O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Pracovná doska Laminam
Má niekto skúsenosť s touto veľkoformátovou dlažbou na pracovnú dosku v kuchyni? Uvažujem nad Neoli…
arkadius111
Pred 9 rokmi
5
Hladam šikovného elektrikára =)
Ahojte, viete mi prosím niekto odporučiť spolahlivého a hlavne šikovného elektrikára. Prerábame byt…
nikusciatko
Pred 9 rokmi
3
Mobelix - TV kreslo Mario
Dobrý deň. Nemáte náhodou skúsenosť s týmto kreslom ? Alebo sú to väčšinou lacné výrobky z Poľska ?…
rasto7764
Pred 9 rokmi
7
Hrnce royalty switzerland
Dobry den, chcem sa opytat ci mate niekto skusenost s hrncami znacky Royalty Switzerland? Dakujem
ibionndai
Pred 9 rokmi
1
Stavebny postup prac
Dobry den. Chcela by som vas poprosit o radu. Na jesen sme urobili zakladovu dosku. Teraz nam idu t…
leonardom
Pred 9 rokmi
4
Ako uzemniť bleskozvod do zeme?
Ahojte Chcem sa Vás spýtať ako by bolo najlepšie riešiť uzemnenie bleskozvodu do zeme? Do akej hĺb…
fondis
Pred 9 rokmi
12
Zmena funkcie pozemku
Ahojte, chcem kúpiť parcelu v intraviláne, ktorej funkcia je v územnom pláne obce riešená v rámci …
petradum
Pred 9 rokmi
4
Zaklady domu 16,25x15.20
Ahoj, ideme svojpomocne stavat, tak by som Vas chcel poprosit poradit ohladne zakladovej dosky, ake…
1alex
Pred 9 rokmi
9
sponzor fóra
Ako su vedene el. rozvody
Ahojte, vysvetlite mi ako su vedene el. rozvody nad dverami? Planujem tam navrtat 4 otvory a nerad …
technik007
Pred 9 rokmi
15
Travovy koberec Trnava - tipy
Ahojte, dokoncujeme domcek a kedze leto sa blizi radi by sme stihli do leta aj zahradku, najma kvol…
nat28
Pred 9 rokmi
1
Zmena funkcie pozemku.
Ahojte, chcem kúpiť parcelu v intraviláne, ktorej funkcia je v územnom pláne obce riešená v rámci p…
jan45
Pred 9 rokmi
2
Stavia niekto dom Trend 265 od Prodomu?
Ahojte... stavia niekto dom z PRODOMU "TREND 265"??
radanalaky
Pred 9 rokmi
3
Ako je to s povolenim na studnu?
Pekný deň strecháči, rada by som sa informovala o jednej veci. Uz sa tu toho pisalo o studni vela,…
blackomt
Pred 9 rokmi
1
2
53
Sadrokartón na drevené hranoly 5 x 5
Dobrý deň. Máte skúsenosti s tým, či praská sadrokartón našróbovaný na vysušené drevené hranoly 5 x…
jaroslavjaroslav
Pred 9 rokmi
23
Ako upevnit tyc na saty na stenu, ktora ma 45 stupnovy uhol?
Mame netypicky satnik "walkin in", ktory ma tvar trojuholnika. Potrebovala by som umiesnit tyc na s…
roamers
Pred 9 rokmi
1
Drevohlinikove okna 🏡
Ahojte dostali sme cenovu ponuku konecne :-S myslite ze ta cena je ok? :-( ide o drevohlinikove …
cayene
Pred 9 rokmi
1
2
40
Izolácia na terasu
viete mi poradiť či mám izolovat a zateplovat terasu (styrodur, ipa) keďže terasa je vlastne deka …
kalomir
Pred 9 rokmi
3
Aké sú prevádzkové náklady bytu verzus rodinného domu?
ahojte, byvame s manzelom v 4iz byte /80m/ v BA v starom panelovom zateplenom dome a nase kazdomesa…
supiiik
Pred 9 rokmi
1
2
...
...
3
4
108
Nasavanie vzduchu do krbu
Ludia pomozte mi. Co navrhujete. Nasavat vzduch z exterieru. Hranatou rurou na zakladovej doske von…
laco17
Pred 9 rokmi
4
Nežiadúce vtáctvo v dome - ako s ním bojovať
kde kúpim fóliu (podľa foto), ktorá chráni majetok pred vtáčim trusom a zakladaním vtáčich hniezd…
snazilkake
Pred 9 rokmi
1
Stavebny dozor pri burani rodinneho domu PN
Vedel by mi niekto posunúť kontakt na niekoho koho si napišem do povolenia ako Stavebny dozor pri b…
jugo
Pred 9 rokmi
3
Koľko stoja cigáni?
Určite máte skúsenosti, že ste si na stavbu zavolali cigánov na pomocné práce. Koľko stoja? napr. …
weggie
Pred 9 rokmi
1
2
54
Rosenie zamku vchodovych dveri
Ked je vonku chladnejsie, na zamku (vlozke) vchodovych dveri zo strany interieru sa mi zraza vlhkos…
alanko5
Pred 9 rokmi
1
2
43
Zriadenie vecneho bremena v prospech viacerych opravnenych
Ako postupovat pri spisani zmluvy o zriadeni vecneho bremena za ucelom prava prechodu a prejazdu ce…
draik
Pred 9 rokmi
2
Plastové stoličky do jedalne
ahojte, chcela by som sa vás spýtať na plastové stoličky do jedalne, či s nou máte niekto skúsenosť…
norbeert
Pred 9 rokmi
8
Zase raz cena za dom
Zdravim kazdeho, co rad prispeje do diskusie. Chceli by sme si postavit dom. Po dlhom hladani tu…
horsey
Pred 9 rokmi
1
2
39
Poradte so zmenou dispozicie
Zdravim,byvame v 2izbovej tehlovej bytovke,mame 6 rocneho syna,ktory nam ide do skoly..mame zufalo…
vojtesko
Pred 9 rokmi
4
Poznáte lacného geodeta v Trenčianskom kraji?
Nepoznáte niekto lacného geodeta v Trenčianskom kraji? Čo môže stáť premeranie (vytýčenie) pozemku …
danielta999
Pred 9 rokmi
10
Jeden projekt-dva druhy strechy.. Ktorý si vybrať?
Ahojte stavbári, potrebujeme poradiť. Vybrali sme si projekt, ale sú tam dva typy strechy, vnútro j…
mborosinka
Pred 9 rokmi
1
2
39
Hľadám maliara v okolí Trenčína
Prosim poradili by ste mi neakeho sikovneho maliara kt. robi dobre a za slusne peniaze? Potreboval…
lesanisko
Pred 9 rokmi
13
1
2
…
2389
2390
2391
2392
2393
…