O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Hliníkové okná - Alumil alebo Aluplast? Skúsenosti
Dobrý deň, poprosil by som Vás o radu. Sme vo fáze výberu dodávateľa hliníkových okien. Našimi favo…
kuptoo
Pred 9 rokmi
2
Dočasná elektro prípojka. Rekonštrukcia strechy.
Elektro prípojku mám riešenú klasickým nástrešákom. Tento rok plánujeme rekonštrukciu strechy. Viem…
patriky
Pred 9 rokmi
6
Zatekanie strechy
Ahoj, nepoznáte niekto dobrú firmu alebo majstra z Košíc prípadne Prešova alebo blízkeho okolia, kt…
mesarosanton
Pred 9 rokmi
5
Internet cez mobil v dome
Ahoj,staviam dom v mieste kde nie je dostupny internet.jedinu moznost vidim v satelitnom alebo cez …
uglybetty1234
Pred 9 rokmi
26
Má niekto fasádnu farbu od Heliosu Spektra T013?
Alebo nejakú inú od Heliosu? Potrebovala by som skúsenosti so silikónovými farbami od Heliosu.
apiesok
Pred 9 rokmi
1
Sedacka v takejto obyvacke
ahojte, potrebovala by som poradit, aka sedacka sa hodi do tohto interieru... stylovo aj farebne …
nabytok_betak
Pred 9 rokmi
8
TV zásuvka - premiestnenie v paneláku
Ako premiestniť TV zásuvku na nižšie miesto? Z vrchného poschodia nie je problém. Ide o napojenie (…
technik007
Pred 9 rokmi
2
Vizualizácia okrasného záhonu
Ahojte. Našla som na nete túto krásnu vizualizáciu. Neviem všetky názvy rastlín a chcela by som si …
triumka
Pred 9 rokmi
12
sponzor fóra
Striekaná izlolácia
Hľadám niekoho, kto robí striekanú izoláciu. Marianka a okolie. Ďakujem za ponuky.
eulaliamaria
Pred 9 rokmi
5
Kupelna s WC a vas nazor na moje riesenie..
Mili strechaci, nemame sice este ani stavebne povolenie :-D , ale architekt poradil, ze je lepsie m…
katuska78
Pred 9 rokmi
1
2
50
Biele madlo do vstavanej skrine
Viete mi niekto poradit, kde kupim biele madla do vstavanej skrine? Dakujem
richard1010
Pred 9 rokmi
2
Bývanie počas stavby domu
Možno niekto riešil niečo podobne. Zamýšľame sa v rodine :) sestra ma rodinu s dvomi deťmi byva v n…
jurajhof
Pred 9 rokmi
18
Dvojkomín ano /nie ?
Ahojte Neviem sa rozhodnúť medzi jedným alebo dvojkomínom. Je tu nejaký kurenár čo mi poradí...…
schiedel_maros_plsko
Pred 9 rokmi
3
Poraďte stavebnú firmu v Nitre a okolí
Prosim poradste spolahlivu a kvalitnu stavebnu firmu.Mame projet na rodinny dom- 200 m2v Nitre, dv…
dzambo
Pred 9 rokmi
6
V anglickom štýle
Dobrý deň, viete mi prosím poradiť vhodný produkt na obklad kúpelne v anglickom štýle? Nechcem použ…
adurackova
Pred 9 rokmi
1
Širšia pracovná doska a umiestnenie varnej dosky
Precital som uz takmer celu diskusiu no mam par otazok ku ktorym som uplne nenasiel odpoved. Chcem …
penoslav
Pred 9 rokmi
20
Obklady Venus Loft - mate niekto?
dobry den, mate niekto prosim obklad Loft? https://www.siko.sk/kupelne/seria-kupelni/obklady-a-…
adela10
Pred 9 rokmi
1
Wolf CGW 11/100 alebo Vaillant VUW 246/5-5 ecoTEC plus + zasobnik Actostor VIH QL 75 B
Mam velku dilemu. Bungalov, podlahovka cca 120 m2, plus radiator na temperovanie v garazi cca 25 m2…
gkrivanek
Pred 9 rokmi
3
Interiér domu PRAKTIK 97 z euroline
Nejaké linki na fotoalbumy alebo nick na konkretnu osobu na fotky zo zariadeného domčeka pre inšpir…
vierda25
Pred 9 rokmi
1
Projekt domu so sklonom strechy 45°
Zdravím Vás máme v obci ešte neschválený územný plán, schvaľuje sa už od septembra, v tom pláne je …
22petruska
Pred 9 rokmi
5
Nazor na material
zdravim :) poprosila by som nazor na montovany dom, ak je postaveny z "lahkeho keramickeho kompozit…
oliq
Pred 9 rokmi
4
Stale mi zhasina kotol. Co s tym?
Mam uplne novy kotol Baxu Nuvola Duo-Tec+ 24. Mám ho namontovaný asi mesiac a od včera mi asi 6x vy…
macondca
Pred 9 rokmi
15
Cena solbetu
Kde sa dajú zohnať tvárnice solbet za nízku cenu, PO a okolie??
dominik_boksansky
Pred 9 rokmi
2
Čim zateplit rodinny domček?
Zdravim vas mam heraklitovy domček z 50tych rokov minulého storočia je to lisovana doska podobna os…
mesarosanton
Pred 9 rokmi
7
Ekonomické stavby s.r.o.
Nasla som na nete tento portal, ma celkom zaujimave ponuky, zaujima ma, ci niekto si dal postavit n…
ivuss01
Pred 9 rokmi
6
Pečenie chleba
Prosím o radu pri kúpe kuchynského robota...musí byť výkonný pri hnetení cesta na chlieb a účinný p…
sissik
Pred 9 rokmi
7
Refinanc mimo fix, poplatok 1%
Dobrý deň, od 21.03.2016 bude platiť zákon, kde poplatok za predčasné splatenie hypo. bude max 1%. …
cisko39
Pred 9 rokmi
9
Ako naviazať novú zakladovu dosku na staru zakladovu dosku.
Ahoj radi by sme sa informovali ako naviazať novú zakladovu dosku na už existujúci dom(štádiu hrubá…
laco17
Pred 9 rokmi
3
Prosim ma niekto skusenost s pouzivanim parneho vysavaca na drevene podlahy?
Prosim Vas, ma s tym niekto skusenost? dakujem
minko09
Pred 9 rokmi
2
Ako si vypytat cennovu ponuku od projektanta?
Dobrý deń strecháči chceme ist prerobit kompletne podkrovie a chceme oslovit viacero projektantov a…
chrobak7
Pred 9 rokmi
2
1
2
…
2395
2396
2397
2398
2399
…