Kde zohnať krytky na exteriérové parapety?

Dobry den Chcel by som Vas tu poprosit ci neviete poradit kde by sa dali zohnat PVC krytky (koncovky) na vonkajsie parapety vo farbe antracit. Sirka minimalne 27cm. Dakujem.
Odpovedať
@pavuk0911 neviem ci su tie krytky kompatibilne na rozne parapety, ved parapety su roznych profilov ci hrubok...
Odpovedať
My mám také, čo sa odrežú na šírku parapetu a k rámu sa kvôli tesnosti navlieka taký silikonový výlisok na to určený. Nemal by byť problém objednať u montážnikov okien.
Odpovedať
@pavuk0911 hmm zeby v obchode s patapetami... a daj si hlinikove nie ten plastovy grc
Odpovedať
Profilova fotka
@pavuk0911 v potravinach asi nie :))))
Odpovedať
Dakujem za rady Do potravin chodim ale po ine veci naco ste zas mudry. Chcem len PVC co poznam oknarov vsetci robia len s HASTOU ta bohuzial v antracite neroby pasovat to bude parapety sa budu ohybat ak viete poradte ak nie zdrzte sa komentu. Nasiel som nieco na nete z ciech ale doprava 20 eur sa mi zda dost tak este skusam tu.
Odpovedať
@pavuk0911 nájdi si na nete kontakt na f.TOZAN (Topoľčany). Majú v sortimente hliníkové parapety s nosom 25mm vo farbe antracit RAL 7016 a k tomu krytky plastové i hliníkové. Myslím,že tam nájdeš pomoc.
Odpovedať
Profilova fotka
@pavuk0911 http://www.tozan.eu/komponenty-pre-mo...
Odpovedať
cez net sa to neda lacno objednat?
Odpovedať
Dakujem skusil som firmu Tozan ako ste odporucili a vsetko vporiadku uz je doma. Komunikacia super vrelo odporucam a este raz dakujem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?