O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
YOUNGHOUSE skúsenosti
Dobrý deň, chceli by sme stavať dom cez firmu Younghouse. Máte reálne skúsenosti so stavbou?
pepe30
Pred 9 rokmi
4
Led bodovka nad krbom
Trosku som sa sekol a nedomyslel detail.V obývačke budem mať 2 rady po 4ks led bodoviek.Jedna krajn…
lgman
Pred 9 rokmi
1
Zateplenie a fasáda domu
Dobrý večer. Pozná niekto firmu resp: partiu na stavebné práce p. René Jančovič z Opatoviec (okr. N…
andymati
Pred 9 rokmi
1
Súpisné číslo stavby
Ahojte, nevedel som nájsť, kde by som získal informáciu na moju otázku, preto som sa rozhodol opýta…
atlaska
Pred 9 rokmi
14
Daň z predaja zdedeného bytu?
Poprosila by som o radu. Pred 3 rokmi sme zdedili byt po otcovej smrti, s tym, ze mamina tam zostal…
andrea228
Pred 9 rokmi
8
Zbabrana rekonstrukcia kupelne Bratislava
V oktobri 2015 som zadal rekonstrukciu kupelne Karolovi Pikusovi - SALI z Dunajskej Luznej. Praca z…
bubulka722
Pred 9 rokmi
23
Dlazba s vysokym leskom
Dobry den , potreboval by som poradit pri vybere dlazby s vysokym leskom.Ake mate skusenosti a pora…
sako1400
Pred 9 rokmi
2
Vaše rady a typy na náš návrh pôdorysu domu.
Ahojte, prosím vás o konzultáciu nášho návrhu domu. Pozemok je orientovaný na juh, vstup je na se…
leonardom
Pred 9 rokmi
6
sponzor fóra
Pozemok neznámeho vlastníka
Čo sa dá robiť v prípade, ak chcem kúpiť pozemok, ktorý je v správe SPF, u vlastníkov som poznala i…
alexxandraa
Pred 9 rokmi
3
Fotovoltika ZSE
ahoj, do 3 mesiacov by nam mali prist namontovat fotovolticke panely, riesene su cez dotaciu. Chce…
andyfoto
Pred 9 rokmi
19
Kupa bytu a poplatky
Dobry den. S manzelom chceme kupit 3 izbovy byt. Zaujima ma co vsetko sa mesacne plati ak si vla…
chrobak7
Pred 9 rokmi
2
Prechod komína cez strechu - prilepenie fólie
Ahojte, čím mi doporučujete prilepiť paronepriepustnú fóliu o komínové tvárnice? Je to pri prechod…
dorwin
Pred 9 rokmi
6
Otvor na dvere cez tvrdy kamen do pivnice
Ahojte strechary. Mam na vas otazku.Chceme spravyt otvor z vonku do pivnice.Ale niako sa nam nedari…
petka456
Pred 9 rokmi
1
Stavba a zariaďovanie domu - otázky
Ahojte, neviem kde presne zaradit moje otazky - bolo by to na viac diskusii a tak skusim sem. Uvita…
lenka_21
Pred 9 rokmi
1
2
53
Dobrý deň, prosím viete mi pomôcť kde môžem zakúpiť v BA veci na vzduchotechniku? Kable, rury apod?
Potrebovali by sme vyriešiť vzduchotechniku v obchode. Viete mi niekto poradiť, kde nakúpim k tomu …
bmmedia
Pred 9 rokmi
4
Ako naučiť šteniatko nech nemočí v byte?
Šteniatko nám neustále močí v byte. Skúšali sme už všetko - odmeňovanie piškótkou, keď sa vonku vyc…
miss_sixty11
Pred 9 rokmi
23
Lepeny vynil na anhydrit
Zdravim všetkých.. Snažím sa zistiť aký je postup lepenia vynilovych dielcov na anhydrit. Bolo mi p…
tarkett
Pred 9 rokmi
2
Podlaha z masivu
zdravim chcem sa spytat na cenu prace za podlahu z masivu..bude lepena na osbdoskach ktore budu upe…
tarkett
Pred 9 rokmi
2
Vŕba japonská a vŕba rakytová na kmienku
Dobrý deň máte niekto v záhradke tieto stromy? Aké máte s nimi skúsenosti po rokoch pestovania. Ďak…
aflou
Pred 9 rokmi
10
Varná doska Whirlpool ACM 808 BA/S a rúra Whirlpool AKP 288 JA recenzia
Uvažujeme nad kúpou týchto dvoch spotrebičov Varná doska Whirlpool ACM 808 BA/S a rúra Whirlpool AK…
brsla
Pred 9 rokmi
6
Rozpčet na dostavbu hrubej stavby RD
Dobrý deň našiel som inzerát nedokončeného RD v štádiu hrubej stavby a chcel by som vedieť vaše náz…
kristina156
Pred 9 rokmi
13
Murovaný plot a murovaná dvojgaráž
Ahojte, zatiaľ iba v rovine čisto teoretickej :-) . Chceli by sme odkúpiť od suseda kus pozemku 16 …
maja797
Pred 9 rokmi
1
Fólia proti nežiadúcemu vtáctvu- kde ju kúpim ??
kde kúpim fóliu (podľa foto), ktorá chráni majetok pred vtáčim trusom a zakladaním vtáčich hniezd…
teza1208
Pred 9 rokmi
2
Obklad z pálenej tehly
Na stenu sme dali staré pálené tehly narezané ako obklad. Máte skúsenosť, čím ich ošetriť, aby to n…
antonmesaros
Pred 9 rokmi
6
Poprosím o kontakt na kvalitného a dobrého murára, obkladača a krbára okres Senec
V dome ideme robiť menšiu rekonštrukciu a potrebovali by sme kvalitného murára na vymurovanie vnúto…
michi200
Pred 9 rokmi
1
Montovany keramicky dom
Co hovorite na takyto material pre stavbu domu, cenovo to vychadza velmi dobre, mate s tym nejake s…
misekcs
Pred 9 rokmi
14
Zrusenie poistky na RD
Ahojte ak mame hypo uver v banke ale v inej institucii poistku na dom(proti zivelnym pohromam) ktor…
niless
Pred 9 rokmi
7
Hypoteka na rekonstrukciu starsieho domu
Ahojte, chcela by som kupit starsi dom za hotovost+spotrebny bezucelovy uver. Po prevode domu do vl…
andreah25
Pred 9 rokmi
3
Whirlpool ACM 816 BA
Má niekto skusenosti s touto indukčnou doskou???Pači sa mi tá flexi zona na pekáčik....
mirenkapalkova
Pred 9 rokmi
1
Zmena vysky splatky
Dobry den sa sa v slsp zmenit vyska splatky pozicky?
chrobak7
Pred 9 rokmi
2
1
2
…
2387
2388
2389
2390
2391
…