Dom na kluc do 65000

Hladam firmu, ktora nam postavi dom na kluc vratane zakladovej dosky do 65000 a aspon 75m2. Idealne ak by mali v ponuke aj moznost zakupit pozemok do 30km od ba. Cize spolu tak 100 000 eur.
Odpovedať
Profilova fotka
@misskate1 no priliz vseobecna otazka :) si popozeraj katalogy domov a tam mas napisanu aj cenu na kluc. ale katalogove domy co maju pisanu cenu tak z vlastnej skusenosti viem, ze sa to da postavit aspon 30% lacnejsie. Tie firmy ktore robia rozpocet pouzivaju katalogove ceny. to ze vies dostat zlavy aj 50% to tam zahrnute nemas... co my staviame tak zo 70tis podla katalogu sa zmestime do 55max. a to som si sam len polozil izolaciu do podlahy. Zaklad je NESTAVAT na kluc. to Ti predrazi dom. lebo hlavne nevies ake boli realne ceny za material a robotu. Ja som si material obehal vacsinou sam a riesili sme prace cez firmy/zivnostnikov. Jasne, zaberie to daco casu, ale v konecnom dosledku usetrene peniaze ratas na tisice...
Odpovedať
Profilova fotka
@misskate1 Väčšinou sa ako prvý kúpi pozemok potom sa naň vyberá projekt a potom sa hľadá firma, ty to chceš nejako všetko naraz to ti je jedno aký to bude pozemok či to bude 300 alebo 800 m2 kde sa bude nachádzať a podobné veci to isté aj pri dome je ti jedno či bude poschodový alebo prízemný koľko bude mať izieb a ako bude usporiadaný dispozícia alebo z akých bude materiálov. Keď chce človek stavať musí sa do toho zapojiť týmto si akurát koleduješ o to aby ťa niekto obabral. Nedá sa na to ísť prístupom tu je 100-tisíc keď mi postavíte dom poviete mi kde sa nachádza a doneste mi kľúče. PS: domom o 75 m2 len pokazíte pozemok neuvažovali ste aspoň nad 100 m2 (ak by som mal hádať žijete v 50 m2 byte a stačí vám tak načo viac miesta).
Odpovedať
Profilova fotka
@misskate1 skus naozaj popremyslat o tom ze postavite dom aspon tych 100m2, bude to lepsie
Odpovedať
@misskate1 Nemyslim ze to das do 100 000€ a do 30KM od BA urcite nie. Myslim ze sa pozri na projekty radovky develoerov na zahori. To je do BA 40-50min.
Odpovedať
@misskate1 pozri sem: http://www.pozemkybernolakovo.sk/domy Dom aky chces tu s pozemkom zacina na 123 000€ a to tato lokalita ma dost nevyhod.
Odpovedať
No bohuzial viac nemame. Takze asi nic z toho. A daleko ist nemozeme. Muz musi dochadzat do ba.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?