O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Firma na realizaciu betonovych poterov Senec a okolie?
Ako v nazve vlakna. Ma niekto prosim skusenosti z dobrou firmou v okoli Senca na realizaciu betonov…
dano13
Pred 9 rokmi
2
Pripojky skor ako povolenie
Chcem sa len opytat ako to je,lebo smeuz volali asi 3ludom a kazdy povedal inak.Muz robi v zahranic…
filipmaria
Pred 9 rokmi
6
Poradí mi niekto ?
Prosím má niekto skúsenosti s oknasalamander?
chrobak7
Pred 9 rokmi
3
Aký elektrický vrátnik treba použiť do požiarnych dverí?
Dvere predstavujú požiarny uzáver vo vnútri stavby. Chcem na ne nainštalovať elektrický vrátnik (bz…
dverman
Pred 9 rokmi
2
Drevena terasa - osetrenie dreva
Pred stavbou derevenej terasy by som potreboval poradit akym sposobom osetrit drevo pred montazou. …
smeyko
Pred 9 rokmi
10
Hodia sa tieto jedálenské stoličky k sedačke?
Objednali sme si tuto sedacku: http://www.kika.com/sk/katalog/m/obyvacie-izby-kancelarie/obyvaci…
len.petra
Pred 9 rokmi
15
Projektant - VPC
Takze projektant podla mojho vyberu nebude mat cas tak zhanam niekoho kto mi v tomto smere pomoze. …
gorgar
Pred 9 rokmi
4
Prosim vas postavyl niekto tu tento dom alebo poznate niekoho kto ho ma dakujem za info
prosim vas postavyl niekto tu tento dom alebo poznate niekoho kto ho ma dakujem za info :-) :-) ;-)…
motaj245
Pred 9 rokmi
1
sponzor fóra
Má niekto skúsenosti s firmou BALKONA zo Skalice?
má niekto skúsenosti s firmou BALKONA zo Skalice? jedná sa o zimnú záhradu...
pat12
Pred 9 rokmi
5
Stavebne povolenie bez inzinierskych sieti
Dobry den. Chcem sa opytat tych co maju skusenost. V nasej dedine sa robi Intravilan, mame tam po…
aknelusenka
Pred 9 rokmi
10
Sivý a biely Porfix
Aký je rozdiel medzi sivým Porfixom, ktorí sa prestal vyrábať a tým novým bielym? Kamarát čo robí s…
weggie
Pred 9 rokmi
5
Bungalov 6 alebo Laguna 19
Prosím stavia niekto Bungalov 6 od MFpro alebo Lagunu 9 od Promiprojektu? dakujem
kristina156
Pred 9 rokmi
1
Kde kúpim pekné tuje za dobrú cenu?
Ahojte, potrebovali by sme kúpiť tuje okolo 80 ks. Chceli by sme približne 100-120 cm , ale najra…
ydn
Pred 9 rokmi
1
2
32
Poraďte dobrý časopis o bývaní, stavaní a zariaďovaní.
Ktorý z našich mesačníkov alebo týždenníkov je podľa Vás dobrý, čo sa týka najmä stavania domu, vyc…
ydn
Pred 9 rokmi
9
Stavať alebo kúpiť rodinný dom?
Chcem sa spýtať na Váš názor.Plánujeme kúpiť alebo postaviť dom a tam začína naša dilema. Boli sme …
atlaska
Pred 9 rokmi
16
Vedel by mi niekto poradiť ohladom stavebnej sute na vyrovnanie pozemku...Šurany a okolie?
Kúpili sme pozemok ale jeho predná časť je trošku pod cestou tak by sme to chceli niečim vyplniť. Z…
peto99
Pred 9 rokmi
2
Sú lepšie strešné okná 2-sklo alebo 3-sklo?
Ahojte, ake okna ste si davali do novostavby ? Potrebujem 5 stresnych okien (2x78x98, 2x78x118, 1x5…
weggie
Pred 9 rokmi
26
Skúsenosti kuchyne na mieru MJ a synovia (trnava) - polské kuchyne
Máte prosím niekto skúsenosť s týmto výrobcom kuchýň na mieru? Myslím kuchyňu z dreva. Resp skúseno…
borisha7
Pred 9 rokmi
4
Oplatí sa ísť na výstavu nábytok a bývanie Nitra 2016?
Ahojte, Kto uz bol na vystave? Ako ju hodnotite? Co sa oplatilo vidiet?
originalx
Pred 9 rokmi
13
Francúzske okná - aké sú najlepšie, cena a výrobca?
Ahojte strecháči. Chcela by som sa opýtať skúsenejších... :-D Pristavujeme izbu a chceli by sme dať…
kajo873
Pred 9 rokmi
6
Aký najnižší nájom za 1 a 2 izbový byt v Košiciach?
Mam pribliznu predstavu, ale v inzeratoch je nejaka suma uvedena len vynimocne, vacsinou je tam "ni…
deadman
Pred 9 rokmi
9
Stavba domu na ornej pode
ahojte, chcem pekne poprosit o radu... Mame v plane kupit pozemok (2950m2), ktory je vedeny ako or…
dominika003
Pred 9 rokmi
30
Žalúzie zo stránky www.zaluzie-web.sk - skúsenosti?
Chceme si dať urobiť žalúzie. Ponuka ma oslovila. Montuje sa to síce svojpomocne, ale je k tomu sup…
ajkava
Pred 9 rokmi
13
Je tu niekto z Turne?
Ahojte, nenájde sa tu nejaký náš budúci sused? Kúpili sme pozemok v Turni, je to lokalita Zonc a…
certik92
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
72
Povolenie na zbúranie - postup
Dobrý deň, na úrade Životného prostredia som dostala tlačivo: Vyjadrenie o odpadoch k navrhovaném…
stavbadomu123
Pred 9 rokmi
1
Aké veľké detské izby sú postačujúce?
prosím Vás o názor 2 detské izby 3x3,2m stačia také malinké??? manžel tvrdí, že áno... zatiaľ máme …
rabies
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
72
Cena za pokladku podlahy masiv
zdravim ...dnes som prepocitaval pokladku podlahy z masivu na rost+izolacia+osb+lepenie podlahy mas…
bavel
Pred 9 rokmi
1
Stol a stolicky na sach
ahojte, potrebovala by som pre manzela stolik a dve stolicky na vacsi sach. Sach mame, dostal velky…
dalikbalik
Pred 9 rokmi
6
Firma , zeteplenie staršieho domu
Ahoj! Vie niekto poradiť nejakú spoľahlivú firmu na zateplenie staršieho domu v okrese Dunajská Str…
adamemma
Pred 9 rokmi
1
Čím zamerať rovinnosť plota a pozemku?
Ahojte, potreboval by som poradiť. Mám 31m široký pozemok, ktorý sa zvažuje do jednej strany cca 1,…
17juraj17
Pred 9 rokmi
9
1
2
…
2385
2386
2387
2388
2389
…