O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Vonkajsia omietka - okolie NR
Ahojte, poradite niekoho spolahliveho na vonkajsie omietky z okolia NR? Chceme klasicku omietku na …
zuzkama
Pred 9 rokmi
3
Bitka o byt
Ahojte, potrebujem sa poradit, alebo si skor vypocut, co by ste robili na mojom mieste. Nastala tak…
terezinka555
Pred 9 rokmi
1
2
40
Pozemok na smetisku
Dobry den, mame zaujem o stavebny pozemok, bola som sa na neho informovat na stavebnom urade v obci…
slnieckko
Pred 9 rokmi
17
Zostava rozdeľovačov komplet s čerpadlom te-sa
Ahojte potrebujem poradiť kurenár mi navrhol Rozdeľovač HERZ cca v hodnote 950 eur našla som po…
marisha1982
Pred 9 rokmi
1
2
41
Poraďte televíznu službu pre štyri tv vývody
poprosim niekho kto vie o com sa tu pise !!! potrebujem na 4tv niaku sluzbu tv programov,neviem co …
lubk0
Pred 9 rokmi
1
2
40
Krbova vlozka - ocel vs liatina ?
zdravim, neviem sa rozhodnut a kazdy hovori ine.. Co je v mojom pripade lepsie ? podmienky preva…
mgx
Pred 9 rokmi
14
Prosim poradte dobreho zahradneho architekta za dobru cenu v KE
Dobry den, zhanam zahradneho architekta ktory by nam vytvoril projekt v KE. realizaciu by sme asi s…
cervenovlasa
Pred 9 rokmi
1
Potrebuje niekto zeminu na vyrovnanie pozemku??
Darujem za odvoz zeminu z výkopu bazénu, asi 35-40 m3 , priamo v Trnave.
deba
Pred 9 rokmi
1
sponzor fóra
Riesil niekto interierove schody u poliakov? ak ano ake a kolko vas stali?dakujem
Interiérové schody
jurgyn
Pred 9 rokmi
2
Myslite si ze je lepsi oblznik alebo 2x posunuty stvorec ?
Aktualne nam architekt doniesol projekt do ktoreho zakomponoval vsetko co sme chceli. Vedel to aj l…
gashtaan
Pred 9 rokmi
27
Zavesne WC instalacia
Chcem sa opytat ako je to s obostavbou zavesneho WC. Nebude po pripevneni WC mysi, velky tlak na sp…
smolkosk
Pred 9 rokmi
6
Projekt biwa aphaus
Dobrý deň má niekto postavený dom biwa z aphausu alebo má ho v pláne realizovať? chceli by sme ho…
misulka4321
Pred 9 rokmi
5
Polyfunkcny dom Panonska cesta 4/A
Dobry den, najde sa tu, prosim, najomnik, ktory byva v Polyfunkcnom dome na Panonskej ceste 4/A? Ma…
brunoxz1
Pred 9 rokmi
1
PROTHERM PANTHER CONDENS 25 KKO alternatívy
Ahojte vie mi niekto poradiť aký kotol by mohol byť alternatíva tohoto? PROTHERM PANTHER CONDENS 25…
marekinst
Pred 9 rokmi
3
Rekonštrukcia domu - podlahové kúrenie alebo radiátory?
Dobrý večer, chystám sa rekonštruovať 50 r. dom, klasický štvorec, obvod. stena - tehla 36 cm, soke…
marekk181
Pred 9 rokmi
7
Kuchynska linka- materialy a farby ake zvolit ak mam male deti?
Prosim o radu. Riesime kuchynsku linku nakolko sa o par mesiacov stahujeme do nového bytu. Mam mal…
laurinusa
Pred 9 rokmi
23
Skladba stropu
Cavte.Chcemerobyt strop.Na poval chceme dat osb dosku 18 mm s pero drazku a pod to chceme strikat 2…
bufo
Pred 9 rokmi
28
Dlažba marazzi rektifikovaná, versus nerektifikovaná
Prosím Vás, kto má skúsenosti s touto dlažbou. Na nete som našla marazzi trewerkhome - rektifikovan…
fergac
Pred 9 rokmi
3
Chceli by sme položiť dlažbu na 4x4 plochu, čo najjednoduchšie-najlacnejšie. Ako na to?
Chceli by sme mať fixnú plochu na bazén. Zámkovú a obrubníky máme už objednané. Obrubníky by boli z…
peto99
Pred 9 rokmi
5
Vedel by niekto poradit sikovneho stolara na kuchyne ktory moze montovat aj v AT ?
Ak by to bol sikovny stolar potrebovali by sme aj ine stolarske prace. Jedna sa ale hlavne o kuchyn…
slavoducar
Pred 9 rokmi
5
Kotvenie KVH
Jedna sa o MONTOVANY dom ide o ukotvenie KVH hranolov o zakladovu dosku. Je lepsie predvrtat KVH o …
richard71
Pred 9 rokmi
3
Osvetlenie kúpelne
Ahojte. Odporučil by mi niekto bodové osvetlenie do kúpelne a na chodbu do sadrokartónu na vymenite…
stowasser
Pred 9 rokmi
7
Stavba drevenej pergoly 5x3 m
Ahojte strecháči, prosím Vás o radu. Máme v pláne (postaviť) pergolu. Dĺžka je 5 m a hĺbka cca 2,5-…
jojo2jojo
Pred 9 rokmi
5
Kuchyňa čierna lesklá
prosím o radu dávam si spraviť čiernu lesklu kuchyňu a chcem sa opitat máte niekdo skúsenosti lakov…
kamilka09
Pred 9 rokmi
1
2
46
Omietky BA
Ahojte, potreboval by som spravit hned po Velkej noci sadrove omietky v rodinnom dome pri BA, ploch…
jurayko
Pred 9 rokmi
2
Skladba makadamu na vyjazd do kopca
Prosim poradte aku skladbu makadamu pouzit na vyjazd do mierne prudkeho kopca. Najlepsie aby bol d…
rillwen
Pred 9 rokmi
4
Ahojte chcem sa opytat ake by bolo najvyhodnejsie kurenie do dvoj podlazneho domu.
http://www.topprojekty.sk/projekt/items/slavia-jedlicka.html
marekk181
Pred 9 rokmi
5
Podrezanie - napojenie hydroizolácie
Zdravím. Chystám sa v rámci rekonštrukcie podrezávať starší rodinný dom. Chcem sa spýtať niekoho, k…
ivan146
Pred 9 rokmi
5
Oplatí sa siať trávnik v marci alebo kedy?
Dobrý deň, oplatí sa siať trávnik v polovici marca? Alebo treba ešte počkať, ak tak dokedy? Ďak…
jojo2jojo
Pred 9 rokmi
6
Prosba o referencie
Zdravím. Chcel by som poprosiť o referencie na firmy Real Dom/SK/ a Allstav/CZ/. Ďakujem za váš náz…
jan_es
Pred 9 rokmi
2
1
2
…
2383
2384
2385
2386
2387
…