie je dobre zameraná a zmontovaná, potom to zle dopadne. Tak najlepšie bude ak sa popýtaš niekoho kto si dal robiť niečo podobné v tvojom meste.
Odpovedať
divendoor
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 1 roku
my sme si dali urobit cenovu ponuku od doornet.sk, ale nevieme ci su dobri, nemate niekto skusenost?
Odpovedať
Profilova fotka
prave dnes som videla vzorky krasnych vyplnovych materialov od roldor. sk boli na trhu prvy, aj pan hilkovic sa u nich zaucal a potom osamostatnil. budem to riesit tak ako aj kamoska co mala pozicane vzorky pravdepodobne u nich. maju krasne uzke ramy a najvacsi vyber kozeniek, nestandardnych prevedeni a idu s dobou. nielen lacobel a v strede pas a pod.
Odpovedať
Profilova fotka
no ja som poznam jednu firmu ktora ma polovicne ceny rovnako kvalitny material ako osttni od toho isteho dodavatela a su profesionalni a aj vyber vyplni a profilov maju dost siroky. Treba im napisat a urobia pekne aj 3D realisticku vizualizaciu zadarmo www.creationskrine.com
Odpovedať
Článok sa načítava...
mne idu montovat v pondelok satnik.cena,material,ochota a rychlost,vsetko v najlepsom poriadku www.newdesign.sk
Odpovedať
Profilova fotka
divendoor :-)
Odpovedať
ja som si dala nacenit divendoor, komandor, roldor, hilkovic, ale ceny strasne :-| nakolko potrebujem 2ks vstavanych skrin. rozmyslam teraz uz nad stolarom. ten by mi snad vyrobil uz aj postel s nocnymi stolikmi v dekore skrine.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme vstavane skrine vyriesili jednoducho - najprv kupili skelet co ma ikea, a komplet vnutorne vybavenie... no a potom neskor, ked budu peniazky, tak sa to uzavrie dekorom akym len budeme chciet :) niekolko rokov mam pred tymi skrinami zaves, a ze by ma to nejako obtazovalo alebo mi to nejako vadilo, to nemozem povedat... - @manilla aj toto je riesenie, ked rozpocet nepusti....
Odpovedať
meranie a nacenenie je zdarma takze
Odpovedať
Nam to robil sused stolar, super kvalita aj cena :-)
Odpovedať
nam robil vsetko stolar okrem vstavanej skrine, co mi je luto, lebo sme ju dali urobit v studiu, kde maju profily INDECO, listy boli nalepene, odlepili sa, dvere su krive, nekvalitne, nie som spokojna, 3xsom volala o reklamaciu," ano prideme", nik sa ani neunuval ]-( .takze ak sa rozsype, tak urcite dam urobit stolarovi,co nam robil linku, obyvku, vesiakovu.osadzal dvere..s nim som spokojna, ked nieco potrebujem, pridu bez problemov. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
podla mojho nazoru najlepsie stolar z blizkeho okolia ktory je vzdy poruke keby nieco,lebo aj dobre namontovany nabytok treba casom docentrovat a pod..Neverim ze vo vasom okoli by sa nenasli stolari ktori maju dobru a peknu robotu robotu
Odpovedať
my máme od Hilkoviča z BB, ale spokojný niesom - asi po roku sa odlepili tie lapače prachu - asi šetrili lepidlom, a asi bola zle zameraná alebo zle osadená, ale sú miesta kde nedosadá - nabudúce skúsime inde...a tie ceny !
Odpovedať
ja mám z Roldoru a urobili sa vzduchové bubliny za sklom,zobrali dvere na reklamáciu,tá bola vybavená po viac ako roku,aj to na moje vyhrážky súdom, a priniesli to v takom stave,že tapeta pod sklom bola obchytaná špinavými paprčami,ale už som nemala síl ďalej to riešiť... ale hlavne,že zobrali za to skoro 2000€
Odpovedať
komandor lc max spokojnosť
Odpovedať
Profilova fotka
Komandor PN spokojnosť.
Odpovedať
Profilova fotka
Komandor BA - neodporúčam. Zle namerali dvere, celý posuvný systém je nekvalitne namontovaný.
Odpovedať
Profilova fotka
komandor alebo divendoor alebo stolar, zalezi, ako mas nestandartne rohy, volila by som urcite stolara.
Odpovedať
Profilova fotka
komandor - spokojnosť,vystihli sme pred vianocami super akciu,tak bola aj ok cena ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
My sme kupovali skrine z KOMANDORU (májkova), boli sme veľmi spokojní, pretože sme riešili aj zložitejšie skrinky do chodby. Predajkyňa nám veľmi prakticky radila, tiež zameriavač, poskytli nám množstvo možností a návrhov pre našu lepšiu predstavu, (napr. v divendoore, nás odbila, že nech prídeme s nákresom). Zabili sme viac múch jednou ranou, pretože nám vedeli spraviť naozaj skoro všetko (šatníky, noč.stolíky, komoda, chodbová vešacia stena, police, skrinky. Montážnici nám odviedli skvelú prácu a zatial skrine slúžia. Vrelo odporúčam!
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?