Zabezpecovaci system

Profilova fotka
Riesili ste niekto zabezpecovaci system v dome? ja som niem moc toho zastanca, ale sme viac-menej na samote. uvazujem o magnetickych cidlach v oknach/dverach (od vyroby), kamery (4ks) v rohoch domu (take polgulate s IR) aby som mal tiez pristup z telefonu na kamery a aby sa robil zaznam. bezdrotove nechcem. alarm by mal byt aj cez SMS viete mi poradit nieco? najlepsie aby to malo modularitu, ak by som chcel doplnit napr. dymovy senzor, senzor pohybu a pod... dakujem
Odpovedať
@dorwin Tvoje poziadavky splna vela vyrobcov. Kazdy Ti bude odporucat to , co montuje. Takze ja mozem len povedat za seba, ze alarm odporucam Paradox a DSC, to mi hadam az tak vela ludi nespochybni. A kamery zakaznikom navrhuje Dahua, kvoli pomeru vykon/cena. Ale tu uz ocakavam, ze bude väcsi nazorovy rozdiel.
Odpovedať
Paradox
Odpovedať
Profilova fotka
ja som daval minuly rok na novostabu. Najprv som chcel Jablotron. Nakoniec mam Paradox. Zavrtane magnety v oknach, dverach, PIR senzory, ovladanie dialkovym ovladacom, notofikacia na sms, moznost kontroly cez net... zatial som s tym nemal problem..
Odpovedať
Jablotron100 tiež dobrá alternatíva. Ak sa vhodne navrhne, dokáže objekt nielen strážiť, ale plní tiež funkcie domácej automatizácie (ovládanie žalúzií, kúrenia, osvetlenia, iných výkonových prvkov atď...)
Odpovedať
Profilova fotka
To dokaze aj Paradox a ine zabezpecovacky. Taktiez mame Paradox, Jablotron nam 2 nezavisly neodporucali :-| Naviac na Paradoxe sa nam velmi pacil dotykovy panel ktory vie zobrazovat cely dom, je cez neho velmi jednoduche robit zmeny v nastaveniach celeho systemu a ked sa aktualne do neho neklika, je z toho pekny digitalny fotoramik :-)
Odpovedať
Mám Paradox, taktiež používam ako "fotoramik" :) Nastavenia úplne jednoduché, hlavne cez dotykový displej. Zatial ma nesklamal.
Odpovedať
takze Paradox? tiez uz nieco take potrebujeme. Vie niekto odporucit aj spolahlivu firmu?
Odpovedať
Profilova fotka
@ada32 odkial si?
Odpovedať
okres Senec @taylor71
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
neviete o niekom kto montuje v okoli SC paradox? dik
Odpovedať
a Paradox je najlepsia?
Odpovedať
Profilova fotka
@repro182 Zdravím montujeme Paradox kludne sa ozvite
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
uvazujem tiez nad takym niecim ked dostavam ale neviem ci su to neni zbytocne vyhodene peniaze
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?