O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Cena obkladu vane
Vedel by mi niekto povedat cenu prace za obklad tejto vane s murikom? Bohuzial sme to po prvom obkl…
lumakla
Pred 9 rokmi
4
Základova doska a izolácia
Zdravím vás Máme 25 ročný rodinný dom ktorý momentálne rekonštruujeme.Veľkým problémom je základov…
antonmesaros
Pred 9 rokmi
16
Anhydrid zbetonarky vs. zo sila skusenosti
poradte aky je rozdiel v kvaite anhydrid z betonarky vs zo sila, cenovo. ma ponuku z betonarky. 20…
peterdomka
Pred 9 rokmi
13
Kupuje niekto pozemok v Lesoparku Senec?
Ahojte je tu niekto kto uvažuje nad kúpov pozemku v lesoparksenec lebo už kúpil.....poprípade aké s…
mirkif
Pred 9 rokmi
1
2
...
...
10
11
326
Sťaznosť na Prvu stavebnu sporitelňu
Zdravim, budem stručny, jedného pekného dňa som dostal list z Prvej stavebnej, kde stálo....ak nebu…
danielmaria
Pred 9 rokmi
4
Tepelne cerpadlo vzduch voda na ohev bazenu a zaroven chladenie domu v lete
Chcem sa spytat, ci vobec takato kombinacia vobec existuje. Chcem v lete ohrievat bazen TC a v pri…
gkrivanek
Pred 9 rokmi
13
Prerobte mi dlazbu prosim
Dobry den, chcem prerobit dlazbu oproti originalnemu navrhu. Skusala som nejake dizajnove studia…
mamakaja
Pred 9 rokmi
24
Kto vam zapojil plynovu varnu dosku?
Dobry den, potrebujem poradit....kto vam zapojil plynovu varnu dosku? musi to urobit odbornik - ply…
vrajmantak
Pred 9 rokmi
9
sponzor fóra
Čo na stenu za posteľ v detskej izbe, aby nechladila?
Ahojte, poraďte, čo mám dať deťom za posteľ na stenu, aby ich nechladila a neošuchovali ju perinou.…
viktor11
Pred 9 rokmi
19
Ake kurenie do domu po 1.1.2016?
Ahojte, prisla som sem po radu ake kurenie je vhodne do domu aby splnalo normu po 1.1.2016? Dakujem…
marekk181
Pred 9 rokmi
5
Cena strechy xxx
Vybrali sme si tondach romanska glazura cierna mame tam 266m2 dostali sme cenovu ponuku na 8000 eu…
daniel14
Pred 9 rokmi
16
Dvojprieduchový komín - vložka pre kondenzačný kotol?
Dobry den. Vie mi niekto poradit ohladne kominov, konkretne ma zaujima dvojprieduchovy komin. Budu…
schiedel_maros_plsko
Pred 9 rokmi
26
Skúsenosti s fasádou zn. BASF?
Máte niekto skúsenosti s fasádnou omietkou zn. BASF? Silikónovou konkrétne. Ďakujem.
danculd
Pred 9 rokmi
2
Heslo"kupelna"alebo dom po starých rodičoch
Ahojte, rada by som sa opytala ake mate skusenotsti z prepabkami, resp. Moja babička má dom v ktorp…
teta_z_lesa
Pred 9 rokmi
2
Stavebná firma Nitra
Poraďte firmu alebo partiu na položenie základovej dosky. Ďakujem
slavinocka16
Pred 9 rokmi
1
Klenutá pivnica
mam na pozemku klasickú klenutú pivnicu, poloutopenú v zemi a zvrchu je zemina, čo by sa stalo keby…
skoricaxx
Pred 9 rokmi
8
Ako postupovat pri hypoteke
Ahojte vsetci potrebovala by som poradit ideme so snubencom si kupit domcek. Potrebovala by som por…
katarinabalekova
Pred 9 rokmi
13
Vykop zakladovych pasov
Dobry den Chcem sa opytat, Je mozne vykopat zakladove pasy na dom bez toho aby bolo ukonceny p…
richard71
Pred 9 rokmi
12
Da sa urobit betonova podlaha na 2 nz podlazi,ked je prizemie obyvane?
Kupili sme starsi dom,prizemie sme zrekonstruovali a nastahovali sme sa.Teraz riesime podkrovie.Mam…
richard71
Pred 9 rokmi
4
Recenzie JUNADO
Dobrý deň. Potrebovala by som recenzie na firmu JUNADO z Nitry. Robili niekomu fasádu a zateplenie?…
andymati
Pred 9 rokmi
1
Kupelnove studio v LV a okoli
Ahojte, viete mi niekto poradit dobre kupelnove studio v Leviciach alebo aj sirsom okoli?
yannalendy
Pred 9 rokmi
1
Infra panel - Infra fólie- Odporový drôt
Zdravím, neviem sa rozhodnúť aké kúrenie dať?? Infra panel ??? Infra fólie??? Odporový drôt???…
jarosujo
Pred 9 rokmi
1
2
38
Ktoru klimatizaciu ? neviem sa rozhodnut
Ktorú klimatizáciu si mam vybrať 1/ Panasonic KIT-UE9-QKE http://klimatizacie.heureka.s…
romsel
Pred 9 rokmi
14
Keramické preklady alebo železobetónové zhotovené priamo na stavbe?
Zdravím strecháči :) mám otázočku ohľadom prekladov. Prišla mi cenová ponuka na tehlu a trochu ma z…
janyke
Pred 9 rokmi
14
Posuvne sietky proti hmyzu
Zdravim. Viete poradit firmu, ktora doda posuvne Al sietky proti hmyzu za dobru cenu? Su to celkom …
horsey
Pred 9 rokmi
7
Aké závesné wc kúpiť?
Ahojte, poradte aku zavesnu WC misu kupit v cenovej kategorii do 60 e. V hornbachu resp. baumax…
mareksikula1
Pred 9 rokmi
1
2
...
...
3
4
108
Dom na kluc do 65000
Hladam firmu, ktora nam postavi dom na kluc vratane zakladovej dosky do 65000 a aspon 75m2. Idealne…
misskate1
Pred 9 rokmi
7
Rezny kotuc na betonovu dlazbu
Vedel by mi niekto poradit konkretnu znacku rezneho kotuca na betonovu dlazbu? Rezem rucne s uhlovo…
stowasser
Pred 9 rokmi
13
Sposob vykurovania a ohrevu TUV VS kolaudacia v r 2016
Ahojte, Prosim poradte - asi mame trosku problem sa dostat do triedy A1 a teraz nevieme ako urobit…
majkoj
Pred 9 rokmi
15
Vyberám riad na indukciu
zháňam dobry riad na indukciu za rozumnu cenu. Prechádzam si rôzne stránky na nete, no pri niektorý…
susanne6
Pred 9 rokmi
1
1
2
…
2380
2381
2382
2383
2384
…