O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Aké sú riziká pri kúpe záhrady na budúci staveb.pozemok bez oficiálnej prístupovej cesty?
Ahojte, prosim o vas názor. Máme moznost kupit pozemok - zatial ako záhradu, len majitel nesúhlasí …
chrobak7
Pred 9 rokmi
7
SOFTLINE 82 Systém VEKA - mate skusenost?
Prosim mate niekto skusenost s oknami SOFTLINE 82 Systém VEKA ? Budem rada za osobnu skusenost. Dak…
kvalitneokna
Pred 9 rokmi
5
Veľmi úzky pozemok
Dobrý deň, píšem opäť, pretože sa nám veľmi zmenila situácia. Aby som išla od začiatku. Máme pozem…
kristina156
Pred 9 rokmi
1
2
35
Podmurovanie okna alebo vypodloženie xps?
Zdravim Vás, chcel by som poradit od skúsenejších stavbárov. Vyliať betonom do výšky cca 3cm od spo…
laco17
Pred 9 rokmi
5
Vstavana skrina fototapeta
takze, do predosleho prispevku sa mi uz neda vlozit foto :-( tak sa opytam este raz, je realne dat …
zuzka_puska
Pred 9 rokmi
2
Vstavaná skriňa - fototapeta
ahojte, máme klasickú bielu vstavanú skriňu - viď. album. No a moja otázka znie - je možné dať na ň…
zuzka_puska
Pred 9 rokmi
3
Oprava žalúzii - textilný pásik
potrebujem vymeniť ten textilný pásik v žalúziách, problém je že neviem vybrať to kolečko na ktorom…
kvalitneokna
Pred 9 rokmi
5
HS Portal v plaste alebo hliník
mam dilemu.. potreboval by som poradit.. chcem Hs portal v rozmere 2800mm sirka x 2240 vyska.. ma…
kvalitneokna
Pred 9 rokmi
23
sponzor fóra
Treba dať po betónový poter fóliu?
zdravim, chcem sa spytat, ci je nevyhnutne davat pod betonovy poter nad eps foliu, rano mi pride fi…
lubiee
Pred 9 rokmi
17
Pokrivené vchodové plastové dvere
Chcem Vás poprosiť o Váš názor resp. skúsenosť : v 04/2015 nám firma ( slovenský výrobca ) namonto…
kvalitneokna
Pred 9 rokmi
24
Ktore okna. ?
Prosim ak viete poradte. Uz to riesime druhy tyzden. Tieto tri sme si vybrali medzi viacerymi ponu…
kvalitneokna
Pred 9 rokmi
14
Skúsenosti zákazníkov s firmami.
Kto ma skusenosti s firmou Parmix Slovakia s.r.o
hq
Pred 9 rokmi
1
Okná podľa normy
Ahojte :-) v norme STN 73 05 40 – 2 je uvedené, že okná v roku 2016 by mali spĺňať kritéria tepel…
kvalitneokna
Pred 9 rokmi
5
Nerezova kominova vlozka
Zdravim, Je nerezova vlozka z materialu 1.4404 v hrubke 1mm vhodna na tuhe palivo? Dakujem
schiedel_maros_plsko
Pred 9 rokmi
2
Veľa PUR Peny na nových plastových oknách - čo s tým?
Zdravím vás, chcel by som sa poradiť ohladom zapracovania PUR peny na oknách. Namontovali sme plas…
kvalitneokna
Pred 9 rokmi
1
2
45
Aky zaklad pod pletivovy plot?
Aky je vhodny zaklad pod pletivovy plot aby nepadol ked sa opre vietor?a sucasny teren budem zdviha…
rado220
Pred 9 rokmi
5
Kuchynske dvierka zo skla (biele, lesk)
Prosím o radu. Ideme prerabat kuchynu a velmi sa mi pacila vystavena v Oresi. Vsetky dvierka sú zo …
gkik
Pred 9 rokmi
2
Drevostavby - dotazník k diplomovej práci
Dobrý deň, chcela by som Vás poprosiť o vyplnenie dotazníka na moju diplomovú prácu. Veľmi by ste m…
miskam2010
Pred 9 rokmi
3
Drevostavby - dotazník k diplomovej práci (2016)
Dobrý deň, chcela by som Vás poprosiť o vyplnenie dotazníka k mojej diplomovej práci. Veľmi by ste …
miskam2010
Pred 9 rokmi
1
Potrebuje niekto zásypovú zeminu do základov prípadne ako spodnú vrstvu na úpravu terénu?
Darujeme za odvoz. Tri vody, Malinovo 0911 978 955
mbomberka
Pred 9 rokmi
1
Obyvačka s kuchyňou
Dobrý deň chcem sa opýtať akú obyváčkovú stenu by ste mi odporučili aby sa hodila ku kuchynskej lin…
lukineskonr
Pred 9 rokmi
9
Máte skúsenosť s internetovým obchodom OC Košice?
Prosim Vas, mate niekto skusenosti s nakupom elektrospotrebicov cez internetovy obchod OC Kosice? C…
marcelhanula
Pred 9 rokmi
12
Perimeter na základy - ochrana + zásypy
Ahojte. Kedže som na tento problém našiel na fórach rôzne rozporuplné odpovede, chcel by som si to…
peto99
Pred 9 rokmi
10
Ako odstrániť nepríjemný zvuk (z elektriky?)
Prerábame starší 40r. dom (kocku). Elektrické káble sú v celom dome nové (medené), ale prívod od …
mayo7
Pred 9 rokmi
1
2
39
Zateplenie pultovej strechy
Ahojte. Mám dilemu ako zatepliť strop na poschodí. Na obrázku je vidieť situáciu. Oproti projekt…
nipado
Pred 9 rokmi
25
Obchod v BA s potahovanymi latkami do exterieru
Prosim vedeli by ste poradit, obchod, velkosklad s potahovymi latkami do exterieru? Dakujem
evitka83
Pred 9 rokmi
1
Výstava nábytok a bývanie - je 1.deň aj pre verejnosť?
1. deň je aj pre normálnu verejnosť alebo len pre odbornu? Dakujem.
martina833
Pred 9 rokmi
1
2
36
Skusenosti s art sablonami
Mate niekto skusenosti s art sablonami? Hlavne na drevenom povrchu, lesklom a matnom a na stene...k…
evitka83
Pred 9 rokmi
1
Zateplenie rámu okna. Ako na to?
Chcem zatepliť rám okna cca 2-3cm fasádnym polystyrénom. Je postup - nanesenie lepidla na tehlu /po…
kajo873
Pred 9 rokmi
6
Kuchynske studio v BA s ponukou 3D materialov a rozdiely v materialoch
Prosim Vas, vedeli by ste mi poradit kuchynske studio v BA, ktore ma v ponuke aj 3D materialy? teda…
evitka83
Pred 9 rokmi
1
1
2
…
2388
2389
2390
2391
2392
…