O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Zachrana neudrziavaneho plota
Zdravim, rad by som sa poradil ako postupovat pri zachrane roky neudrziavaneho dreveneho plota a dr…
tomeq
Pred 9 rokmi
12
Podlaha Dub Norden a Dub šľachetný
Ahojte, má niekto z vás doma plávajúcu podlahu Dub Norden alebo Dub Šľachetný? Ak áno, môžetet mi ,…
eewee8888
Pred 9 rokmi
1
Bungalov OPTIM 105
Ahojte, nemáte nahodou niekto postavený domček OPTIM 105? Chceli by sme ho stavať a rada by som v…
eeeeerika
Pred 9 rokmi
2
Problem v spsl banke
Caute mate niekto uver zo Slovebskej sporitelne?my sme prave dokladovali fotkami ...vytiahnute mury…
weggie
Pred 9 rokmi
6
Nova vyhlaska
Dobry den, rada by som sa vas opytala na novu vyhlasku o uspore energii, resp. prisnejsia energetic…
kaja333
Pred 9 rokmi
3
Projekty a revizne spravy od domu
Dobry den.Chcela by som sa opytat co je pravdy na tom ze majitel firmy ktora nam stavala dom nam ne…
fabo123
Pred 9 rokmi
3
Okapovy chodnik
ahojte .zmysel okapoveho chodnika chapem, asi, aby voda co pada na dom stekala od domu...a nestriek…
mamakaja
Pred 9 rokmi
10
Čo si myslíte o mriežkach na plastových oknách?
ahojte, chcela by som sa spytat, aky mate nazor a skusenosti s mriezkami na plastovych oknach? rozm…
hummer22
Pred 9 rokmi
7
sponzor fóra
Náš domček - aký máte názor na pôdorys?
ako sa Vám pozdáva pôdorys nášho RD?
kradino
Pred 9 rokmi
4
Reálna skúsenosť
Dobrý deň...je tu prosím niekto,kto má podkrovie zateplené 20 cm striekanou PUR penou Foam Look 500…
zuzkajurkova
Pred 9 rokmi
1
Prístrešok na terasu so železnej konštrukcii
Chcela by som Vás poprosiť, ak má niekto prístrešok zo železnej konštrukcii dať foto, resp. odkaz. …
dominik_boksansky
Pred 9 rokmi
20
Polyamid namiesto eps do podlahy
Podarilo sa mi zohnat zadarmo polyamidove /pricom som si dodnes myslel ze je to klasicky polystyren…
johny14
Pred 9 rokmi
6
Stavba betónového plotu
Ahojte, hľadám radu čím vŕtať diery na betónový plot? Potrebujem minimálny priemer 30 cm. Ručný zem…
viktor811
Pred 9 rokmi
7
Kam umiestniť sporák v kuchyni?
Prosim radte rychlo..mame obrovskeho chrobaka v hlave a eletrikar nahlaseny na 9.30 aby pretiahol k…
michaelakobierska
Pred 9 rokmi
14
Prosim poradte ako odizolovat?
Dobry deň potreboval by som poradit ako odizolovat zaklad z dnu domu? Budeme davat betoni do izieb …
xxxxdodoxxxx
Pred 9 rokmi
14
Voda na spodku okna a pleseň
Bývame už skoro 8 rokov a teraz sa nám nám začalo rosiť pri tesnení na spodku okna a začalo to ples…
kvalitneokna
Pred 9 rokmi
4
Môžem stavať od suseda menej ako určuje zákon ak mi to povolí?
Dobrý deň, chcem sa spýtať, či je možné postaviť dom vedľa susedného domu vo vzdialenosti medzi nim…
lu11
Pred 9 rokmi
10
Stavba domu na lazoch - 4 prípady
Zdravím. Pôvodne bola táto téma v sekcii "otázky", ale nakoľko vznikla potreba o tom viac diskutov…
antonmesaros
Pred 9 rokmi
11
Podlozka pod laminatovu podlahu pri podlahovom kureni
Dobry den. Prosim vas chcel by som sa spytat ci staci dat pod laminatovu podlahu toto http://www.…
sysell
Pred 9 rokmi
2
,,Preburali'' sme sa k susede.
Ahojte, prerabame byt, keďže sú tam steny v dezolátnom stave museli sme všetky obuchat po panel. Pr…
mamakaja
Pred 9 rokmi
4
Breza ako soliter v zahrade
Mate niekto skusenost s brezou ako soliterom v zahrade? Velmi sa mi paci a uvazujem, ze by sme si j…
aflou
Pred 9 rokmi
20
Ytong Ekonom - bez nadbetonávky
Máte skúseností s týmto stropom? V projekte sú drevené stropnice a sdk, no dosť sa obávam praskani…
slavoslav
Pred 9 rokmi
2
Čo pod stromy
Prosím poradte mi čo mám dať pod stromy konkrétne dve čerešne vedľa seba. Tráva tam rásť nechce, vý…
bubulka722
Pred 9 rokmi
9
Prisunutie sa k susedovi
Dobrý deň, chcem sa opýtať chceme stavať dom náš pozemok má šírku 16,63 a dom v projekte ktorý sa n…
tatiana321
Pred 9 rokmi
4
Romotop Riano 03
Ma niekto krbove kachle Romotop Riano 03 Mastenec?Ste spokojný?Vase postřehy,Dakujem 8-)
alex9164
Pred 9 rokmi
5
Nové tepelnoizolačné normy 2016
V projekte rodinného domu máme uvedené ako murivo Ytong veľkosti 37,5 bez zateplenia. Stavebné povo…
bea266
Pred 9 rokmi
12
Galeria -otvoreny vyvyseny priestor nad obyvackou,resp.kuchynou
Zdravim vas. Riesite niekto,resp.uz mate poriesenu galeriu v poschodovom dome,ci bungalove?Zvazujem…
mariamay
Pred 9 rokmi
1
Sadrovy obklad - imitacia kamena - Košice
Neviete kde v KE (okrem merkury m.) viem kupit sadrovy obklad? Nie zeby som bol odporcom MM, ale zi…
zaki1975
Pred 9 rokmi
3
Parný čistič Kärcher
Ahojte strecháči, uvažujem nad kúpou parného čističa. Prosím tých ktorí ho majú vaše názory, kúpiť …
inngridka
Pred 9 rokmi
16
Pokladka zulovych kociek - rada
Dobry den, Viete nam prosim niekto poradit firmu v okoli Ziliny ktora realizuje pokladku zulovyc…
aranea25
Pred 9 rokmi
1
1
2
…
2381
2382
2383
2384
2385
…