V anglickom štýle 2

Dobrý deň, zadala som už na túto tému otázku, ale zabudla som pripojiť obrázky, takže pripájam. Pre istotu zopakujem aj otázku, chcem si obložiť kúpelňu obkladom ako na priložených fotkách. Je to MDF materiál, panely. Kde by som mohla u nás niečo také zohnať? Lepí sa to priamo na stenu bez podkladových líšt. Tatranskému profilu a PVC palubovkám by som sa chcela vyhnúť. Ďakujem za pomoc. Andrea
Odpovedať
Profilova fotka
skus si to pozriet na strankach ktore su urcene viac menej vyrobcov nabytku
Odpovedať
@adurackova Pozor hestersky prispevok, slabe povahy necitat. .. a pridat fotky do povodneho prispevku sa nedalo ze... Neviem kde to maju ale ked je toho malo je to asi pre to ze na slovensku chvala bohu taky gyc nikto neche,. Skus si zvazit ci chces steny olepit lacnym zlisovanym papierom. Co sme v amerike kde si to dabvaju ako povinnu vybavu pre siroke stado do lacnych chajd? Horsia uniformita ako za zleho sociku, musi to mat kazdy vsade. Nabit klincom do steny prilepit lepidlom fakt krasa, mozno tak pre niekoho z 10 metrov alebo v telke nazivo musi Eu obcan zvyknuty na normalnu kvalitu zvracat. Sa pozri ake je to umele, vsetky tie spoje, len take polepence, daj si k tomu este anitckly stlp necj je to kompletne. Skus si prosim ta nedogabat tymto dom.
Odpovedať
@jurajhof Ďakujem, skúsim. Myslíte napr. fóliované MDF dosky, z ktorých sa vyrábajú dvierka na kuchynské linky?
Odpovedať
@sysell ked uz musis takto, aspon to napis spravne: HEJTERSKY :-x :-p
Odpovedať
Profilova fotka
v kupelnovych studiach skus popozerat
Odpovedať
@adurackova niečo podobné, ale ako keramický kúpeľňový obklad by som ti vedel poradiť. ale drevené, príp mdf som zatiaľ nevidel.
Odpovedať
@flu5ky Ďakujem, našla som prospekt na nemeckých stránkach, http://www.beadboard.de/index.php?id=3, takže si to vytlačím a obehám predajcov. Už sa teším ako zas budem za blbú, ale verím, že sa tento štýl nepáči len mne :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?