Prerobte mi dlazbu prosim

Profilova fotka
Dobry den, chcem prerobit dlazbu oproti originalnemu navrhu. Skusala som nejake dizajnove studia, odbili ma ze tymto sa nezaoberaju, chapem... Kazdopadne neviem si s tym moc rady, tak ak mate akekolvek navrhy, velmi ich ocenim. Kocka dlazby bude rozmer 20*50, tmavsia pieskova farba. Pred domom som preciarkla kde by som jej chcela ubrat a mat tam viac travy. Za domom naopak pridat, aby som mohla mat v rohu terasu. Neviem ci to useknut a mat rovne ukoncenie, alebo diagonalne, alebo taky obluk. Preto 3 ciary. Este jeden detail, na tej poslednej fotke som zakruzkovala ze terasa uplne vzadu je o nieco nizsie polozena ako ta za domom. Vopred Vam dakujem za akekolvek rady, navrhy.
Odpovedať
Profilova fotka
Za domom to daj do roviny , obluky predrazuju pokladku a su zbytocne. Naco potrebujes prerobit navrh? Akosi nerozumiem, vsak robosom povedz ako to chces a oni tak spravia...schod daj na bok domu.
Odpovedať
Profilova fotka
ja praveze neviem ci je to rozumne co som si navrhla. S oblukom mas asi pravdu.
Odpovedať
@timea81 pred domom by som parkovanie nerusila, tu cast pozemku aj tak inak zmysluplne nevyuzijes...
Odpovedať
Profilova fotka
Je to rozumne, terasu pottebujes pevnu na sedenie a podobne...
Odpovedať
Profilova fotka
@timea81 navrh vyzera velmi dobre, len ten obluk tam ozaj byt nemusi. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@timea81 Dobre si to narhla, kludne to tak mozes dat. Budes tam mat aj travu a aj pristor na sedenie, ja by som tam uz nic nemenil
Odpovedať
Profilova fotka
@timea81 Miesto na parkovanie by som nerušil - možno by som dal také tie tvárnice, čo prerastajú trávou. A silno by som uvažoval, či vzadu v oddychovej zóne nedať radšej drevenú terasu, než betón. Letá sú stále brutálnejšie a nahriata betónová dlažba robí doslova peklo. 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý postreh s tou betónovou dlažbou, to je pravda že v lete sa po nej ani chodiť nebude dať
Odpovedať
Profilova fotka
@viktoriapeter Nielen, že sa nebude po nej komfortne chodiť, ale ona sa nahreje a ešte dlho do noci bude produkovať nepríjemné teplo... 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
Terasa za domom sa dá rôznymi spôsobmi zastrešiť. Čo sa týka tej betónovej dlažby tak určite nebude teplejšia ako drevo a už vôbec nie, že sa po nej nebude dať chodiť na boso. Čo sa týka údržby a financií sa ani nemusíme baviť. 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@roman77 Tak som sa zase niečo dozvedel... :-D Lenže musím Ťa sklamať: mal som aj betónovú dlažbu a mám teraz aj drevenú terasu. Betónová dlažba, ak sa v lete nahreje, ešte aj pred polnocou sála teplo smerom k domu. Drevená terasa prestáva byť teplá hneď na to, ako na ňu prestane pražiť slnko.
Odpovedať
Profilova fotka
@leonardom no Teba beriem s veľkou rezervou :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
@roman77 betonova dlazba je vkuse akoby na nej bol jemny prach-piesok, dere bose nohy. samozrejme da sa po nej chodit na boso, ale je to hnus. a samozrejme ze akumuluje teplo zo slnka. a rastie v skarach burina. ako plocha pre auto super,ale komfort na letne sednie nie. financie su osobna vec kazdeho co si moze dovolit, udrzba viac sa venujem tej pre auto koly burine, drevo nechavame zpatinovat. ziadna udrzba.
Odpovedať
Profilova fotka
co by ste odporucili dat na ten stvorec za dom na sedenie, miesto zamkovej? Ak mate tak prosim aj nejake obrazky pre predstavu
Odpovedať
Profilova fotka
@timea81 Ta Ty ňeznaš guglic......? https://www.google.sk/search?hl=sk&si...
Odpovedať
Profilova fotka
takto primitivne som si to prerobila. Hnede je ta drevena dlazba. Nejake navrhy, pripomienky, prosim?
Odpovedať
mne by sa na ten bok hodil bazen,ale ked nebude v bud.. tak to je ok teraz ako si to prerobila ale zarovnala by som ju v jednej rovine zas ti tam ostava roh travy urob priamku radsej by som ubrala z dlzky terasy mozes ju mat aj na boku nemusi byt sedenie uplne pred oknami...dokonca by islo aj prekrytie lepsie v tom rohu domu ..potiahnutie altanu...nad terasou a predok by som nechala cca len meter dva na prechod...ci hupacku..kde mas slnko?poobede?
Odpovedať
asi takto terasa aj s prekrytim ...
Odpovedať
Profilova fotka
mamakaja, velmi moc ti dakujem za super napad... pomotala si mi hlavu a zrejme to tak dam. Velmi sa mi to paci...
Odpovedať
Profilova fotka
aha, slnko mi ide (poviem to sprosto, ale uplne presne to tak je) z pravej strany obrazka presne dolava. Sikmo cez dom od terasy do predu domu.
Odpovedať
Profilova fotka
myslim ze najidealnejsie riesenie ti navrhla ;)
Odpovedať
dik ,sama si robim prerbaky ..uz dva byty a teraz druhy dom,a vies co zvycajne najlepsi napad je uplne iny ako idu ostatny.... mohla by som rozpravat...nedrzim sa pravidiel pa nech sa to podari..
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?