Kedy na omietky?

Zdravim, myslíte si že už je vhodná doba na robenie strojových vapennocementovych omietok na ytong? Dom nie je vykurovany ale je zo všetkých stran uzavrety a teplota vo vnutry za posledne tyzdne sa pohybuje od +3 do +7 stupnov, podla pocasia vonku. Pod +3 neklesne.
Odpovedať
Profilova fotka
@bungydom27 Kludne omietajte. My uz robime, a nie je problem.
Odpovedať
My sme robili koncom januara a ziaden problem
Odpovedať
Ja robím omietky na tehlu od pondelka. Teplota vnútri bola štvrtok nadránom +2 ale inak tam je +4 až +7 a myslím, že je to OK. Neprikurujem tam. A to by sa malo ešte otepliť :-) okres TN...
Odpovedať
@jmomietky a aj vnútri niečim prikuruješ alebo nie?
Odpovedať
Profilova fotka
@martin880 Nie, uz nie je treba. Nesmie vo vnutri mrznut, aby nezmrzla voda v omietke. Ok by namrzla, omietka nezlepi zo stenou, oduje sa a na jar po otepleni spadne dole. Daj pozor aby si mal vo vnutri stale + teploty. Ak by nahodou, mali prist nejake mrazi, tak tam na noc pusti nejaky elektricky ohrievac a len temperuj. Cez den je dobre, tak netreba ale v noci ak by sa malo ochladit tak radsej temperuj.
Odpovedať
@jmomietky veď teraz nerobím nič iné len sledujem počasie a na stavbe kontrolujem teplotu interiéru :-) ale zatiaľ ta predpoveď vypadá dobre.
Odpovedať
Profilova fotka
@martin880 Kludne omietajte.
Odpovedať
@jmomietky Už máme hotovo :-) cez deň je tam tak +5 až 7 stupňov. najmenej bolo nadránom v sobotu +2 ale inač je to OK. zatiaľ som ani neprikuroval vnútri.
Odpovedať
Profilova fotka
@martin880 Ani nebude treba vykurovat. Uzivajte si stavu a pokracujte dalej. Pekny zvysok vecera prajem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?