O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Matne obkladacky 10x20
nevideli ste prosim niekde take? vsade vidim len leskle.. a tie sa mi tak nepacia. Najradsej by som…
lamela
Pred 9 rokmi
1
Vodovodná prípojka a problém so susedou
mame problem v tom,ze pred par rokmi sme povolili susede sa pripojit na nasu pripojku vody,pretoze …
stowasser
Pred 9 rokmi
4
Ventilator do krbovej vložky
Zdravim cele forum.Nakolko v maji uz ideme stavat tak ma zaroven aj trapi otazka ohladom krbovej vl…
matessko2
Pred 9 rokmi
21
Kde zohnať krytky na exteriérové parapety?
Dobry den Chcel by som Vas tu poprosit ci neviete poradit kde by sa dali zohnat PVC krytky (konco…
pavuk0911
Pred 9 rokmi
10
Krb a podlaha
chcela by som sa opytat ako ma vyzerat podlaha okolo krbu, ked chcem iba rovny obmurovany s krbovou…
mamakaja
Pred 9 rokmi
13
Cena zakladovej dosky 12x12 Bungalov?
Kolko bude stat zakladova doska 12x12 svojpomocne?
originalx
Pred 9 rokmi
5
Po používaní zabudovanej el.rúry v akom stave máte skrinky nad ňou?
Zaujíma ma biela vysoký lesk.Para z rúry či nepoškodzuje dvierka.Budem vdačná za každú odpoved.Daku…
andyfoto
Pred 9 rokmi
5
Drenazovanie muriva.
Dobry vecer vsetkym, vopred dakujem za nazory a pomoc :-) Pred 3 rokmi v lete sme v RD( 40 ro…
karakara
Pred 9 rokmi
5
sponzor fóra
Keramický soklik alebo lišty?
Zdravim, chcel by som vediet vas názor na otázku: čo je lepšie, krajsie, modernejsie alebo jednoduc…
zuza225
Pred 9 rokmi
2
Samostatne stojaca chladnička + mraznička
Zdravím. V kuchyni by som chcela samostatne stojacu chladničku a samostatne stojacu mrazničku minim…
trnavacka
Pred 9 rokmi
7
Parcela registra "C" , druh pozemku - Orná pôda, pozemok v intraviláne, treba ho vyňať z PPF?
Ahojte, poprosím vás o radu, názory a to čo som našiel na nete sa rozchádzajú. Našiel som aj že ak …
chrobak7
Pred 9 rokmi
8
Sálavý infra panel
Dobrý má niekto skusenost so sálavými infrapanelmi do bytu.Aka je spotreba energie .
stowasser
Pred 9 rokmi
5
Natlakovanie vody
Zdravim, mame hrubu stavbu a mame spravenu aj vodu a elektriku. Caka sa na omietky kym bude bezp…
dedo758
Pred 9 rokmi
3
Obkopanie domu
Ahojte. Rekonstruujeme dom a budu sa zateplovat aj zaklady, teda obkopavat dom. Problem s vlhkostou…
peto99
Pred 9 rokmi
9
Zhanam majstrov na sadrove omietky interieru domu, kombinacia strojove a rucne, okres SC
Dobry den. Zhanam majstrov na vnutorne omietky do rodinneho domu. Izby su komplet vysietkovane, na …
velakusin
Pred 9 rokmi
1
Podlahový polystyrén ?
môžem použiť do podlahy ,kde ide aj podlahové kúrenie fasádny polystyrén ?,alebo aku minimálnu pevn…
vader100
Pred 9 rokmi
19
Čo urobiť, aby sme mali nízko energetický dom?
Ak chceme mať z našej stavby nízkoenergetický dom...ako to máme dosiahnuť? potrebujeme zatepľovať? …
majkoj
Pred 9 rokmi
1
2
59
Propsim o radu poschodovy dom alebo bungalov?
Poprosim rady,skusenosti,financne rozdiely. Dakujem
horsey
Pred 9 rokmi
1
2
...
...
5
6
153
Bungalov s pivnicamy alebo bez
Dobrý deň mám pozemok veľký ale je tam prevýšenie na 15m asi 2 metre. Chcem bungalov a kúriť drevom…
cvoky8
Pred 9 rokmi
1
2
35
Hotové brány !! kde kúpiť za rozumnú cenu ?????
Pekný deň máte niekto skúsenosti s touto topoľčianskou firmou ? .braany.sk,,,,,,,,,
jarja
Pred 9 rokmi
1
Interiér domu PRALTIK 97 z euroline
Nejaké linki na fotoalbumy alebo nick na konkretnu osobu na fotky zo zariadeného domčeka pre inšpir…
kavar
Pred 9 rokmi
4
Pripojenie na elektrinu
Vediem k pozemku elektrinu vzdusne. Vo vyjadreni mam napisane, ze si mam urobit pripojku a osadit e…
dzonyby
Pred 9 rokmi
1
Aká je tehla Liere?
hovorí niekomu niečo táto tehla? dakujem
nimantko
Pred 9 rokmi
1
2
58
Kronoxonic true grit
Dobrý deň, máte prosím Vás niekto položenú doma vinylovú podlahu kronoxonic true grit?
ibionndai
Pred 9 rokmi
1
Čo namiesto skrinky do wc?
potrebujem priestor na cistiace prostriedky, vlozky, pomocky...vedla wc je len 18 cm....ako to vyri…
bambinecko
Pred 9 rokmi
10
Aké garniže, záclony a závesy do obývačky
Ahojte strechári. :-) Neviem sa rozhodnúť aké garniže (samostatné alebo vcelku), aké záclony (krátk…
milagros007
Pred 9 rokmi
4
Stihle okrasne dreviny do malej zahrady
Chcela by som vas zahradkari poprosit o radu - hladam okrasne ihlicnate aj listnate dreviny do nase…
jojosr
Pred 9 rokmi
19
Máte nejaké rady pre tento domček??
tento domček som prekreslil podľa projektu na obrázku. Urobili sme v ňom niekoľko zmien a chcel by …
martin153
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
77
Vyska schodu
Ahoj,chystam sa cez vikend pustit do salovania schodov.Viem ze existuju obkladacky na schody a chce…
jankazb
Pred 9 rokmi
9
Farba dvier
Dobry den. Ma prosim Vas niekto interierove dvere farby Antracid alebo kamena siva?
rebelix
Pred 9 rokmi
3
1
2
…
2392
2393
2394
2395
2396
…