O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Kuchyna - Trnavsky kraj
Zdravim Vas, ake mate skusenosti s vyrobcami, stolarmi ci predajnami kuchyn v Trnavskom kraji? Daku…
iflorent
Pred 9 rokmi
1
Poradíte kvalitné a lacné okná v okolí Michaloviec, Trebišova??
Prosím o radu, výroba a montáž okien
maria123
Pred 9 rokmi
2
Hladam dobreho obkladaca Malacky
nepozna niekto naozaj kvalitneho obkladaca v okoli Malaciek?popripade okolie Bratislavy teda...
roxana280
Pred 9 rokmi
3
Odvetrana fasada(CETRIS), drevodom - prakticke skusenosti
Ahojte, je tu niekto kto ma na dome odvetranu fasadu? Pripadne nejaky stavebnik ktory taketo fasady…
zbrdlowski
Pred 9 rokmi
26
Hlinikove vchodove dvere
Riesim teraz okna a dvere a chcel by som hlinikove vchodove dvere gava tango. Mate niekto taketo dv…
arts
Pred 9 rokmi
17
Darovanie domu a vyplatenie súrodenca
Ahojte potrebovala by som poradit zatial iba informacne. Ak su dvaja surodenci a bratovi (nie mojmu…
chrobak7
Pred 9 rokmi
27
Kontakt na sikovneho majstra z okolia NR, ktory pekne omietne beton.mur?
-budem rada, ked mi poskytnete referencie na sikovnu osobu, ktora kvalitne omieta fasady, mury.... …
mimanr
Pred 9 rokmi
1
Výstuž základov
Chcem sa spýtať, čo znamená "Zakladanie stavby je navrhnuté na základových pásoch z betónu C 16/20 …
dominik_boksansky
Pred 9 rokmi
16
sponzor fóra
Daju sa do stlpikov betonoveho plota navrtat oka pre vodiace kovove lanka na popinave rastliny?
Mame betonovy plot zo stlpikov a panelov a chcela by som pri nom pestovat popinave rastliny (kiwi).…
richard71
Pred 9 rokmi
2
Hladam niekoho kto nam spravi kurenie
Sme z komarna, Kupili sme rodinny dom v Iži, no su tam gamatky lenze mi chceme kurenie na tuhe pali…
dom2410
Pred 9 rokmi
1
Aké mám dať kotvenie na túto záhradnú hojdačku?
Dobry den, velmi sa mi paci zahradna hojdacka ako je tu: http://www.modrastrecha.sk/blog/vkubko/…
chumo
Pred 9 rokmi
13
Hrubý odhad ceny cesta, chodník, siete
Možno niekto je schopný odhadnúť cenu za príjazdovú komunikáciu + chodník + siete (zrejme len kanal…
jan45
Pred 9 rokmi
2
Odporúčania na projekt domu so šírkou 16 metrov
Ahojte, idem si po radu. Máme pozemok rohový. Na šírku 32 metrov a na dĺžku 16,8 m necelých 17 m…
andyno
Pred 9 rokmi
4
Odpojenie kurenia v byte na dedine
Dobry den. Zvazujem kupu bytu na dedine na zapadnom slovensku, je to 4bytovka s "centralnym" kureni…
staronova
Pred 9 rokmi
14
Komandor Trnava vs Amdoor
Prosím vás, ktorú firmu by ste mi odporučili na vstavané skrine? Ideme riešiť aj spálňu, aj predsie…
123nikita
Pred 9 rokmi
4
Krbové prevetrávacie mriežky
Vie mi niekto poradit podľa čoho vybrať veľkosť krbových mriežok? Mám krboú vložku Bef optim 8 vyko…
reward
Pred 9 rokmi
6
Vzduchotesnost elektrickych rozvodov
Zdravim, akurat som si dovyrezaval drazky do 25cm tehly. Chcem sa spytat ako spravne realizovat…
ma890
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
77
Nadstavba BA Ruzinov Rumancekova
Dobry den, pytam sa na Vas nazor, mozno su tu niektory od stavbarskeho fachu. Riesim ci kupit byt…
michaelak2
Pred 9 rokmi
5
Cena za vybudovanie krbu
Chcem sa opýtať, že aká je cena za vybudovanie krbu. Myslím tak na komplet, materiál /vložka atď/ a…
originalx
Pred 9 rokmi
8
Látkové rolety vs. zatemnujúce rolety
Rozhodujeme sa medzi obycajnymi latkovymi interierovymi roletami a ich temniacou verziou, t.j. zo s…
zuzka60
Pred 9 rokmi
7
Umely kamen na mur v zahrade
Dobry den, v zahrade mame betonovy mur a uvazujeme o jeho obklade umelym kamenom. Aky iny material …
jano2007
Pred 9 rokmi
5
Kúpený pozemok v Budmericiach. Ako sa tam býva?
Zdravim vas horali:) kupili sme pozemok v Budmericiach a rozhodli sme si tam postavit domcek a stra…
domi2004
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
78
Kde na SK zozeniem COMPACFOAM?
Ahojte, viete mi prosim poradit, kde na Slovensku sa da zohnat COMPACFOAM? Nasiel som len jeden …
dms
Pred 9 rokmi
1
Kto mi vie vyrobiť niečo takéto - vydekorovaný kus surového dreva?
Ahojte, vie mi niekto poradit, kto by mi vedel vyrobit nieco takéto? Potrebovala by som voľajaký su…
sandra1989
Pred 9 rokmi
10
Musí byť istič k vývodu 380V v kuchyni?
Ahojte modraci :-), neviete mi poradit s elektroinstalaciou do kuchyne? Nas developer tvrdi, ze n…
gmork
Pred 9 rokmi
1
2
...
...
5
6
163
Je cena práce za základy 3035€ normálna?
Prosím o radu. Cena práce za základovú dosku bez výkopových prác je 3035€. Myslíte si, že tá cena…
vojtesko
Pred 9 rokmi
1
2
...
...
4
5
121
Kolko cca platíte za elek.kurenie v byte.
Chceme kurit elektrinou v byte 70m2 + elek.kotol na vodu.Ďakujem
peto99
Pred 9 rokmi
3
Potery na podlahové kúrenie
Tak idem si po radu. Ideme do domu dávať podlahové kúrenie, portom sa to všetko zaleje poterom akur…
majkoj
Pred 9 rokmi
14
Kto robi kvalitne anhydritovy poter v okoli Novych Zamkov?
Potrebovala by som vediet serioznu firmu, ktora robi anhydritovy poter v okoli NZ ci KN.Mozete mi …
lanugo
Pred 9 rokmi
1
Riešenie garníž na rohové okno
Ahojte. Kto má z vás rohové okno ako ste riešili garníže naň? s tým rohovým kĺbom alebo koľajničko…
brisilda
Pred 9 rokmi
4
1
2
…
2391
2392
2393
2394
2395
…