O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Projekt Laguna 37
Prosím o názor na projekt http://www.promiprojekt.sk/projekty/laguna/laguna-37/# . Ja mám obavu z k…
nikola10
Pred 9 rokmi
1
Montovaný bungalov line 131
Stavia niekto dom s takýmto alebo obdobným dispozičným riešením v murovanom prevedení? Zmenili by s…
ingma
Pred 9 rokmi
1
Zväčšenie terasy - potrebujem povolenie?
ahojte, idem si po radu :-) v rámci projektu máme zakreslenú aj terasu, teda máme na ňu aj st. povo…
patkaaa
Pred 9 rokmi
5
Leskla zastena v kuchyni
prosiim poradte mi chcem do kuchyne bielu lesklu zastenu máte niekto aka je udrzba???
radkla
Pred 9 rokmi
4
Poprosím názor na tento poschodový dom
Dobrý deň, poprosím názory a konštruktívne pripomienky na tento pôdorys domu (viď foto). Niektoré …
rebig
Pred 9 rokmi
13
2 okna v izbe
Dobry den, zo zapadnej strany mame pristupovu cestu k domu...uvazujeme, aby okno1800x1400 z dets…
jurly
Pred 9 rokmi
4
Podrezany dom - ako napojit izolacie
Dobry den potreboval by som poradit . mam podrezany dom foliou ldpe Penefol 750 1.5mm. Podlahy vyb…
jan45
Pred 9 rokmi
4
Rekonštrukcia bytu, zlé skúsenosti s majstrom
priatelka si kupila 2i byt,kt. potrebovala kompletne zrekonstruovat,nove okna,zarubne atd.na tuto p…
ada32
Pred 9 rokmi
28
sponzor fóra
Ako najlepšie uskladniť Slivovicu ?
Ako najlepšie uskladniť Slivovicu ? - použiť 5l demizony ?
antonmesaros
Pred 9 rokmi
15
Zasekanie schodov
Ahojte, neviete prosím Vás poradiť, či treba zasekať schody do bočných nenosných priečok? Bude to p…
badzo
Pred 9 rokmi
1
2
32
Ktoru vrtacku?
Ktoru z tychto vrtaciek by ste si vybrali a preco? Neviem sa rozhodnut. Pripadne ak viete odporucit…
originalx
Pred 9 rokmi
1
2
41
Povolenia pre studnu
1.chcela by som sa spýtať ohľadom studne, že aká žiadosť sa musí napísať či stači len na obený úrad…
chrobak7
Pred 9 rokmi
5
Akú mozaiku do kúpeľne?
Akú mozaiku, do kúpelne? od akej firmy? hladáme niečo lacnejšie, hlavne nech je to svelučké také kr…
vojtekovad
Pred 9 rokmi
26
Výhody kompletného riešenia pri stavbe domu z Ytong-u
Dobrý deň, rád by som Vás privítal pri dnešnej diskusii. Prajem Vám príjemný deň
julo_ytong
Pred 9 rokmi
14
Ako rýchlo ste postavili svoj dom?
Dobrý deň, rád by som Vás privítal pri dnešnej diskusii. Prajem Vám príjemný deň
julo_ytong
Pred 9 rokmi
1
2
39
Novinky v sortimente pre rok 2016
Dobry den priatelia, dovolte mi privitat vas v mene spolocnosti Xella aj tento rok na tomto fore. O…
julo_ytong
Pred 9 rokmi
1
2
35
Staviate dom svojpomocne alebo s firmou?
Dobry den priatelia, planujete stavbu rodinneho domu? Zverite svoje sny tuzby poziadavky stavebnej …
julo_ytong
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
74
Interiérové priečky
Dobrý deň. Máme postavený dom z Ytongu - Lambda 45. Aj interiérové priečky máme z Ytongu. Rada by s…
julo_ytong
Pred 9 rokmi
12
Akých najčastejších chýb sa na stavbe vyhnúť?
Každý máme skúsenosti s chybami, alebo nekvalitou práce na stavbe. Ak máte niečo zaujímavé, radi to…
julo_ytong
Pred 9 rokmi
1
2
39
Všeobecná diskusia k materiálu YTONG
Dnes nám končí týždeň s YTONGom, sem môžte písať otázky podnety......všetko čo vás zaujíma, trápi, …
julo_ytong
Pred 9 rokmi
10
Na čo ste kládli dôraz pri výbere murovacieho materiálu?
Každý z nás riešil otázku, z čoho by chcel mať svoj dom postavený... Aký murovací materiál si vybra…
julo_ytong
Pred 9 rokmi
20
Projekt "Ideál pre nás"
A máme tu finálny projekt nášho domku.Ešte je malý priestor na zmeny tak rýchlo sem s nápadmi 8-)
pokakany_trpaslik
Pred 9 rokmi
26
Používate v kuchyni chlebník?
ahojte, chcela by som sa poradit...pouzivate v kuchyni chlebnik? ja mam chlieb zatial ulozeny iba t…
mikella
Pred 9 rokmi
1
2
...
...
4
5
131
Vizualizacia izby v dome pre juniora/studenta
Pekne prosim urobil by mi niekto sikovny vizualizaciu izby pre mojho 14r.syna? nemam s tym ziadne s…
mojamica
Pred 9 rokmi
6
Aky slnečník?
Ahojte Moja pani manželka by si ziadala odo mna slnecnik ]-( ]-( ]-( A ja rozmyslam aky? Nasi…
ydn
Pred 9 rokmi
12
Čo do obývačky na stenu okrem obrazu a tapety?
Ahojte hľadáme niečo na stenu do obývačky niečo ako dekoračný panel alebo kovové dekoracie. Obraz a…
jozefvarok
Pred 9 rokmi
12
Zháňam priestorový stropný rustikálny digestor
Ahojte, nakolko milujem vidiecky styl byvania a rada by som tomu podriadila i svoju kuchynu, zhanam…
ckatka
Pred 9 rokmi
7
Kolko ma vyjde vizualizaci bytu ? a kto mi ho urobi,
kto mi vie urobit vizulizaciu bytu ?
projektypekarsro
Pred 9 rokmi
8
Pomoc od dizajnera
Hladam nejakeho fajn cloviecika, ktory mi da par odbornych rad ako dalej s interierom, zakladne far…
projektypekarsro
Pred 9 rokmi
3
Zastrešenie terasy lexanom - poradiť firmu
dobrý deň, viete mi prosím niekto poradiť nejakú firmu, majstra, ktorý robia zastrešenie terasy le…
silben
Pred 9 rokmi
1
1
2
…
2382
2383
2384
2385
2386
…