O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Led osvetlenie obyvacky
Ahojte, prosim viete mi poradit ako rozvrhnut let svetla do obyvacky? Ide mi o to aby neboli moc na…
y2k
Pred 9 rokmi
1
2
38
Je takáto spotreba elektriny v plne elektrifikovanom NED s rekuperáciou normálna?
Bývame prvú zimu, máme postavený NED, energetický certifikát A, potreba tepla na vykurovanie je 30k…
jojo2jojo
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
62
Obchodný dom GALAN v Bratislave.Aké máte skúsenosti?
mam tam vybratych plno veci a chcela by som pocut vase odporucania alebo negativne skusenosti. daku…
stowasser
Pred 9 rokmi
28
Projekt na úzky pozemok
Ahojte som na modrej streche nováčik a celkom zaujímavých vecí som sa tu už dozvedela, keďže som úp…
kristina156
Pred 9 rokmi
17
Bager v okoli Žiliny
Dobry den, viete mi poradit niekoho na vykopove prace jedna sa iba o strhnutie terenu v okoli ZA…
frenke
Pred 9 rokmi
2
Hľadám podnájom - zn. dog friendly
Ahojte už som hľadala všade a áno je to veľký problém :-) takže v skratke: Hľadáme s priateľom by…
pazderova
Pred 9 rokmi
6
Vykurovanie elektrinou alebo drevom?
Ahojte,bola by som rada,ak sa najde niekto kto mi poradi.Uz treti rok kurime krbom,naklady na 1 zim…
blacksr
Pred 9 rokmi
2
Bungalov od A.I.R. - 303 alebo 306
Zdravim.zatial som nenašiel žiadnu diskusiu,pripadne info o spominanych projektoch.Ma niekto postav…
danapo
Pred 9 rokmi
2
sponzor fóra
Co pod plavajucu podlahu?
Ahojte, moze mi niekto poradit ci je vhodne dat pod plavacku 8mm hobru 7mm alebo tvrdeny polystyren…
johnyfly1
Pred 9 rokmi
6
Kolaudácia a zateplenie domu
Ahojte. Je potrebné mať ku kolaudácii zateplený dom? Ide o to že ku kolaudácii treba energetický…
bozsky_kaja
Pred 9 rokmi
1
2
...
...
4
5
130
Podzemná voda M.Lapáš
Dobrý deň/ ahojte, pozeráme si pozemok v Malom Lapáši, smer Pohranice, tam v blízkosti potoka...…
adriana1609
Pred 9 rokmi
3
Trojstranny sprchovy kut
Ahojte modrostrechaci, viete mi poradit dobry sprchovy kut za rozumnu cenu o rozmeroch 90x120x90?
flu5ky
Pred 9 rokmi
4
"Sadanie" stavby
Zaciname stavat dom, poda je na celom pozemku hlina a povedla pozemku tiekol potok,z coho bola zem …
pby
Pred 9 rokmi
9
Podzemná voda Malý Lapáš
Dobrý deň/ ahojte, pozeráme si pozemok v Malom Lapáši, smer Pohranice, tam v blízkosti potoka...…
adriana1609
Pred 9 rokmi
1
Montovaný dom od firmy Younghouse
Ahojte, máte niekto skúsenosti alebo info so stavbou montovaného domu od firmy Younghouse z BA? Dak…
zoja888
Pred 9 rokmi
1
U koho dať urobiť drevené vchodové dvere?
Vie niekto odporučiť majstra, alebo dobrú firmu, ktorá vyrába drevené vchodové dvere.. s ktorou ste…
stolarstvojf
Pred 9 rokmi
8
V anglickom štýle 2
Dobrý deň, zadala som už na túto tému otázku, ale zabudla som pripojiť obrázky, takže pripájam. Pre…
adurackova
Pred 9 rokmi
8
Značka farieb na maľovky
Chcem sa poradiť aká značka farby - budeme dávať bielu a žltú je najlepšie resp. dobrá kvalitatívne…
filipe1
Pred 9 rokmi
18
Nivelak
Dobry den ..chcem vyrovnat podlahu vo verande 3m x1.7m ..podlaha je velmi kriva t.j. niekde 2cm a v…
eric1
Pred 9 rokmi
15
Rezervacia planovanej stavby domu, zmluva rezervacna, kupna atd.
Zdravim, vedeli by ste mi dat vase skusenosti, rady ako sa väcsinou postupuje, ak mam zaujem o kupu…
rmisura
Pred 9 rokmi
2
Ako sa dotkne obchvat Zalesia?
Ahojte kupili sme pozemok v Zalesi a chcem sa spytat ako sa obchvat a dialnica dotkne Zalesia vi…
soboli
Pred 9 rokmi
3
Tekuta izolacia
Poradte prosim. Zvykne sa davat do kupelne tekuta izolacia do celej miestnosti alebo len do sprchov…
stowasser
Pred 9 rokmi
3
Vecne bremeno na prejazd a prechod - zaniknutie
Ahojte nevedeli by ste mi vysvetlit trosku polopatisticky co to znamena : ,, Vecné bremeno zriade…
adrianp
Pred 9 rokmi
5
Plastové okná od fy.Chren a Sproch.
Zdravím všetkých. Prosím vás ma niekto skúsenosť s týmto výrobcom okien ? Sú zo Zlatých Moraviec. …
paradisefoot
Pred 9 rokmi
1
Vstavana mikrovlnna rura gorenje ora ito
Dobry vecer. Mozno to bude vyzerat zvlastne, ale chcem.sa opytat.tych, ktori mate tuto mikrovlnku, …
bec
Pred 9 rokmi
4
Kuchyna a set
Dobry den. Chcela by som nakupit spotrebice ako mixer, kanvicu a pod ale chcela by som to od rovna…
leonardom
Pred 9 rokmi
6
Skladba podlahy
Zdravim, chcem poprosit o radu aky postup zvolit pri kladeni jednotlivych podlahovych vrstiev na pr…
matrin1980
Pred 9 rokmi
6
Máte položenú podlahu Classen Discovery, odtieň Dub Verden Grafit?
Hrozne sa mi páči, len sa trocha bojím toho, aká je tmavá a chcela by som ju vidieť položenú v byte…
nelca19
Pred 9 rokmi
5
Zateplenie betónovej podlahy.....prosim poraďte
Prosim o radu....bývame v dome kde sme sa rozhodli prerábať pivničné priestory. Z bývalej pracovne …
regina815
Pred 9 rokmi
7
Hliníkové okná - Alumil alebo Aluplast? Skúsenosti
Dobrý deň, poprosil by som Vás o radu. Sme vo fáze výberu dodávateľa hliníkových okien. Našimi favo…
kuptoo
Pred 9 rokmi
2
1
2
…
2394
2395
2396
2397
2398
…