Betónovy bazen

Dobrý deň. Chcem sa opýtať či má niekto skúsenosti s betónovým bazénom. Idem stavať betónový bazén a bojím sa že bude voda studená. Má niekto s tým skúsenosti?
Odpovedať
Profilova fotka
Myslíš, že v plastovom bude teplejšia? Bazén je aj tak vhodné zatepliť, alebo dať okolo ekostyrén. No ak uvažuješ predĺžiť obdobie kúpania nevyhneš sa ani ohrevu, alebo prekrytiu. Toto všetko navyšuje cenu a preto si treba položiť hlavne otáztky. Čo čakám od bazéna? Na čo ho budem využívať? Mám čas na jeho údržbu?
Odpovedať
Mame take v rodine, hlbka ccaa 1.5m a na betone je nejakym sposobom nalepena guma. Nie je vyhrievany a nikdy sa mi voda nezdala studena. Po naplneni ale treba cakat 2 dni kym ho slnko prehreje(cez plachtu), ale to myslim ze asi aj v plastovom by trvalo rovnako. Bazen sa vyuziva i tak pri horucavach a vtedy beton je priehriaty od slnka.
Odpovedať
Ked sme mali bazen napustenu a na tom plachtu voda bola tepla len par cm od plachty inak ani slnko vodu moc nezohrialo.Tak ideme tento rok do ohrievania az je voda cela naozaj teplucka.
Odpovedať
@dodo0602 teplota vody ti unika najviac vrchom a nie bokom...ak sa bojis zatepli steny bazena...potom ti pomozemlen ohrev,zakrytie a solarna plachta...ak to nedas tak nebude ziadny rozdiel medzi plastom a betonom
Odpovedať
@dodo0602 ja mam betonovy, s prestresenim. V lete ho uz musim ochladzovat
Odpovedať
Akú hrúbku stien bazéna máte? Respektíve aké rozmery bazéna. Mohli by ste mi poslať aj nejaké fotky? Dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?