O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Hľadám maliara v okolí Trenčína
Prosim poradili by ste mi neakeho sikovneho maliara kt. robi dobre a za slusne peniaze? Potreboval…
lesanisko
Pred 9 rokmi
13
Drenazna jama vs. odpadovy beton
Ahojte, vie mi niekto poradit ci mozem pouzit odpadovy beton do drenaznej jamy na dazdovu vodu? Na…
richard71
Pred 9 rokmi
5
Stoper na vstavanej skrini dodatocne?
Zdravim vas, mame vstavanu skrinu, na ktorej nedovieraju dvere. myslim si, ze nam tam nenamontoval…
monicka_x
Pred 9 rokmi
1
Uzitkova voda zo studne
ahojte ludkovia, chcem sa poradit. Na jar ideme stavat a uvazujeme ze ideme spravit studnu aby sa v…
sebastian9
Pred 9 rokmi
17
Masívna drevená podlaha Prievidza
Poprosím Vás o tip na overeného dodávateľa drevených masívnych parkiet v okolí Prievidze, ďakujem.
martina833
Pred 9 rokmi
1
Obložení krbu
Zdravím všechny, potřebuji poradit s obložením krbu, který je umístěn v obýváku a ten je propojený …
eviknufik
Pred 9 rokmi
4
Hľadá sa obkladač, kachličkár Galanta a okoloe
Dobrý deň, hľadám kvalitného obkladaca Galanta a okolie. Ďakujem
monka3211
Pred 9 rokmi
1
Čo namiesto Protherm Tiger 24 KTZ?
Dobrý deň, plánovali sme nahradiť starý kotol Protherm Tiger novým modelom Protherm Tiger 24 KTZ…
danohun
Pred 9 rokmi
14
sponzor fóra
Rezencie na sedacie supravy od firmy " Profit nábytok " Partizánske.
Dobry den prajem. Plánujemre kupit sedacku. Vcera sme boli na vystave v Nitre a zaujalo nás sedac…
dzsiuka
Pred 9 rokmi
1
Máte skúsenosti s obchodom www.najtovar.sk?
Zvazujem kupu UMR u nich, cena je o dost nizsia ako inde. V recenziach vela uzivatelov pise o absen…
zuzica4
Pred 9 rokmi
4
Má niekto bungalov 1176 od Euroline?
chcem sa spýtať, či niekto stavia, alebo má postavený domček od Euroline 1176? Chceli by sme ho sta…
mon662
Pred 9 rokmi
1
Kuchyňa + jedáleň + obývačka
Ahojte strecháči. O mesiac máme dohodnuté stretnutie s projektantom. Stále však váhame a nevieme sa…
patula_andy
Pred 9 rokmi
25
Stavebná firma okolie Kosic
Viete odporučiť dobrú stavebnú firmu v okolí Košíc?
monikaamarcel
Pred 9 rokmi
3
Skúsenosť s firmou Opravy nonstop?
rekonštrukcia bytu v BA
lenka0419
Pred 9 rokmi
1
Strojove omietky kosice
Dobry viete mi niekto poradit dat kontak na neaky poliakoch alebo slovensku firmu ktora robi strojo…
jojkaa
Pred 9 rokmi
2
Priecka so sadrosu
ahojte chcela by som sa opytat urobili sme jednu priecku z chodby do kuchyne so sadrokartonu a ako …
philos
Pred 9 rokmi
2
Izolácia štítových múrov
Hľadal som tu témy týkajúce sa izolácie štítových múrov, ale veľa som toho nenašiel. Štítové múry b…
gabcolm
Pred 9 rokmi
12
Byt za dlh
dobry den,v uvode sa chcem ospravedlnit ak som to dal zlej temy,diskusie. mal by som otazku : pria…
niless
Pred 9 rokmi
7
Zabezpecovaci system
Riesili ste niekto zabezpecovaci system v dome? ja som niem moc toho zastanca, ale sme viac-menej …
vojtesko
Pred 9 rokmi
14
Prispevok pre mladych a percenta
Ahojte chcem sa spytat ci mate skusenost s tym ze by ste dostali viac ako 70% z ceny bytu ak ziadat…
cisko39
Pred 9 rokmi
8
Dvere do kupelne
Ahojte, neviem sa rozhodnut ci dat dvere do kupelne so sklom mliecnym alebo uplne bez skla?mate sku…
mareksikula1
Pred 9 rokmi
15
Zmena farby travnika
Ahojte, posledny septembrovy tyzden som zasial novy travnik v kombinacii so startovacim hnojivom…
mareksikula1
Pred 9 rokmi
20
Stavia niekto Bungalov 869 alebo 871?
Dobry deň, haldame tieto domy pretože by sme chcely stavať ale nevieme sa rozhodnúť....poraďte na…
kvasnicatomas
Pred 9 rokmi
15
Bungalov 333 BB/NR kraj
Ahojte, rád by som začal na rok stavať svojpomocne bungalov 333+t, rád by som ho ale pred tým videl…
jancikk
Pred 9 rokmi
1
Cenová ponuka
ahojte ,chcem sa spytat ,co hovorite na tuto cenovu ponuku je to na bungalov 8,5x15 m http://www.e…
fidelm
Pred 9 rokmi
9
Blachotrapez Germania
Zdravím,chystáme sa na výmenu krytiny,pozdáva sa nám Blachotrapez Germania , odtien 8017 hnedá matn…
fordachsk
Pred 9 rokmi
10
Kurenie v kontajnerovom dome
Zdravim! Zvazujeme kontajnerovy domcek, ake kurenie by ste odporucili, aby to bolo co najsetrnejsie…
sviecka
Pred 9 rokmi
16
Ako vypovedať / dohodnúť sa na výpovedi z prenájmu
Tento rok v decembri sme podpísali nájomnú zmluvu na rok. Avšak pred 2 týždňami nám nečakane prišla…
ballenka
Pred 9 rokmi
20
Rohový krb cena
Zdravím Vás, mám na Vás otázku. Ideme riešiť práve projekt domu. Bude to drevodom. Chceme tam mať a…
vokoc187013
Pred 9 rokmi
11
Je tato cena pripojky v norme?
Pripojka, chranicka, bolo treba prerazit 4metre pod zemou/cestou. Dalej je v cene uzemnenie pre ble…
fantom_tom
Pred 9 rokmi
10
1
2
…
2390
2391
2392
2393
2394
…