Pripojky skor ako povolenie

Chcem sa len opytat ako to je,lebo smeuz volali asi 3ludom a kazdy povedal inak.Muz robi v zahranici,dovolenku nahlasuje zac.roka a pan co nam vybavuje povolenia slubil do konca febr.ze vsetko budeme mat.Jaksi na to kasla,teraz chce vsetko dohnat a vrajbude zac.aprila vsetko hotove.No manzel si dovolenku dal na koniec marca teraz 20.3 a kedze sa nestihlo vsetko ako malo,chce vyuzit volno aspon nejak zacat,chcel by porobit pripojky-voda elektorina,ale ten dotycny pan nam povedal,ze to nemoze skor,ako nemame povolenie.no projektant nam zas povedal,ze porobit to moze,a ked bude povolenie uz nas pridu len zapojit.tak akoje to?moze byt z toho zle,keby zacal,povolenie budeme mat tak ci tak,cakame uz len na drobnost a to budezac.aprila nakomplet hotove.dakujem
Odpovedať
My sme nemohli tiež skôr začať prípojky ako bolo orazené stavebné povolenie. Hňup bol pozrieť aj na pozemku ,či sme náhodou nezačali skôr ako bolo orazené, pretože som sa to pýtal práve jeho. Asi čakal ,že si budem robiť po svojom .
Odpovedať
Tak my napr. uz mame elektricku pripojku hotovu,skrinka je uz na pozemku osadena,projektant povedal ze si to mozme kludne zacat a ziadost o SP podavame este len tento tyzden... pozemky okolo nas to robia tak isto. Podla mna mozte kludne zacat
Odpovedať
Pripojka spada do drobnej stavby, cize podlieha ohlaseniu drobnej stavby. Ak ju neohlasite a spravite, hrozi pokuta. Cize je zbytocne ohlasovat drobnu stavbu, ked stavebne povolenie bude riesit dom a aj pripojky. Pockat na stavebne povolenie.
Odpovedať
@luktak
Odpovedať
Profilova fotka
Je dobre počkať na vyjadrenie k stavebnemu povoleniu. Všetky inštitucie ti daju podmienky podla ktorych musis spravit pripojky. Teraz by ste podla coho robili pripojky?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?