Osvetlenie pre zamkovu dlazbu

Zdravim, chcel by som sa s Vami poradit ohladom aplikacie svietidiel do zamkovej dlazby. Zistoval som cenu a orginal svietidlo do zamkovej dlazby stoji 20-30e jeden kus. A kedze potrebujem aspon 10ks (3m od seba) 200e za svetla nedam!! Chcem sa spytat, ma tuna niketo z Vas skusenosti s takymto osvetlenim. Popripade riesil to niekto "po svojom" ? Ak by som do kociek zlazby navrtal diery, do nich umiestnil LED svetielko, zalial odolnom priehladnym silikonom (kable by samozrejme sli popod dlazbu), nesplnilo by to ucel (za zlomkovu cenu orginalneho svietidla)? Taketo LED svetielka stoja par centov za kus pri objednavke z ciny. Za odpoved vopred dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@lacino88 Niečo takéto http://www.conrad.cz/solarni-led-svit... vychádza v Česku cca na 17€, na Ebay sa dá kúpiť za 12€ http://www.mmelectro.cz/obchod/_60034...
Odpovedať
10ks cca 170e. Tuto moznost sme uz len kvoli cene vylucili (+som skepticky co do zivotnosti). Samotna dlazba nas bude stat viac nez dost (180m stvorcovych). Ja som mal skor na mysli vyrtat dieru cca 1,5cm do dlazby a do nej vlozit nieco taketo : http://www.aliexpress.com/item/Mini-G... alebo http://www.aliexpress.com/item/NEW-Mi... A zaliat silikonom (v pripade vyhorenia by sa jednoducho vymenila LED a zaliala znova). Kable do investicie neratam (osobne zdroje) a aj zo silikonom by to vyslo mozno na cca 30e .
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?