Vyjadrenie Zapadoslovenska vodarenska spolocnost k PD

Profilova fotka
Ahojte, viem je tu toho viacej ohladom vyjadreni a stavebneho povolenia, vsetko mam ako tak pozistovane, nieco uz vybavenee, jedine co mi nie je jasne su voda a kanal...Prosim Vas, napisem na papier ziadost o vyjadrenie , zabalim s projektom a supnem im to tam kdesi na ich adresu??? Pisala som tete do NR aj ZM a ani obraz ani zvuk :-) Oni sa vyjadria aj k vode aj ku kanalizacii v nejakom tom 30 dnovom casovom horizonte? Diikes :-) ;-)
Odpovedať
Optimálne ísť s projektom a žiadosťou o vyjadrenie na ich klientské centrum (musí to riešiť ten ich príslušný "odštepný závod"), kde podať oficiálne papiere cez podateľnu, a čakať. Lehota je tuším 30 dní, niekedy motyka vystrelí a máte to aj za 7. Treba sa iniciatívne pýtať, mne to ležalo dva týždne na ich centre už vybavené.
Odpovedať
@mischellinm neviem ako ZVS, ale BVS ma na klientskom centre ludi, ktory sa vedia vyjadrit aj k technickym nalezitostiam ziadosti. Je dobre ju s nimi odkonzultovat pred odovzdanim podkladov, aby ti tam nieco nahodou nechybalo a pod., lebo to zbytocne zdrzuje cele konanie. inak ten postup je spravny.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?