Hľadám podnájom - zn. dog friendly

Profilova fotka
Ahojte už som hľadala všade a áno je to veľký problém :-) takže v skratke: Hľadáme s priateľom bytík od septembra kam by s nami mohli ísť aj naše "príšerky", ktoré sú slušne vychované, bez akýchkoľvek náznakov demolácie nábytkov, stien a pod. Byt môže byť aj nezariadený alebo len čiastočne (práčka, chladnička - zvyšok máme), nevadí nám pôvodný stav. Dôležité je aby sme mohli byť všetci spolu. Lokalita: Vrakuňa, Dolné Hony, Biskupice, Ružinov cena max.450 € s energiami a netom. Najlepšie súkromná osoba, depozit nieje problém.
Odpovedať
Uz ste asi nasli? Ja davam do prenajmu ale v centre, hned pri parciku pre psikov.
Odpovedať
Profilova fotka
@bobabobica - nenašli , ďakujem za ponuku ale ozaj hľadáme niečo v Pod. Biskupiciach, nakoľko tu aj pracujeme. ;-) je milé že si to vôbec niekto všimol.
Odpovedať
Tak nech sa zadari.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@zuzka_zuzicka ahoj našli ste a máte už niečo dlhodobejšie? máme jeden byt po rodičoch a môžeme niečo vymyslieť :-) napíš správu ak tak
Odpovedať
Ahojte som rozvedená matka s 13 ročným synom.Po rokoch som sa dostala do tažkej situacii ,hladam 2izb.byt do podnajmu do 350 eur v Dúbravke alebo v Karlova Ves .Ak o niečom viete budem vdacna dakujem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?