Zbabrana rekonstrukcia kupelne Bratislava

V oktobri 2015 som zadal rekonstrukciu kupelne Karolovi Pikusovi - SALI z Dunajskej Luznej. Praca zacala optimalne, casom sa zacali hromadit problemy a dnes stojim pred nedokoncenou pracou a vyplatenou zalohou. Same vyhovorky, praca pokracovala ako trhanie zubu. Nielenze vystriham pred osobou, ktora slubi modre z neba, ale ak ma niekto napady ako sa s takou situaciou vyrovnat a ukoncit ju, neodmietnem. Co tak trestne oznamenie?
Odpovedať
Skor by som sudne ziadala odnatie zivnosti + nahrada skody. Budete sa natahovat , dokazovat , ale co s takymito?
Odpovedať
Profilova fotka
@ada32 Na základe čoho konkrétneho by ste žiadali odobratie živnosti? Na základe subjektívneho pohľadu? To čo zadala inka 111 aj s menom konkrétneho živnostníka je na základe poskytnutých informácii ohováranie .
Odpovedať
Profilova fotka
@antonmesaros To je take typicky slovensko-podnikatelske. Zachovat sa k zakaznikovi ako chrapun a ked sa nahodou odvazi to verejne niekde povedat, tak este kopat nohami ze chudacika podnikatela vlastne ohovaraju. Myslim, ze po takmer pol roku nedokoncene dielo je viac, ako dostatocny dovod k tomu, aby zakaznik nebol spokojny!
Odpovedať
ohovaranim moj prispevok naozaj nie je...mam vsetky sms, kde potvrdil kupu materialov, ale ja som ich dofinancoval druhotne, aby sa dali pouzit. Mam zaznamy o sluboch o dokonceni prac, mam pisomny pokus o zmier. antonmesaros Keby clovek kupil "koselu bez dierok a rukavov", zistil to dodatocne a pytal si radu ako to riesit s udanim mena predajcu(aby ostatni koselu nekupili), nemyslim, ze sa jedna o ohovaranie. Skor ako som cital prispevky, kt. na mna posobili rezignovane, nechcem sa zmierit so skutocnostou, ze sa to prepecie dotycnemu a este aby sa aj zabaval na moj ucet s vedomim, ze clovek nanho nema. Na to naoozaj nie sme vsetcia taki bohati, aby sme sa nechali takto osklbavat od hocikoho. Nasi politici to budu mat vzdy lahke, pokial my sa budeme medzi sebou takto trhat jeden na ukor druheho.
Odpovedať
...Odporucam prispevok na stranke Lepsie byvanie.sk, kde som objavil dalsiu obet dotycneho...dajte vediet vsetkym, takychto ludi treba stiahnut z "obehu".
Odpovedať
@antonmesaros na zaklade sudneho rozhodnutia. Mozno ste si aj vsimli moju druhu vetu. Bude sa im to natahovat , budu musiet dokazovat , sudy u nas pracuju ako pracuju ale bude to jedine legalne schodne riesenie. Na Slovensku totiz taka overena drza prax, aj ked mam iq hupacieho kona a v zivote som okolo prace ani nesiel, urobim si zivnost , naslubujuem hory doly , hlavne zaloha ked bola vcera tak uz bolo velmi neskoro. Potom ked mam pracovat, uz mam na vsetko more casu, a ked to poseriem , no vsak si pockaju ci sa mi vobec bude chciet prist. A ked sa mi nechce ,alebo uz mam dalsie" ksefty" kde sa musim pousilovat o dobry dojem aby som dostal zase nejake tie zalohy, tak tomu chudakovi ktory uz zaplatil - obycajne viac ako za svoje peniaze dostal, proste prestanem brat telefon alebo rovno zmenim cislo....vsak to ze chudak ktory plati nemoze uzivat byt lebo ho ma nedokonceny a spinavy a hlavne posratu pracu s prepacenim , ktoru po podnikatelovi nikto opravovat nechce ani nebude lebo kazdy by rad len novy kseft so zalohou najlepsie s moznostou navysovania cenovej ponuky. Co takemu zakaznikovi zostava? Ked poda trestne musi dokazovat ze bol podvedeny, ale on chce konecne uzivat nehnutelnost . Na co mu je zivnostnik s nejakym trestom? On chce opravu. Tak potom asi zostava obciansko pravny spor opat s komplikovanym dokazovanim . A ked uz ako osideny zakaznik dokazem ze darebak ma dobehol , na co mi bude nejake smiesne odskodne? Ked sa toho jeho zbastardeneho diela nechce nikto ani chytit ako som pisala vyssie? Jedina paka ktoru by som ako poskodeny este mohla snad vyuzit moze byt ziadat odobratie zivnosti. Aby nemal moznost sa takto spravat k dalsim zakaznikom. Horsie je ak ma s.r.o. tam si nepomoze ani nikto. Poznam aj takeho ktory si ku kazdej novej zakazke pre istotu zalozi vzdy novu s.r.o. Preco asi? A este si tito radobypodnikatelia ktori po sebe nechavaju len spatlane nedorobky dovolia obete svojich podvodov nazyvat ohovaracmi ? Nehorazne. Ale tak asi im to system umoznuje vsak?
Odpovedať
Profilova fotka
toho cloveka poznam,nie az tak moc osobne,skorej jeho povest,je to znamy zapalkar odjakziva,podviedol-ojebabral kopec ludi,obcas mu to nekdo spocita na krizovatke ci v obchodaku...podla mojho nazoru s remeselnicinou iba mrha svojim talentom,s tym darom reci a charakterom by bol top politik...
Odpovedať
Ada32 a kranex, dakujem za pochopenie.Ada Vas posledny prispevok je ako by som sa pozeral do zrkadla...zial...s tou zivnostou je napad, kt. stoji za preskumanie... a dufam v dalsie obete, s kt. mozem spolocne najst vychodisko.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja sa len opýtam, mali ste referencie na toho človeka pred rekonštrukciou? Boli ste sa pozrieť na nejakú jeho prácu? O fotkách sa baviť samozrejme nemusíme. No vyzerá to tak, že nie :-S
Odpovedať
Profilova fotka
@maslenka47 To je pravda ale pokiaľ neposkytne aspoň fotto video alebo nejaké iné veci ktoré by tomu dosvedčovali tak to môže mať pre zákazníka dohru na súde .Chápem jej zlosť. ale nemôže len tak napísať že tento je starý ujo.
Odpovedať
@antonmesaros A co sa takto na vec pozriet očami podvedeného zákazníka a vžit sa do jeho situácie, alebo toto už ani mnohí podnikatelia nedokážu? Ako vidno je tu viac lidí, ktorí mali s týmto hajzlíkom tú čest, takže čo tu má kto dokazovat na základe fotodokumentácie? Sme na disusnom fore nie na súde a zakladatel chcel pred dotyčným iných vystríhat. Mám podobnú skúsenost s odfušovanou prácou obkladu na kúpelni. Majstri síce chodili na stavbu a robili, ale zostávalo po nich len kopec zničeného materiálu. Odpadavali listely, obklad zle nalepený a hrozilo, že to pojde poesupne kus po kuse same dolu. Milým majstrom sme zaplatili zálohu a pri riešení problému chceli doplatok a spakovat sa preč. Povedala som im sumu materiálu čo zničili aby ho preplatili, tak sa radšej rýchlo odpratali preč. Po mojich osobných skúsenostiach z celej stavby sa može človek spolahnút len na to čo si urobí sám.
Odpovedať
Profilova fotka
@bubulka722 Vidím to skoro stále na stavbách.Pohybuje sa tam stále viac a viac tých čo sú nevhodný ani kopať kanále.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@inka1111 Treba na takýchto ľudí zákon. Ak dlhodobo okráda ľudí a poskytuje nekvalitné služby v podnikaní, treba to riešiť zákazom podnikania a dlhodobým zákazom založenia podnikania na min 5 rokov. On ako živnostník ručí celým svojím majetkom a ex. radi siahnu na jeho majetok.
Odpovedať
Profilova fotka
Tu máš skúsenosti ľudí z týmto pánom. Stačilo hľadať referencie pred zákazkou. https://www.vsetkyfirmy.sk/firma/karo...
Odpovedať
@roman77 No po vojne je každý generál. Skrátka ako vidno sú v tomto banánistane stále privilegovaní hajzlíci. Mal by konečne vyjst zákon znemožnujúci fušerinu, nie aby ludia boli okrádní a podvádzaní neznalostou konkrétneho človeka alebo firmy. Tieto informácie by mali byt bezne dostupná na registri FO a PO.
Odpovedať
Profilova fotka
Čo sa týka konkrétne tohto majstra, je na internete od r.2013. Kľudne sa mu dalo vyhnúť. Dotyčná si za to môže sama. :-p
Odpovedať
@roman77 ano odporucil mi ho v Baumaxe zamestnanec z odd. sanity a kontakt som susil 2 roky. Fungoval,tak som to bral za dobre znamenie.Fora som nepozeral...chyba. Referencnych fotiek mal na smartfone plno.
Odpovedať
@blackomt zistoval som si veci...on nic nema, vsetko ma jeho rodina...vie asi preco.
Odpovedať
@bubulka722 Som za...bolo by dobre mat jednu generalnu stranku s ciernymi ovcami, lebo aj jednotlive fora nemusia dat v danom momente potrebnu info a tie su roztriestene, bez prehladnosti, vramci inych tem a stranok. Clovek musi browsovat celkom dlho, aby mal komplexnejsie info a okrem toho si musi robit zoznamy mien z tej ktorej stranky. Je to casovo narocne a v minulosti to nebolo velmi rozsirene. Aspon ja co som pozeral v minulosti , mi neudrelo do oci vela konkretnych staznosti s menami. Takze pred zacatim prac urobit zoznam a potom porovnavat s realitou.
Odpovedať
@inka1111 presne toto robia aby im nebolo co zobrat v pripade sudu. Nic nove. Preto by bolo najlepsie siahnut mu na to co mu dava chleba do ruky. Teda zalohy na chleba ze ano . zivnost. A takito hajzlici este maju mat moznost ta napadnut pre ohovaranie. Sa mi nozik vo vrecku otvara. Nehorazne.
Odpovedať
@inka1111 fotky nemas co vlastne pokafral?
Odpovedať
@inka1111 Tak oni vedia uvadzat len neplatičov dani ako čierne ovce. Čo možeš s takom Bangladéži čakat, chrapun kryje chrapuna. Stačí sa pozriet do parlamentu, nebudú si predsa kydat do vlastného hniezda.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?