O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Dá sa prosim dodatočne(späňtne) zmenit výška prijmu?
Zdravim.. predavame byt a chceme kupit dom. Musíme vziať vačšiu hypoteku. Zo zamestnatelom som doho…
evitka83
Pred 9 rokmi
6
Vyjadrenie Zapadoslovenska vodarenska spolocnost k PD
Ahojte, viem je tu toho viacej ohladom vyjadreni a stavebneho povolenia, vsetko mam ako tak pozisto…
benco
Pred 9 rokmi
3
Vyjadrenie RÚZV k žiadosti o stavebné povolenie a územné rozhodnutie
Dobrý deň, Dnes som zistila, že k prílohám pri žiadosti o stavebné povolenie a územné rozhodnuti…
medick
Pred 9 rokmi
5
Zacatie s vykopmi uz v marci ?
Cawte chcem sa opytat, ci mozem zacat s vykopmi zakladov uz teraz zaciatkom marca vzhladom na pocas…
zuzanak89
Pred 9 rokmi
7
VB- prechod a prejazd - zrusenie
Potreboval by som poradit. Jedna sa o pristupovu cestu k pozemku. Sklada sa z 10 casti a sukromnych…
ettel
Pred 9 rokmi
6
Aké prílohy potrebujem k vyjadreniu od elektrárni, vodárni a pod.?
Kúpili sme pozemok, na ktorom ešte nie sú inžinierské siete, budeme si ich robiť sami ako začať? Vy…
erika6186
Pred 9 rokmi
5
Aku omietku pouzit na malovan cokel
idem riesit omietky v pivnici len neviem aku omietku pouzit na malovany sokel. Hlavne aby sa neobij…
slonikpo
Pred 9 rokmi
2
Má prosím niekto skusenosti s dvermi PORTA DOORS ????????
maju tam teraz v ponuke vchodové bezp.dvere Opál PLUS za 290€,,,akust.izolacia 32DB,bezp.trieda RC2
vierockas
Pred 9 rokmi
6
sponzor fóra
Pozemok a 22kV stlp
ahojte, mam takýto pozemok, zadarmo od babky :D len je tam jeden problém, stĺp el. vedenia 22kV, j…
udim
Pred 9 rokmi
4
Led ziarovky Tesla
Mate niekto skusenost s led ziarovkami znacky Tesla? Budem kupovat led ziarovky (E27, GU10) do cele…
ramoon
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
75
Čo na odhlučnenie steny?
Potrebujem odhlucnit stenu, ktoru mam spolocnu so susedom. Nerozumiem, ako mohli davat take kantovk…
johnyfly1
Pred 9 rokmi
1
2
47
Podrezať alebo nepodrezať?
V prvom rade prajem všetkým krásny deň :-) Potrebujeme trošičku poradiť a hlavne potrebujeme ob…
rmisura
Pred 9 rokmi
15
Može byt kuchynská linka na plávačke??
Mám dilemu,či pod linku dat plávačku,alebo dlažbu,ktorá by pretrčala okolo linky a musela by som po…
milan209
Pred 9 rokmi
11
Vyklenok/balkonik nad vchodovymi dverami
Dobry den, chcel by som poradit ohladne vyklenku resp. balkoniku nad vchodovymi dverami, na novost…
catscan
Pred 9 rokmi
2
Hladam túto čiernu lesklu dlažbu
Neviete či niekde ponukaju takuto čiernu lesklu dlažbu s kamienkami ? Nie kameň ale ina klasicku d…
slavoducar
Pred 9 rokmi
2
Kedy na omietky?
Zdravim, myslíte si že už je vhodná doba na robenie strojových vapennocementovych omietok na ytong?…
jmomietky
Pred 9 rokmi
10
Rovnaka banka, rozne pobocky, rozdielna ponuka hypoteky?
Ahojte, chcel by som sa spytat ci je mozne ocakavat rodielne podmienky hlavne urokovu sadzbu :) …
filipe1
Pred 9 rokmi
5
Nákres bungalovu
Prosím o návrhy k našemu "projektu". Co byste změnili? :) Inspirovali jsme se Lagunou 435 od Promip…
myladykarin
Pred 9 rokmi
10
Mpl House s.r.o. - skúsenosti
Máte niekto skúsenosť s firmou Mpl House s.r.o. chystám sa stavať dom Laguna 11 ...poprípade upozor…
katuska78
Pred 9 rokmi
9
Stierky- Kosice
Dobry den, vie mi niekto povedat, kolko cca stoji praca a material na stierky v izbe 2x6m? Plus pra…
angel1979
Pred 9 rokmi
3
Moderne kachle
Ahojte,akosi som sa opozeral obmurovanych krbov a preto silne zvažujem takéto krásne peckove modern…
astley
Pred 9 rokmi
11
Geberit tlacitko
pasuju navzajom? ,v obchodoch na nete su specialne urcenie 001 sigma 002 ci 20a podobne,je to jedno…
mamakaja
Pred 9 rokmi
8
Náš individuálny projekt - čo spraviť lepšie?
ahojte, potrebujem poradit ohladom nasho projektu. viac hlav viac rozumu a aj viac oci viac vidi …
laco17
Pred 9 rokmi
2
EPS do podlahy
Ahojte. Aky typ EPS davate do podlahy na zakladovu dosku? EPS100S, EPS150S, alebo iny?
martin880
Pred 9 rokmi
25
Hľadám partiu murárov na stavbu domu v okolí Popradu
Prosím viete poradiť partiu murárov z okolia Popradu, ktorá vám stavala dom (hrubú stavbu) a boli s…
modraorchidea
Pred 9 rokmi
1
Žiadosť o udelenie výnimky SPP
Máte niekto skúsenosť s podavaním žiadosti o udelenie výnimky zriadenia stavby v bezpečnostnom pásm…
vrajmantak
Pred 9 rokmi
2
Čo všetko sa zohľadnuje do príjmu?
Zdravím Vás. Mam otázočku. Som zamestnaný + vykonávam športovú činnosť z ktorej mám príjem (mimo zá…
jerry513
Pred 9 rokmi
5
Pletivove dielce cena ?
Viete niekto poradit kvalitne ale aj cenovo priatelne pletivove dielce +stlpiky? Cca 80 m plotu ( S…
angela08
Pred 9 rokmi
12
Cena za energetický certifikát
To sú všetci pekne dohodnutý, alebo je to náhoda??? 8-( Priesku cien (Nitra) za vypracovanie certi…
rado220
Pred 9 rokmi
23
Zeleny obklad v kuchyni, ma niekto?
Poprosim foto aj info, odkial ste kupovali, dakujem. Ideal v kombinacii dvierka vanilka/slonova ko…
sowiatko
Pred 9 rokmi
1
1
2
…
2393
2394
2395
2396
2397
…